karib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Παιδιά, χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το netmeeting για να μιλάω φωνητικά μεσω internet με δικούς μου ανθρώπους. Δίνουμε εκατέρωθεν τα ip μας και ένας κάθε φορά κάνει κλήση. Δεν έχω σοβαρό παράπονο από το netmeeting. Θα ήθελα όμως να γνωρίζω και καμια άλλη καλή εναλλακτική λύση. Το netmeeting καμιά φορά μου κολάει. Μετά για να το ξανατρέξω χρειάζεται restart. Επίσης δεν έχει και την κρυστάλλινη ποιοτητα στη φωνή. Θέλω να μου πείτε από την πραγματικη σας εμπειρία και χρήση, άλλα προγράμματα για φωνητική συνομιλία(freeware), με ποιότητα ήχου ανώτερη του Netmeeting, σύνδεση σε άλλο χρήστη του προγράμματος με ip χωρίς σύνδεση σε κεντρικό server κάποιας εταιρίας, και να είναι σταθερό. Ακούω τις προτασεις σας.
DimitrisKTM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Αν εχεις pstn δεν προκειται να δεις διαφορα στην ποιοτητα.
karib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Αν εχεις pstn δεν προκειται να δεις διαφορα στην ποιοτητα. Isdn 64 έχω και εγώ και οι υπόλοιποι με τους οποίους συνομιλώ. Προτάσεις?
angelos0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 ena bary alla kalo oson aofra poiothta einai to skype (apo tous developers tou kazaa) http://www.skype.com/
Mihos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Eimai ligo biastikos gia na koita3w url twra alla to programma pou 8es einai to Skype!!!
dtsaop Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Gnwrizei kaneis an pernaei firewall ayto to prog? Thanks!
dtsaop Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Gnwrizei kaneis an pernaei firewall ayto to prog? Thanks!
angelos0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 nai pernaei dne to exw dokaismei alla etsi mou exoun pei
gvard Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Παίδες, ένα είναι το πρόγραμμα για πολλαπλό voice chat: TeamSpeak! Κατεβάστε το και δοκιμάστε το (είτε σε κάποιον από τους server που υπάρχουν, είτε στον chat.hyperhosting.gr). http://www.hyperhosting.gr/ts2.exe
karib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Παιδιά το skype επιτρέπει ip to ip σύνδεση συνομιλία ? (χωρίς να συνδεθώ σε κεντρικό server κάποιας εταιρίας)
karib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Παιδιά το skype επιτρέπει ip to ip σύνδεση συνομιλία ? (χωρίς να συνδεθώ σε κεντρικό server κάποιας εταιρίας)
angelos0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 karib den xreiazete na epanalambaneis to post sou..... alh8eia giati den dokimazeis monos sou? (me enan filo sou)
Melven Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 to skype eiani mia xara.to exo dokimasei arketes fores kai akougetai kala 8a elega. gia na deite as sas kanei dokimaste to
karib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 alh8eia giati den dokimazeis monos sou? (me enan filo sou) Γιατί να γεμίζω ρε παιδιά το Pc μου με χίλια δυο προγράμματα, install, uninstall, και σκουπίδια στη registry κλπ? Δηλαδή κάποιος που το χρησιμοποιεί δεν μπορεί να μου πει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.