elpaso1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει κατι καλυτερο απο τα Edifier XM6BT σε αυτη τη τιμη; Εχω καποια Logitech και σκεφτομαι να τα αλλαξω, κανει νερα το καλωδιο, λιγο κουνιεται το woofer και τρανταζεται ολο το σπιτι. Το εχω εδω και χρονια αυτο το προβλημα και κουραστηκα. Πιστευω με τα edifier δινεις λιγο παραπανω, αλλα τα αξιζουν τα λεφτα τους. Τι λετε; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από elpaso1
elpaso1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον τα αγορασα τελικα, αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει το bluetooth, δεν ειχα ποτε ξανα bluetooth ακουστικα. Τα καλωδια στα ηχεια χρειαζονται ή οχι; Επισης, δεν μπορω να κανω με τιποτα το χειριστηριο να λειτουργησει. Και αρκετα ενοχλητικο που δεν εχει επιλογεα για την ενταση του ηχου και πρεπει να παταω τα κουμπια στο woofer. Καθολου βολικο κατι τετοιο.. Τα προηγουμενα ηχεια τα ειχα 10+ χρονια και εχω πραγματικα συνηθισει ετσι.. Οπως δειχνει και η εικονα με τα Logitech. Μεγαλη ευκολια ηταν. Εστω καποιο προγραμμα να σου δειχνει ποσο επι τοις εκατο εχει παει η ενταση. Τωρα απλα καθομαι και παταω τα κουμπια στο πλαϊνο του woofer σαν το χαζο! Ουτε λυση ειναι να το εχω στο τερμα και να το ρυθμιζω απο τα windows, γιατι οταν το αλλαξα μετα σε bluetooth κουφαθηκα! Αφου αυτοματως πηγε στα τερματα! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα