Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Εχω το εξής θέμα.Εχει λίγες μέρες που εκεί που χρησιμοποιώ το λάπτοπ και η μπαταρία μπορεί να είναι 80% ή 40% ή 10% κλπ κάνει ένα "τσακ" και σβήνει.Οταν το ξανά βάζω στον φορτιστή και ανοίγει δείχνει την μπαταρία να φορτίζει από το 1%.Αλλα αυτό μπορεί να το κάνει ακόμα και αν το λάπτοπ έχει 90% όταν σβήσει.Είναι θέμα μπαταρίας;

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με το προβλημα σου,αλλα ιδιο προβλημα αντιμετωπιζε η γυναικα μου στο κινητο της. Εσβηνε απο 80% η 60% κλπ και οταν το εβαζε στ φορτιστη ξεκινουσε απο 0%. Μετα απο 1 ωρα κι ενω ηταν στο 65% αν διεκοπτες τη φορτιση ξαναγυριζε απο 15% η 20% κλπ. Εντος εγγυησης το εστειλα για επισκευη και παραδοξως ενω ημουν σιγουρος οτι ηταν ελλατωματικη η μπαταρια, μου αντικατεστησαν την πλακετα φορτισης οπως μου ειπαν.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με το προβλημα σου,αλλα ιδιο προβλημα αντιμετωπιζε η γυναικα μου στο κινητο της. Εσβηνε απο 80% η 60% κλπ και οταν το εβαζε στ φορτιστη ξεκινουσε απο 0%. Μετα απο 1 ωρα κι ενω ηταν στο 65% αν διεκοπτες τη φορτιση ξαναγυριζε απο 15% η 20% κλπ. Εντος εγγυησης το εστειλα για επισκευη και παραδοξως ενω ημουν σιγουρος οτι ηταν ελλατωματικη η μπαταρια, μου αντικατεστησαν την πλακετα φορτισης οπως μου ειπαν.

Τώρα με την chuwi δύσκολα θα βγάλω άκρη με την εγγύηση οπότε θα το πάω αύριο σε κάποιο τεχνικό και ας ελπίσουμε να μην είναι μεγάλη ζημιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, PantelisPt είπε

Τώρα με την chuwi δύσκολα θα βγάλω άκρη με την εγγύηση οπότε θα το πάω αύριο σε κάποιο τεχνικό και ας ελπίσουμε να μην είναι μεγάλη ζημιά.

Φιλε ποσο καιρο το εχεις? Κατα 99% θα ναι απο Gearbest φανταζομαι και δε το στελνεις ακομα κι αν εισαι εντος εγγυησης λογω μεταφορικων.Ουτε εγω θα το στελνα. αλλα θα το ανοιγα απο κατω θα αποσυνδεα τη μπαταρια και θα ελεγχα πως λειτουργει χωρις. Οταν σου σβηνει ειναι παντα μονο στη μπαταρια η και με φορτιστη?

Επεξ/σία από christosx13
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Φιλε ποσο καιρο το εχεις? Κατα 99% θα ναι απο Gearbest φανταζομαι και δε το στελνεις ακομα κι αν εισαι εντος εγγυησης λογω μεταφορικων.Ουτε εγω θα το στελνα. αλλα θα το ανοιγα απο κατω θα αποσυνδεα τη μπαταρια και θα ελεγχα πως λειτουργει χωρις. Οταν σου σβηνει ειναι παντα μονο στη μπαταρια η και με φορτιστη?

Και με φορτιστή μου το κάνει ναι...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PantelisPt είπε

Και με φορτιστή μου το κάνει ναι...

Το ιδιο και στο κινητο που ανεφερα. Βεβαια αλλο λαπτοπ αλλο κινητο.

Ισως να του εκανες ενα hard reset πριν το πας σε τεχνικο μηπως φτιαξει.

Αλλα θα πρεπει να το ανοιξεις να αποσυνδεσεις τη μπαταρια αν δεν ξερεις απο μαστορεματα οκ μη το πειραζεις.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Το ιδιο και στο κινητο που ανεφερα. Βεβαια αλλο λαπτοπ αλλο κινητο.

Ισως να του εκανες ενα hard reset πριν το πας σε τεχνικο μηπως φτιαξει.

Αλλα θα πρεπει να το ανοιξεις να αποσυνδεσεις τη μπαταρια αν δεν ξερεις απο μαστορεματα οκ μη το πειραζεις.

Θα το ανοίξω να δω μήπως να μπορέσω να το κάνω αλλιώς ο τεχνικός είναι η επόμενη λύση.Σε ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...