Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την τηλεοραση https://www.lg.com/gr/televisions/lg-49UF7707

Κατα την περιηγηση σε site μου βγαζει μηνυμα οτι ο chrome ειναι outdated. Ομως εχει την τελευταια ενημερωση της LG. Υπαρχει τροπος για ενημερωση στην τελευταια εκδοση ή να βαλω αλλο browser?

Το βασικο προβλημα ειναι οτι ενω παιζει κανονικα youtube κτλ αναγκάστικα να συνδεσω το λαπτοπ για να μπορω να δω PAOKtv. Καμια ιδεα κανείς?

Δημοσ.

Στην πραγματικότητα από όσο ξέρω δεν έχει chrome, αλλά chrome-like browser, και κάποιες ιστοσελίδες νομίζουν ότι είναι chrome. Όπως και να χει δεν μπορείς να κάνεις update, πρέπει να περιμένεις όταν και αν το κάνει η LG. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα btw.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω και εγώ μια LG websotv. 

Για να μην κάνω καινούριο θέμα το βασικό πρόβλημα του έχω είναι η αποσυνδέσεις, συνδέομαι ασύρματα.

Τώρα τελευταία βγαίνει ένα μήνυμα προέκυψε κάποιο σφάλμα κανε αυτό κλπ. ξανά και ξανά.

Δημοσ.
Στις 1/10/2019 στις 5:32 ΠΜ, Sange είπε

Γεια σας παιδιά έχω και εγώ μια LG websotv. 

Για να μην κάνω καινούριο θέμα το βασικό πρόβλημα του έχω είναι η αποσυνδέσεις, συνδέομαι ασύρματα.

Τώρα τελευταία βγαίνει ένα μήνυμα προέκυψε κάποιο σφάλμα κανε αυτό κλπ. ξανά και ξανά.

Και εγω ασυρματα την εχω αλλα το ρουτερ ειναι σχετικα κοντα και δεν εχω αποσυνδεσεις. Μηπως εισαι σε μεγαλη αποσταση?

Στις 26/9/2019 στις 8:46 ΠΜ, darkscreamer είπε

Στην πραγματικότητα από όσο ξέρω δεν έχει chrome, αλλά chrome-like browser, και κάποιες ιστοσελίδες νομίζουν ότι είναι chrome. Όπως και να χει δεν μπορείς να κάνεις update, πρέπει να περιμένεις όταν και αν το κάνει η LG. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα btw.

Αρα τον ηπιαμε :P

• Sad 1
Δημοσ.

Αυτό το πρόγραμμα  εφαρμογή που έχει για να πλοηγηθείς στο ίντερνετ. Τι δεν μπορείς?, που θέλεις να δεις και να κάνεις  τελικά ? (το καταλαβαίνω που δεν γίνεται ενημέρωση).

Εγώ το βασικό πρόβλημα είναι ότι σε κάποιες μέρες αναγκάζομαι να τσεκάρω (τικάρω)  την σύνδεση μου ξανά η να βάλω του κωδικούς ξανά.

Τελευταία το έκανα επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων. Είδα κάποια διαφορά +1 συν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...