mrvaggos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ. Πριν λίγη ώρα ενώ ήμουν στο youtube και εβλεπα βιντεο, πάτησα να ανοίξω παράλληλα ένα λινκ απο ίνσταγκραμ και το κινητο κράσαρε και μαύρισε η οθόνη. Και τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω. Στο λάπτοπ που το σύνδεσα γράφει ότι δεν το αναγνωρίζει. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπες σε recovery mode και κάνε hard reset. Υπόψη θα χαθούν όλα. Αν δεν ανοίξει τότε η οθόνη η πλακέτα. Πιστεύω ότι η μπαταρία ήταν φορτισμένη. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από saruman123
mrvaggos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 @saruman123 ναι μπαταρία είχα σιγουρα πανω απο 40%. το έχω στον φορτιστή τώρα και δεν ανάβει το λαμπάκι ότι φορτίζει. Επίσης επιχείρησα volume down + το κουμπι που ανοιγει αλλα δεν άναψε
mrvaggos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 πφφ γκίνια... ξερεις πόσο περίπου είναι το κόστος για πλακέτα; γιατι εγγύηση δεν υπάρχει. Αλλιώς αν δεν συμφέρει πρεπει να αλλάξω κινητό
saruman123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχουν διάφορες τιμές. Η ποιο φτηνή που είδα είναι 49€(χωρίς ΦΠΑ). http://www.tspc.gr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s7-edge/επισκευη-μητρικης-πλακετας-galaxy-s7-edge.html
mrvaggos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλιστα.. κι εγώ που έψαξα λίγο εκτός απο αυτό τα υπόλοιπα ήταν στα 100 ευρώ περίπου. Ωραια σε ευχαριστώ!!
christosx13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, mrvaggos είπε @saruman123 ναι μπαταρία είχα σιγουρα πανω απο 40%. το έχω στον φορτιστή τώρα και δεν ανάβει το λαμπάκι ότι φορτίζει. Επίσης επιχείρησα volume down + το κουμπι που ανοιγει αλλα δεν άναψε Eνα CUBOT της γυναικας μου εσβηνε απο το 80% η το 50% και για να αρχισει να φορτιζει επρεπε να κατσει 1-2 ωρες στο φορτιστη χωρις να αναβει τιποτα για να γινει κοκκινο το λαμπακι και να αρχιζει απο 1%. Τελικα αναβε αλλα παρολο που εφτανε στο 100% μονο μια στις 10 φορες κραταγε τη φορτιση και τις υπολοιπες ειτε εσβηνε αποτομα απο μεγαλο ποσοστο ειτε κατεβαινε το ποσοστο σαν αντιστροφη μετρηση γρηγορη και πηγαινε στο μηδεν ακομα και στο φορτιστη να ηταν. Τελικα ειχε προβλημα στην πλακετα φορτισης μου ειπε το σερβις απο την εγγυηση. Επισης μπορει να επαθε κανα κολλημα οπως τα λαπτοπ και να θελει πληρη αποφορτιση και αποσυνδεση της μπαταριας για να ξαναρχισει να φορτιζει. Αν δεν εχεις εγγυηση και μπορεις να το ανοιξεις δοκιμασε να το ανοιξεις και αποσυνδεσε τη μπαταρια για καποιες ωρες η επεμεινε με διαφορους φορτιστες μπας και ξεκινησει να φορτιζει.
mrvaggos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, christosx13 είπε Eνα CUBOT της γυναικας μου εσβηνε απο το 80% η το 50% και για να αρχισει να φορτιζει επρεπε να κατσει 1-2 ωρες στο φορτιστη χωρις να αναβει τιποτα για να γινει κοκκινο το λαμπακι και να αρχιζει απο 1%. Τελικα αναβε αλλα παρολο που εφτανε στο 100% μονο μια στις 10 φορες κραταγε τη φορτιση και τις υπολοιπες ειτε εσβηνε αποτομα απο μεγαλο ποσοστο ειτε κατεβαινε το ποσοστο σαν αντιστροφη μετρηση γρηγορη και πηγαινε στο μηδεν ακομα και στο φορτιστη να ηταν. Τελικα ειχε προβλημα στην πλακετα φορτισης μου ειπε το σερβις απο την εγγυηση. Επισης μπορει να επαθε κανα κολλημα οπως τα λαπτοπ και να θελει πληρη αποφορτιση και αποσυνδεση της μπαταριας για να ξαναρχισει να φορτιζει. Αν δεν εχεις εγγυηση και μπορεις να το ανοιξεις δοκιμασε να το ανοιξεις και αποσυνδεσε τη μπαταρια για καποιες ωρες η επεμεινε με διαφορους φορτιστες μπας και ξεκινησει να φορτιζει. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το είχα αρκετή ώρα στη φόρτιση και δεν γινόταν κάτι. Παρέμενε κρύο δηλαδή δεν δεχόταν ενέργεια. Δεν είχα θέμα με την μπαταρία πιο πριν. Όταν βρω χρόνο θα το ανοίξω γιατί έτσι κι αλλιώς τώρα είναι ουσιαστικά "άχρηστο"
samsunglife Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείς όμως να το αγοράσεις και σπασμένο αλλά λειτουργικό κάνα 50-60αρι και να βρεις και κάποιον να σου αλλάξει τη μητρική με κάνα 20-30αρι και να το σώσεις...
alexb_10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω εγώ ένα με σπασμένη οθόνη. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου να σου στείλω πληροφορίες. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα