naimore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 22 minutes ago, Panagiotis 05 said: https://www.publees.com/?types=130&gclid=EAIaIQobChMI653oj_jm5AIVy-WaCh3xiAI6EAAYASAAEgInqvD_BwE βρες την φθηνότερη πανελλαδική και στείλε. με ένα 15€ καθάρισες. γινεται ονλαιν δηλαδη; ουαου, καλο!
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά εδώ παντρεύεσαι η δημοσίευση σε δυσκολεύει? Κακομοιρηηηηηη 4 2
Sorath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε τους άτιμους! Απο 15€ ξεκινάνε; Το 2010 είχα δώσει 8€ σε εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από Sorath
Panagiotis 05 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sorath είπε Ρε τους άτιμους! Απο 15€ ξεκινάνε; Το 2010 είχα δώσει 8€ σε εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας. τα 15€ είναι η αμοιβή του site. οι εφημερίδες ξεκινάνε με μηδενική χρέωση. αν πάει δηλαδή ο ίδιος δε θα χρεωθεί. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από Panagiotis 05 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είναι απαραίτητο, εμάς δεν μας ζήτησε δημοσίευση.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Sorath είπε Ρε τους άτιμους! Απο 15€ ξεκινάνε; Το 2010 είχα δώσει 8€ σε εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας. Κυκλοφορίας,εμβέλειας είναι η τηλεόραση και το ραδιόφωνο. 2
johnieXoX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 εδώ πρέπει να είναι και τζάμπα και πανελλαδική: https://www.dimokratianews.gr/content/258/διαφήμιση 1 1
naimore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 10 minutes ago, zio10 said: Δεν είναι απαραίτητο, εμάς δεν μας ζήτησε δημοσίευση. εγω σε δυο εκκλησιες ρωτησα και ζητησαν και οι δυο 3 minutes ago, johnieXoX said: εδώ πρέπει να είναι και τζάμπα και πανελλαδική: https://www.dimokratianews.gr/content/258/διαφήμιση και μπαινει και τηλεφωνικα τελικα; οποτε παιρνω δινω τα στοιχεια και παιρνω την εφημεριδα την μερα που θα γινει η αναγγελια και τελος; ποσα φυλλα πρεπει να παρω; την παω ολοκληρη την εφημεριδα στον παπα; και τελος, την πουλανε αυτη στα περιπτερα κανονικα; 2
james01gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε τα 15€ είναι η αμοιβή του site. οι εφημερίδες ξεκινάνε με μηδενική χρέωση. αν πάει δηλαδή ο ίδιος δε θα χρεωθεί. κάποιες είνια δωρεάν αλλά δεν σου λένε σε ποιο φύλλο θα δημοσιεύσουν την αγγελία οπότε πρέπει να αγοράσεις την εφημερίδα για να δεις ποια ημέρα θα δημοσιευτεί. τώρα για τα υπόλοιπα, γούστα είναι. θες τοπική, θες πανελλαδική; θες ριζοσπάστη, θες καθημερινή; ό,τι θες. 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν είναι απαραίτητο, εμάς δεν μας ζήτησε δημοσίευση. σε εκκλησία ή σε δήμο πήγες; είναι μέσα στους απαραίτητους όρους για να βγάλεις την άδεια
johnieXoX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, naimore είπε εγω σε δυο εκκλησιες ρωτησα και ζητησαν και οι δυο και μπαινει και τηλεφωνικα τελικα; οποτε παιρνω δινω τα στοιχεια και παιρνω την εφημεριδα την μερα που θα γινει η αναγγελια και τελος; ποσα φυλλα πρεπει να παρω; την παω ολοκληρη την εφημεριδα στον παπα; και τελος, την πουλανε αυτη στα περιπτερα κανονικα; εμένα παπάς μου πε για τη δημοκρατία, επειδή είμαι σε ίδια φάση, και μου πε πως πρέπει να ναι και πανελλαδικής κυκλοφορίας. ακόμα δεν έχω κάνει τη δημοσίευση, αλλά μου χουν πει πως είναι δωρεάν στη δημοκρατία. όταν με το καλό βγει, θα πάρεις μια εφημερίδα και θα του την πας. ναι, στα περίπτερα παίζει
Panagiotis 05 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 αν με τη σύζυγο είστε σε διαφορετικές ενορίες - οικογενειακές μερίδες θα πρέπει να πάρεις 2 φύλλα. ένα για σένα και ένα για αυτήν. 1
johnieXoX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε αν με τη σύζυγο είστε σε διαφορετικές ενορίες - οικογενειακές μερίδες θα πρέπει να πάρεις 2 φύλλα. ένα για σένα και ένα για αυτήν. αφού στην εκκλησία που παντρεύεσαι το πας.. την αναγγελία την κάνεις αφού πάρεις τα πιστοποιητικά αγαμίας
Panagiotis 05 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, johnieXoX είπε αφού στην εκκλησία που παντρεύεσαι το πας.. την αναγγελία την κάνεις αφού πάρεις τα πιστοποιητικά αγαμίας από https://privee.gr/όλα-τα-δικαιολογητικά-του-γάμου-δύσκο/ "Άδεια Γάμου Έχοντας τα δύο πιστοποιητικά αγαμίας και την γραπτή έγκριση της εκκλησίας όπου πρόκειται να γίνει ο γάμος, θα πάτε στην ενορία την νύφης και θα κάνετε αίτηση για άδεια γάμου. Θα πρέπει να είστε και οι δυο σας παρόντες και να έχετε μαζί τις αστυνομικές σας ταυτότητες. Ο εφημέριος θα σας ζητήσει: Τα πιστοποιητικά αγαμίας, Ένα παράβολο των 18€ πράσινο (ονομαστικής αξίας 14,67 €) από εφορία ή δημόσιο ταμείο Δυο αντίτυπα από το κείμενο της δημοσίευσης στην εφημερίδα. Σε κάποιες ενορίες πιθανόν να σας ζητήσουν και πιστοποιητικό γέννησης, γι’ αυτό ρωτήστε από πριν αν θα χρειαστεί. Το πιστοποιητικό γέννησης εκδίδεται εύκολα από το δήμο όπου ανήκει η οικογενειακή σας μερίδα, ή από ΚΕΠ." 1
AristidisZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Kαλά, αυτό είναι site από μαγαζί που κάνει γάμους, δεν είναι καμιά μητρόπολη Την αναγγελία την θέλουν για τον "φάκελο" που πάει στην Μητρόπολη, ο οποίος πάει από την αντίστοιχη εκκλησία όπου γίνεται ο γάμος (και μπορεί να είναι σε τρίτη ενορία) Άρα ένα αντίτυπο χρειάζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα