Fausto Coppi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, θα το εκτιμούσα αν αφιερώνατε 5 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που ακολουθεί. Είναι μια έρευνα για την αιμοδοσία στην Ελλάδα ενός φίλου και δυσκολέυεται να βρεί άτομα. Απλά πρέπει να ξέρετε Αγγλικά και να είστε άνω των 18 για να το κάνετε. Το ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeQLPnW29XFWnaMwllPst8GC353tuYEEtajBx7UJeNOgjJQg/viewform?usp=sf_link Σας ευχαριστώ! 3
Comic maniak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Εγινε το συμπληρωσα. Απλα να ξερεις επειδη εχω ερθει Γερμανια εβαλα την πολη μου εδω και οχι στην Ελλαδα. Ελπιζω να μην πειραζει.
Fausto Coppi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Σορρυ Maniak, δεν είδα την απάντηση σου. Δεν ξέρω αν πειράζει αλλα σε ευχαριστώ για την συμμετοχή. Η έρευνα ακόμα τρέχει για όσους θέλουν να συμμετέχουν!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Το συμπλήρωσα. Καλή επιτυχία στον ερευνητή.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Και εγώ. Αν και εγώ είμαι borderline καταθλιπτικός.. συμπλήρωσα τα πάντα με τα πριν 2 έτη δεδομένα μου, για να συνεισφέρω για τον φίλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα