Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα όποιος μπορεί να μου πει γνώμη αναγκαστικά για ένα διάστημα θα πρέπει να μένω σε ξενοδοχείο, και τώρα υπάρχουν οι εξής επιλογές του WiFi extender ή να φορτώσω σε ένα φορητό router mb και να μπαίνω από εκεί, ποιο πιστεύετε συμφέρει περισσότερο έχετε κάτι άλλο να προτείνετε και επίσης για το WiFi repeater γίνεται να του βάλω δικό μου κωδικό για ασφάλεια;

Δημοσ.

Αν δεν έχει καλό σήμα στο δωμάτιο σου δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολλά. Αν μιλάμε για κάποιο ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας ίσως να μπορέσεις όντως να βάλεις repeater αλλά δεν ξέρω αν θα σε αφήσει ο εξοπλισμός τους. Αν όμως έχει καλούτσικο σήμα, τότε αγόρασε μία υπηρεσία vpn πχ nordvpn και συνδέσου μέσω αυτής για να είσαι 100% ασφαλής. Το 4g router θα σου κάψει πολλά δεδομένα πιστεύω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αν δεν έχει καλό σήμα στο δωμάτιο σου δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολλά. Αν μιλάμε για κάποιο ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας ίσως να μπορέσεις όντως να βάλεις repeater αλλά δεν ξέρω αν θα σε αφήσει ο εξοπλισμός τους. Αν όμως έχει καλούτσικο σήμα, τότε αγόρασε μία υπηρεσία vpn πχ nordvpn και συνδέσου μέσω αυτής για να είσαι 100% ασφαλής. Το 4g router θα σου κάψει πολλά δεδομένα πιστεύω.

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι για το 4g router όσον αφορά την ασφάλεια απλά χρειάζομαι μια συσκευή που να μεταδίδει ξανά το WiFi με δικό μου κωδικό αλλά από ότι βλέπω τα περισσότερα WiFi extenders δεν παρέχουν αυτήν την δυνατότητα δυστυχώς 

5 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Γιατι ψαχνεσαι ετσι και απλα δε συνδεεσαι στο ασυρματο τους να τελειωνεις?

Μα στο ασύρματο θέλω να συνδεθώ για αυτό ψάχνομαι, εκτός και αν δεν κατάλαβα τι εννοείς 

Δημοσ.
Στις 23/9/2019 στις 2:28 ΜΜ, Belisarios είπε

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι για το 4g router όσον αφορά την ασφάλεια απλά χρειάζομαι μια συσκευή που να μεταδίδει ξανά το WiFi με δικό μου κωδικό αλλά από ότι βλέπω τα περισσότερα WiFi extenders δεν παρέχουν αυτήν την δυνατότητα δυστυχώς 

Μα στο ασύρματο θέλω να συνδεθώ για αυτό ψάχνομαι, εκτός και αν δεν κατάλαβα τι εννοείς 

Στο ασύρματο του ξενοδοχείου μπορείς να συνδεθείς ούτως ή άλλως. Απο όλες σου τις συσκευές. Εγώ πρότεινα λύσεις με το σκεπτικό οτι ίσως δεν έχει καλό σήμα εκεί που είσαι. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις τίποτα.

Δημοσ.

@Belisarios

Αν το ξενοδοχείο εχει internet που μπορείς να βαλεις extender, η ασφάλεια του θα ειναι για τα μπαζα. Βεβαια ψιλιαζομαι οτι δε θες extender αλλα client για να βαζεις πολλες συσκευες και μπερδευεις τις ορολογιες

Αν εχει κωδικό με ώρες χρήσης, τοτε ξεχασε το extender (αρα και παλι πεταμενα λεφτα)

Αν ο γνώμονας σου ειναι η ασφαλεια, αγορασε μια συνδρομη vpn πολλαπλων συσκευων και περασε τη στις συσκευες σου. Ετσι θα εξασφαλίσεις ασφαλεια των δεδομενων σου

(και μη ρωτήσεις και εδω για το kaspersky)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

@Belisarios

Αν το ξενοδοχείο εχει internet που μπορείς να βαλεις extender, η ασφάλεια του θα ειναι για τα μπαζα. Βεβαια ψιλιαζομαι οτι δε θες extender αλλα client για να βαζεις πολλες συσκευες και μπερδευεις τις ορολογιες

Αν εχει κωδικό με ώρες χρήσης, τοτε ξεχασε το extender (αρα και παλι πεταμενα λεφτα)

Αν ο γνώμονας σου ειναι η ασφαλεια, αγορασε μια συνδρομη vpn πολλαπλων συσκευων και περασε τη στις συσκευες σου. Ετσι θα εξασφαλίσεις ασφαλεια των δεδομενων σου

(και μη ρωτήσεις και εδω για το kaspersky)

ΟΚ ευχαριστώ και για το Kaspersky ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν ήξερα δεν θα έμπαινα στο  insomnia να ρωτήσω 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...