Sotpap19 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας πιο φακό από τους δυο να προτιμήσω canon 18-55 iii kit η canon18-55 is ii ;
Cntrl+X Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Sotpap19 είπε Γεια σας πιο φακό από τους δυο να προτιμήσω canon 18-55 iii kit η canon18-55 is ii ; Ξεκάθαρα τον IS. Διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας. 1
k_dinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ θα έλεγα κανέναν από τους δύο, και να πάρεις την νεότερη έκδοση με το αθόρυβο STM σύστημα εστίασης 1
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, k_dinos είπε αθόρυβο STM σύστημα εστίασης O IS ειναι STM
k_dinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, allpaple είπε O IS ειναι STM Όχι δεν είναι. Ο ένας βγήκε το 2011 και ο άλλος το 2013 https://global.canon/en/c-museum/product/ef411.html https://global.canon/en/c-museum/product/ef427.html και έχει βγεί και νεότερη έκδοση με f/4-5.6 https://www.skroutz.gr/s/12343078/Canon-EF-S-18-55mm-f-4-5-6-IS-STM.html Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από k_dinos
allpaple Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ουυαααουυυ.... Δηλαδη βγαζει η canon και σημερα, σε αυτη την κατηγορια φακων, φακους με τα παλια μοτερακια? Εεεε, λοιπον θα εβαζα στοιχημα οτι πλεον, μονο βηματικα χρησιμοποιει.
k_dinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο φίλος που άνοιξε το θέμα ρώτησε μεταξύ 2 φακών, εγώ του πρότεινα έναν 3ο και τον ενημέρωσα ότι υπάρχει και ένας 4ος Το δικό σου σχόλιο δεν ξέρω πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει, ας το κρίνει ο ίδιος. Ο φακός που προτείνεις πάντως έχει πολλές διαφορές από τα νεότερα 2 μοντέλα, με τη σημαντικότερη να είναι το αθόρυβο σύστημα εστίασης. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από k_dinos
allpaple Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, k_dinos είπε Ο φακός που προτείνεις πάντως έχει πολλές διαφορές από τα νεότερα 2 μοντέλα Δεν προτεινα κανενα φακο. Θεωρουσα δεδομενο οτι ολοι οι φακοι πλεον ειναι stm κι αυτο φαινεται στο πρωτο μηνυμα. Στο δευτερο εξεφρασα την απορια μου για το γεγονος οτι η canon παραγει ακομα φακους με τα micromotor, ενω εχει ηδη χρησιμοποιησει με επιτυχια τα βηματικα (stepper) εξου και το STM 9 ώρες πριν, k_dinos είπε Το δικό σου σχόλιο δεν ξέρω πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει, ας το κρίνει ο ίδιος. Εδω σε εχασα τελειως. Τι δεν σου αρεσε? 1
k_dinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, allpaple είπε Εδω σε εχασα τελειως. Τι δεν σου αρεσε? Με συγχωρείς, νόμιζα ότι για κάποιο λόγο (που δεν τον κατάλαβα) ειρωνευοσουν. Λάθος μου, αυτά έχει ο γραπτός λόγος!
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 12:03 ΜΜ, Sotpap19 είπε Γεια σας πιο φακό από τους δυο να προτιμήσω canon 18-55 iii kit η canon18-55 is ii ; Καλημέρα σε όλους σας , να θυμίσω πως πρόκειται για έναν 18 - 55 , έναν κιτ φακό που έχει την αξία του ακόμη και σαν back up λύση και εφόσον κάποιος τον βρει σαν πακέτο με σώμα DSLR σε διαφορετικές εκδόσεις , ας πούμε σε διαφορετικά σώματα , είναι καλό να προτιμήσει την όποια νεότερη έκδοση η γιατί όχι να ψάξει να βρεί σκέτο σώμα , να συνδυάσει εξαρχής ένα σώμα με παράλληλη αγορά ενός άλλου φακού , αποφεύγοντας μελλοντικά την διαδικασία του είδους " δούλευα με τον κιτ φακό μέχρι σήμερα , ποιον να πάρω τώρα " κλπ , κάτι που είναι προτιμότερο για μένα από την σε βάθος ανάλυση αν είναι καλύτερος ο 18 - 55 iii , αν είναι ο STM κλπ . Καλή επιτυχία ! 1
Dr_73 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, babisskg είπε να ψάξει να βρεί σκέτο σώμα , να συνδυάσει εξαρχής ένα σώμα με παράλληλη αγορά ενός άλλου φακού Εγώ πιστεύω ότι αν είναι να δώσει κανείς 20-40 ευρώ, αξίζει να πάρει τον κιτ φακό . Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που πρόκειται να αγοράσει κανέναν πανάκριβο φακό. Προσοχή θέλουν κάποιες περιπτώσεις που crop dslr πωλούνται σκέτες ακριβότερες από την έκδοση με τον κιτ φακό !!!!!!!!!! Τους κιτ στις crop , τους υποτιμάνε συχνά λόγω τιμής! Επειδή οι εταιρείες τους δίνουν σχεδόν χάρισμα. Τους αντίστοιχους σε full frame , που δεν τους χαρίζουν αλλά τους χρεώνουν 350-500-700 ευρώ , τους εκτιμούν περισσότερο . Καλό είναι να είμαστε ορθολογιστές και να κρίνουμε βάση επιδόσεων. Συχνά υπάρχουν φόλες, που είναι σε πανάκριβη τιμή , χωρίς να αξίζουν . Π.χ. (ακριβή φόλα νικον). 2
allpaple Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/9/2019 στις 12:55 ΠΜ, k_dinos είπε Με συγχωρείς, νόμιζα ότι για κάποιο λόγο (που δεν τον κατάλαβα) ειρωνευοσουν. Λάθος μου, αυτά έχει ο γραπτός λόγος! Συμβαινουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα