gsisr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Με ενδιαφέρει ένας καλός συναγερμός για το αμάξι και η δυνατότητα παρακολούθησής του με gps. Υπάρχουν συναγερμοί με gps ή είναι διαφορετικά πράγματα; Επίσης χρειάζεται κάρτα sim το gps για να μπορείς να παρακολουθείς που βρίσκεται το αμάξι σε περίπτωση κλοπής; έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία; Ευχαριστώ
LongTom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, gsisr είπε Με ενδιαφέρει ένας καλός συναγερμός για το αμάξι και η δυνατότητα παρακολούθησής του με gps. Υπάρχουν συναγερμοί με gps ή είναι διαφορετικά πράγματα; Επίσης χρειάζεται κάρτα sim το gps για να μπορείς να παρακολουθείς που βρίσκεται το αμάξι σε περίπτωση κλοπής; έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία; Ευχαριστώ Αυτή η τεχνολογία υπάρχει σε επαγγελματικά οχήματα από το 2002/3 τουλάχιστον (εάν δεν απατώμαι, πάει καιρός που ασχολήθηκα με το θέμα). Εκεί, ανάλογα την εφαρμογή και εταιρεία πάντα, έχει το telematics HW μέσα dedicated SIM/eSIM κάρτα. Επίσης προσφέρεται και σαν δορυφορική υπηρεσία, εάν φυσικά μπορείς και θέλεις να πληρώσεις τα 2-5€/ΚΒ. Κάποιοι OEM/service providers προσφέρουν και snail trail ανά τακτά χρονικά διαστήματα. | Δυστυχώς δεν ξέρω εάν έχει μεταφερθεί και στον ιδιωτικό τομέα, αν και δεν το κρίνω απίθανο. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από LongTom
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Βαλε Pandora https://www.skroutz.gr/c/1231/car_alarm/m/6223/Pandora.html Ορι καλύτερο σε συναγερμούς 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, gsisr είπε Με ενδιαφέρει ένας καλός συναγερμός για το αμάξι και η δυνατότητα παρακολούθησής του με gps. Υπάρχουν συναγερμοί με gps ή είναι διαφορετικά πράγματα; Επίσης χρειάζεται κάρτα sim το gps για να μπορείς να παρακολουθείς που βρίσκεται το αμάξι σε περίπτωση κλοπής; έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία; Ευχαριστώ Βαλε ξεχωριστο συναγερμο και ξεχωριστο gps. Αν ειναι 2 σε 1, ειναι πολυ πιο ευκολο να εντοπισουν το gps και φυσικα να το αχρηστεψουν. Αν ομως παρεις ξεχωριστο gps και το κρυψεις, τοτε ακομα και το συναγερμο να παραβιασουν και να βγαλουν εκτος λειτουργιας, το gps θα συνεχισει να λειτουργει.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Το gps και ο συναγερμος της pandora και να τον βρούν και να τον αχρηστεύουν σου στελνουν ειδοποίηση 1
jgeorgiou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Βαλε ξεχωριστο συναγερμο και ξεχωριστο gps. Αν ειναι 2 σε 1, ειναι πολυ πιο ευκολο να εντοπισουν το gps και φυσικα να το αχρηστεψουν. Αν ομως παρεις ξεχωριστο gps και το κρυψεις, τοτε ακομα και το συναγερμο να παραβιασουν και να βγαλουν εκτος λειτουργιας, το gps θα συνεχισει να λειτουργει. για προτείνετε καμιά λύση gps (αντικλεπτικό) 1
G.bar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου, ξέρουμε κάποιον που να του έκλεψαν το αυτοκινητο και να το βρήκε απο το gps του συναγερμού. Ξέρω σίγουρα κλεμμενο μηχανάκι που το είχαν κρύψει πιο κάτω γιατι δεν ήξεραν ΑΝ εχει gps και περίμεναν να δούν αν το βρουν. Σε αυτοκίνητο όμως μήπως μαζί με έναν καλό συναγερμό χρειάζεται απλά ενα διακοπτακη στην τρόμπα βενζίνης η μια καλή ασφάλεια κλοπής;
vamvakoolas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, G.bar είπε Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου, ξέρουμε κάποιον που να του έκλεψαν το αυτοκινητο και να το βρήκε απο το gps του συναγερμού. Ξέρω σίγουρα κλεμμενο μηχανάκι που το είχαν κρύψει πιο κάτω γιατι δεν ήξεραν ΑΝ εχει gps και περίμεναν να δούν αν το βρουν. Σε αυτοκίνητο όμως μήπως μαζί με έναν καλό συναγερμό χρειάζεται απλά ενα διακοπτακη στην τρόμπα βενζίνης η μια καλή ασφάλεια κλοπής; υπαρχουν απειρα παραδειγματα που βρεθηκαν αλλα αναφερομαι σε ακριβα ιχ ή επαγγελματικα ιχ. Σε μερικες περιπτωσεις με βαση το στιγμα πηγαν οι ιδιοκτητες σε αλλες με τη βοηθεια των αρχων. Σε καθε περιπτωση κλοπης ενημερωνουμε αρχες και σε περιπτωση που εχουμε στιγμα παλι ενημερωνουμε (χειροτερο σεναριο να βρεθει εκτος χωρας)
G.bar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ο μανάβης της γειτονιάς μου... Είχε gps, είχε βίντεο απο κάμερα έξω απο το μανάβικο που το πήρανε το επαγγελματικό του, πάει στην ασφάλεια (αστυνομία), και του λένε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρα μόνο να περιμένουμε να βρεθει. Το gps δεν έδωσε ποτέ στίγμα γιατι προφανως χρησιμοποιήθηκε jammer, και το αμαξι το βρήκε ένας φίλος του ταξιτζης που το αναγνώρισε 10 στενά πάνω απο εκεί που το κλέψανε. Για κάτι το είχαν χρησιμοποιησει γιατί βρήκε διάφορα στην καρότσα. Αφού ενημέρωσε την ασφάλεια οτι βρέθηκε του είπαν οτι αν θέλει να το ελεγξει η σήμανση πρέπει να το πάει εκει με γερανό και να το αφήσει μεχρι να τελειωσει ο ελεγχος. γυρω στο δίμηνο του είπανε θα πάρει. Τους αποχαιρέτησε και πήρε 2 κλειδαριές μια για το τιμόνι και μια για κάτω απο τα πετάλια. Δεν ξέρω ποσο πρέπει να κοστίζει ενα αμαξι η ποιανού πρέπει να είναι για να ασχοληθεί η αστυνομία. Μόνο αν πεσει σε μπλοκο και δουν απο τις πινακίδες οτι απασχολει υπαρχει ελπίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα