Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας 

Ο γιος μου πέρασε στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών στην Κοζάνη, θέλει να πάρει μεταγραφή στην Αθήνα το 1ο θέμα είναι αν έχει πιθανότητες μεταγραφής, από εισόδημα έχει 4 μόρια και 2 πολυτεκνίας και το 2ο θέμα είναι η επιλογή πανεπιστημίου, τι να διαλέξει, Ο.Π.Α., Ε.Κ.Π.Α. ή ΠΑ.ΠΕΙ.? Θα πιάσει ένα από αυτά ή θα χτυπάμε το κεφάλι μας που δε δήλωσε Ρέθυμνο που θα τοπιανε σίγουρα? Επίσης τι θα ήταν καλύτερο να παραμείνει στο ίδιο τμήμα ή να πάει στο οικονομικής-ών επιστήμης-ών? 

Ευχαριστώ πολύ, θα εκτιμούσα τη γνώμη των ειδικών! 

Δημοσ.

Αρχικα φαντάζομαι θα έχετε δει η σχολή στην Κοζάνη σε ποιες έχει αντιστοιχία εδώ.Τωρα με 6 μόρια νομίζω οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ καλές για κάποια από τις τρεις σχολες στην Αθήνα οπότε νομίζω δεν υπάρχει λόγος για να μετανιώνει που δεν πήγε Ρέθυμνο.Τωρα ως προς το τι να επιλέξει θεωρώ ότι το ΟΠΑ αναμφιλεκτα είναι η καλύτερη επιλογή και μετά με την σειρά παπει και ΕΚΠΑ (για τα δύο τελευταία δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά καλύτερα πάρτε και κάποια άλλη άποψη,αλλά νομίζω το ΟΠΑ πρώτο είναι δεδομενο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...