Sotpap19 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας πιο φακό από τους δυο να προτιμήσω canon 18-55 iii kit η canon18-55 is ii ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Sotpap19 είπε Γεια σας πιο φακό από τους δυο να προτιμήσω canon 18-55 iii kit η canon18-55 is ii ; Ξεκάθαρα τον IS. Διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ θα έλεγα κανέναν από τους δύο, και να πάρεις την νεότερη έκδοση με το αθόρυβο STM σύστημα εστίασης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, k_dinos είπε αθόρυβο STM σύστημα εστίασης O IS ειναι STM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, allpaple είπε O IS ειναι STM Όχι δεν είναι. Ο ένας βγήκε το 2011 και ο άλλος το 2013 https://global.canon/en/c-museum/product/ef411.html https://global.canon/en/c-museum/product/ef427.html και έχει βγεί και νεότερη έκδοση με f/4-5.6 https://www.skroutz.gr/s/12343078/Canon-EF-S-18-55mm-f-4-5-6-IS-STM.html Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από k_dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ουυαααουυυ.... Δηλαδη βγαζει η canon και σημερα, σε αυτη την κατηγορια φακων, φακους με τα παλια μοτερακια? Εεεε, λοιπον θα εβαζα στοιχημα οτι πλεον, μονο βηματικα χρησιμοποιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο φίλος που άνοιξε το θέμα ρώτησε μεταξύ 2 φακών, εγώ του πρότεινα έναν 3ο και τον ενημέρωσα ότι υπάρχει και ένας 4ος Το δικό σου σχόλιο δεν ξέρω πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει, ας το κρίνει ο ίδιος. Ο φακός που προτείνεις πάντως έχει πολλές διαφορές από τα νεότερα 2 μοντέλα, με τη σημαντικότερη να είναι το αθόρυβο σύστημα εστίασης. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από k_dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, k_dinos είπε Ο φακός που προτείνεις πάντως έχει πολλές διαφορές από τα νεότερα 2 μοντέλα Δεν προτεινα κανενα φακο. Θεωρουσα δεδομενο οτι ολοι οι φακοι πλεον ειναι stm κι αυτο φαινεται στο πρωτο μηνυμα. Στο δευτερο εξεφρασα την απορια μου για το γεγονος οτι η canon παραγει ακομα φακους με τα micromotor, ενω εχει ηδη χρησιμοποιησει με επιτυχια τα βηματικα (stepper) εξου και το STM 9 ώρες πριν, k_dinos είπε Το δικό σου σχόλιο δεν ξέρω πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει, ας το κρίνει ο ίδιος. Εδω σε εχασα τελειως. Τι δεν σου αρεσε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, allpaple είπε Εδω σε εχασα τελειως. Τι δεν σου αρεσε? Με συγχωρείς, νόμιζα ότι για κάποιο λόγο (που δεν τον κατάλαβα) ειρωνευοσουν. Λάθος μου, αυτά έχει ο γραπτός λόγος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 12:03 ΜΜ, Sotpap19 είπε Γεια σας πιο φακό από τους δυο να προτιμήσω canon 18-55 iii kit η canon18-55 is ii ; Καλημέρα σε όλους σας , να θυμίσω πως πρόκειται για έναν 18 - 55 , έναν κιτ φακό που έχει την αξία του ακόμη και σαν back up λύση και εφόσον κάποιος τον βρει σαν πακέτο με σώμα DSLR σε διαφορετικές εκδόσεις , ας πούμε σε διαφορετικά σώματα , είναι καλό να προτιμήσει την όποια νεότερη έκδοση η γιατί όχι να ψάξει να βρεί σκέτο σώμα , να συνδυάσει εξαρχής ένα σώμα με παράλληλη αγορά ενός άλλου φακού , αποφεύγοντας μελλοντικά την διαδικασία του είδους " δούλευα με τον κιτ φακό μέχρι σήμερα , ποιον να πάρω τώρα " κλπ , κάτι που είναι προτιμότερο για μένα από την σε βάθος ανάλυση αν είναι καλύτερος ο 18 - 55 iii , αν είναι ο STM κλπ . Καλή επιτυχία ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, babisskg είπε να ψάξει να βρεί σκέτο σώμα , να συνδυάσει εξαρχής ένα σώμα με παράλληλη αγορά ενός άλλου φακού Εγώ πιστεύω ότι αν είναι να δώσει κανείς 20-40 ευρώ, αξίζει να πάρει τον κιτ φακό . Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που πρόκειται να αγοράσει κανέναν πανάκριβο φακό. Προσοχή θέλουν κάποιες περιπτώσεις που crop dslr πωλούνται σκέτες ακριβότερες από την έκδοση με τον κιτ φακό !!!!!!!!!! Τους κιτ στις crop , τους υποτιμάνε συχνά λόγω τιμής! Επειδή οι εταιρείες τους δίνουν σχεδόν χάρισμα. Τους αντίστοιχους σε full frame , που δεν τους χαρίζουν αλλά τους χρεώνουν 350-500-700 ευρώ , τους εκτιμούν περισσότερο . Καλό είναι να είμαστε ορθολογιστές και να κρίνουμε βάση επιδόσεων. Συχνά υπάρχουν φόλες, που είναι σε πανάκριβη τιμή , χωρίς να αξίζουν . Π.χ. (ακριβή φόλα νικον). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/9/2019 στις 12:55 ΠΜ, k_dinos είπε Με συγχωρείς, νόμιζα ότι για κάποιο λόγο (που δεν τον κατάλαβα) ειρωνευοσουν. Λάθος μου, αυτά έχει ο γραπτός λόγος! Συμβαινουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα