vasilissouvlaki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Υπαρει ταινια led που να μην αναβει ολη ενα χρωμα?
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει η rgb που με κάποιο κοντρόλ διαλέγεις συνδυασμό χρώματων
vasilissouvlaki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Υπάρχει η rgb που με κάποιο κοντρόλ διαλέγεις συνδυασμό χρώματων όχι να αλλάζει αλλά να είναι πχ στην άκρη μπλε στη μέση κόκκινο και στην άκρη πράσινο?
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δε νομίζω. Ίσως να γίνεται με τροποποιήσεις σε rgb όμως αυτό που θέλεις
dj_takis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Γίνεται. Υπάρχει η ws2812b που προγραμματίζεται όπως θέλεις εσύ με arduino και rasberry. Είναι ακριβές πάντως, ειδικά αυτές που έχουν 144 led /m. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, καθώς δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά, απλά ξέρω ότι υπάρχουν.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Παρε τρεις με διαφορετικά χρωματα και ενωσετες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα