Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω παλιας γενιας pc με ddr3 team group 1333 8gb dual και δεν σκοπευω να παω σε ryzen είμαι καλα με τον fx8350 αξιζει να βαλω αλλα 8 για παιχνίδια μονο?θα δω διαφορα στα fps?η να το αφήσω ετσι μεχρι να αναβαθμισω ολο το συστημα?ευχαριστω

Επεξ/σία από skiathos7
Δημοσ.
Στις 23/9/2019 στις 4:50 ΜΜ, skiathos7 είπε

εχω παλιας γενιας pc με ddr3 team group 1333 8gb dual και δεν σκοπευω να παω σε ryzen είμαι καλα με τον fx8350 αξιζει να βαλω αλλα 8 για παιχνίδια μονο?θα δω διαφορα στα fps?η να το αφήσω ετσι μεχρι να αναβαθμισω ολο το συστημα?ευχαριστω

Άμα δεν ξεμενεις από ραμ δεν χρειάζεται.

Δημοσ.

Ότι είπε και ο φίλος παραπάνω.

Εφόσον βλέπεις ότι το σύστημα δεν σέρνεται σε παιχνίδια και σε ίντερνετ τότε δεν χρειάζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ δεν εχω θεμα με τα παιχνίδια οταν παιζω τα κλεινω ολα...δεν νομίζω να υπάρχει παιχνίδι που να μην του φτάνουν τα 8gb η υπάρχει;

Επεξ/σία από skiathos7
Δημοσ.

Και να υπάρχει παιχνίδι που να μη του φτάνει 8gb ram δεν σε νοιάζει γιατί είναι βέβαιο ότι με τόσο υψηλές απαιτήσεις δεν θα του κάνει ο επεξεργαστής σου (και πιθανότατα και η κάρτα γραφικών). Τα συστήματα με ddr3 είναι πλέον vintage....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/9/2019 στις 9:12 ΜΜ, afantos είπε

Τα συστήματα με ddr3 είναι πλέον vintage....

Μας κανεις πλακα εσυ σιγουρα.Σιγα μην  δεν σερφαρουμε κιολας.Τα παντα παιζει ενα συστημα με ddr3. Ειδικα   ενα τελευταιας γενιας, με καλο I7, κλοκαρισμενο και  γρηγορες μνημες 3000+mhz  δεν υστερει πουθενα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, toyo73 είπε

Μας κανεις πλακα εσυ σιγουρα.Σιγα μην  δεν σερφαρουμε κιολας.Τα παντα παιζει ενα συστημα με ddr3. Ειδικα   ενα τελευταιας γενιας, με καλο I7, κλοκαρισμενο και  γρηγορες μνημες 3000+mhz  δεν υστερει πουθενα.

Ποιες 3000  ρε παλικάρι?😁

2-3 κιτάκια είναι και αυτά άντε να παίζουν σε 5-6 μητρικές. Ο περισσότερος κόσμος με 1333 έως 2400 είναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...