Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους.

Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω ενα ζευγαρι ubiquity  nanostation loco m5 για να στελνω ιντερνετ στο σπιτι της αδερφης μου στα 300 μετρα με οπτικη επαφη.

Προχθες καηκε το ενα απο τα 2 απο κεραυνο και ψαχνοντας να το αντικαταστησω ειδα οτι οι τιμες εχουν ανεβει λιγακι.

Μιας και δεν βρηκα καποιο μεταχειρισμενο σκεφτηκα να αγορασω ενα tp link αλλα δεν ξερω αν θα βλεπει το ubiquity.

Γνωριζει καποιος απο εμπειρια αν θα βλεπουν το ενα το αλλο?

Ευχαριστω!!!

Επεξ/σία από xristos47
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, xristos47 είπε

Γεια σε ολους.

Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω ενα ζευγαρι ubiquity  nanostation loco m5 για να στελνω ιντερνετ στο σπιτι της αδερφης μου στα 300 μετρα με οπτικη επαφη.

Προχθες καηκε το ενα απο τα 2 απο κεραυνο και ψαχνοντας να το αντικαταστησω ειδα οτι οι τιμες εχουν ανεβει λιγακι.

Μιας και δεν βρηκα καποιο μεταχειρισμενο σκεφτηκα να αγορασω ενα tp link αλλα δεν ξερω αν θα βλεπει το ubiquity.

Γνωριζει καποιος απο εμπειρια αν θα βλεπουν το ενα το αλλο?

Ευχαριστω!!!

τσεκαρες μηπως καηκε απλως το τροφοδοτικο του; μετρα με πολυμετρο η βαλε ενα με ιδια ταση να δεις.

οσο αφορα αυτο που θες να κανεις δεν θα το προτεινα...δεν το εχω δοκιμασει ομως.

Δημοσ.

Θα δουλέψουν αλλά όχι σε WDS και απενεργοποιημένο το Airmax. Πιθανόν να έχεις μικρή απώλεια σε σήμα και ταχύτητα.

Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις ζεύξεων δεν κάνουμε μίξη συσκευών από διαφορετικούς κατασκευαστές.

• Like 1
Δημοσ.

βαλε μια καλη γειωση  αν δεν εχεις......η αν ειναι τοσο συχνο φαινομενο οι κεραυνοι αλεξικεραυνο

αν το εχεις επανω στο στυλο της κεραιας τιβι βγαλτο και βαλτο σε πλαστικη σωληνα αλλου

τα εχω 5 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα....ενα φιλαρακι ποιο κατω τα εχει αλλαξει 2 φορες  

Δημοσ.

Μόνο ένα μου έχει χαλάσει και αυτό από δικιά μου βλακεία.

Ήταν από τα πρώτα που είχα βάλει και το στερέωσα μόνο με τα πλαστικά δεματικά της συσκευασίας. Μετά από 5-6 χρόνια κόπηκαν (ξεράθηκαν από τις καιρικές συνθήκες) και τούμπαρε ανάποδα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει από την βροχή. Ότι και να έκανα δεν επανήλθε ποτέ.

Και λέω βλακεία μου διότι το ήξερα ότι θα συμβεί και ήταν το μοναδικό που δεν το στερέωσα (βασικά το είχα ξεχάσει) με μεταλλικά δεματικά ή σύρμα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jkoukos είπε

Μόνο ένα μου έχει χαλάσει και αυτό από δικιά μου βλακεία.

Ήταν από τα πρώτα που είχα βάλει και το στερέωσα μόνο με τα πλαστικά δεματικά της συσκευασίας. Μετά από 5-6 χρόνια κόπηκαν (ξεράθηκαν από τις καιρικές συνθήκες) και τούμπαρε ανάποδα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει από την βροχή. Ότι και να έκανα δεν επανήλθε ποτέ.

Και λέω βλακεία μου διότι το ήξερα ότι θα συμβεί και ήταν το μοναδικό που δεν το στερέωσα (βασικά το είχα ξεχάσει) με μεταλλικά δεματικά ή σύρμα.

εχει και καλα δεματικα αλλουμινιου....

και γω μετα απο 7 χρονια δεν εχω κανενα θεμα αντιμετωπισει.....πιστευω οτι ειναι απο τα ποιο αξιοπιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...