Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tις εφημεριδες τις διαβαζει κανεις ? Μηπως χρειαζεται και ενα ενθετο με dvd της προετοιμασιας του  γαμου ? 😂

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Ωραία

Επί ευκαιρίας, τι πρέπει να κάνω από ΤΩΡΑ έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα μου αύριο μεθαύριο να μην μπορώ να παω σε εκκλησία.

Δεν παίρνω ούτε απ' έξω, όταν θα έρθει η ώρα θέλω να έχω αρκετά πατήματα για να μην παντρευτώ σε εκκλησία.

Αν και ξέρω κάποιον ο οποίος συζεί με τη δικιά του και έχει και παιδί

Τι ακριβώς να κάνεις ρε αδερφέ ; 

Να αναπτύξεις τον προβληματισμό σου στον άνθρωπό που είσαι μαζί και θα θες στο μέλλον να προχωρήσεις παρακάτω (είτε αυτό λέγεται οικογένεια, είτε πολιτικός γάμος είτε σύμφωνο συμβίωσης είτε ότι άλλο νομίζεις) 

Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις δηλαδή ; 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, naimore είπε

πρεπει να παμε σε εφημεριδα; στο κεντρο;

τοπικη κάνει;

Ελεύθερη 'Ωρα.

Πριν μερικά χρόνια δεν είχα πληρώσει τίποτα. Η διαδικασία έγινε με email και μου είπαν και πότε ακριβώς θα δημοσιευθεί.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Τι ακριβώς να κάνεις ρε αδερφέ ; 

Να αναπτύξεις τον προβληματισμό σου στον άνθρωπό που είσαι μαζί και θα θες στο μέλλον να προχωρήσεις παρακάτω (είτε αυτό λέγεται οικογένεια, είτε πολιτικός γάμος είτε σύμφωνο συμβίωσης είτε ότι άλλο νομίζεις) 

Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις δηλαδή ; 

Δεν είμαι με καμμιά αυτή τη στιγμή.

Επειδή όμως οι περισσότερες γυναίκες εχουν αυτή τη βλακεία στο μυαλό τους, να ντυθούν νυφουλες και να πετάνε λεφτά σε γκλαμουρια, θέλω να βρω όταν έρθει αυτή η ώρα 1-2-5-10 χρόνια μετά να το αποφύγω.

Πώς; Να διαγράφω από την εκκλησία και όλα τα συναφή

Δημοσ.
9 minutes ago, Camal said:

Ελεύθερη 'Ωρα.

Πριν μερικά χρόνια δεν είχα πληρώσει τίποτα. Η διαδικασία έγινε με email και μου είπαν και πότε ακριβώς θα δημοσιευθεί.

12 ευρω και πρεπει να παμε απο εκει (λ βουλιαγμενης)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Δεν είμαι με καμμιά αυτή τη στιγμή.

Επειδή όμως οι περισσότερες γυναίκες εχουν αυτή τη βλακεία στο μυαλό τους, να ντυθούν νυφουλες και να πετάνε λεφτά σε γκλαμουρια, θέλω να βρω όταν έρθει αυτή η ώρα 1-2-5-10 χρόνια μετά να το αποφύγω.

Πώς; Να διαγράφω από την εκκλησία και όλα τα συναφή

Βρες μια πλουσια νυφη να τα πληρωσει ο πατερας της :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Ακριβως αυτο εννοω.

Γαμος Ορθοδοξος με καθολικη (για την εκκλησια μας δεν ειναι βαπτισμενη) 

Εγινε κανονικα ο γαμος και εαν θυμαμαι ειχε πει ο παπας οτι γινεται κατ'εξαιρεση & κατ'οικονομιαν 

Ήταν εξαιρετικό & οικονομικό το χαρτζιλίκωμα που τσέπωσε ε?

45 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Tις εφημεριδες τις διαβαζει κανεις ? Μηπως χρειαζεται και ενα ενθετο με dvd της προετοιμασιας του  γαμου ? 😂

Της προετοιμασίας του πρώτου παιδιού.

Επεξ/σία από Skerzos
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, naimore είπε

12 ευρω και πρεπει να παμε απο εκει (λ βουλιαγμενης)

Προφανώς τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η αλήθεια είναι ότι έτσι φαίνεται πιο σωστό καθώς ο καθένας μπορεί να στέλνει ότι θέλει μέσω email.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Βρες μια πλουσια νυφη να τα πληρωσει ο πατερας της :P 

Δεν τα γουστάρω αυτα. Σόγια, φίλους που έχεις πάει για καφέ μια φορά το χρόνο κλπ καθώς και να βλέπω τους τράγους.

Θα είναι ίσως η χειρότερη μέρα της ζωής μου 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, naimore είπε

ο μεγαλύτερος μυλος ειναι μου φαινεται το πιστοποιητικο αγαμιας, κατσε να ανοιξω κι ενα θεμα για δαυτο..

Φανταζομαι ποσα θεματα θα ανοιξεις αφου παντρευτεις...

Εχει προβληματα ο γαμος να ξερεις ,οποτε εδω ειμαστε να σου τα λυσουμε

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, naimore είπε

ο μεγαλύτερος μυλος ειναι μου φαινεται το πιστοποιητικο αγαμιας, κατσε να ανοιξω κι ενα θεμα για δαυτο..

Φυσικά και είναι μυλος, μπορώ να παντρευτώ αν θέλω σε 24 ώρες σε 2 διαφορετικές χώρες

Δημοσ.
22 minutes ago, Camal said:

Προφανώς τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η αλήθεια είναι ότι έτσι φαίνεται πιο σωστό καθώς ο καθένας μπορεί να στέλνει ότι θέλει μέσω email.

μα και παλι μπορει να στειλει, βαζω εγω οτι παντρευομαι με τον συναδελφο π.χ εδω διπλα,

ποιος ελεγχει τι;

1 minute ago, Menelaos83 said:

αν δεν ειχα και σας τι θα κανα; 

2 minutes ago, cacofonix-3 said:

Δεν τα γουστάρω αυτα. Σόγια, φίλους που έχεις πάει για καφέ μια φορά το χρόνο κλπ καθώς και να βλέπω τους τράγους.

Θα είναι ίσως η χειρότερη μέρα της ζωής μου 

εννοειται οτι ουτε εγω τα γουσταρω, εξου και κανω γαμο με 30 ατομα κι αντε γεια, αντε 35 μαξ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Menelaos83 είπε

Χαχα αυτό πήγα να γράψω.

Μη κολλάμε τώρα σε 2-3 χαρτιά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, cacofonix-3 said:

Φυσικά και είναι μυλος, μπορώ να παντρευτώ αν θέλω σε 24 ώρες σε 2 διαφορετικές χώρες

μου θυμιζεις τον σπυρο παπαδοπουλο που επαιζε τον διγαμο σε μια σειρα, δεν θυμαμαι πως λεγοταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...