Sunlight2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί μια επαφή μας στο Viber να αλλαζει την "τελευταία προβολη" κάθε συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας και η ενδειξη να ειναι καποιες μερες πισω, μχρι και 10 μερες πισω. Επειδή συμβαίνει αυτό μόνο με μια συγκεκριμένη επαφή, πιστεύω ότι γίνεται από το χρήστη ο οποίος μπορεί να έχει μπει 1 μέρα η 2 μερες πριν ή και μερικές ωρες πριν. Χρησιμοποιεί κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή γίνεται κάτι αλλο; Σημειωτέον δε γνωρίζω τη μάρκα της συσκευής του.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Αλλάζει την ημερα/ωρα της συσκευής. Εσένα που σε επηρεάζει αυτό;
Sunlight2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλάζει την ημερα/ωρα της συσκευής. Εσένα που σε επηρεάζει αυτό; Είμαι φιλομαθης, θέλω να μάθω πως γίνεται, μπορεί να χρειαστεί να το κάνω κι εγώ...Αν ξέρετε μου λέτε. Με νέες απορίες δεν λύνονται οι απορίες μου...
turbat0s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Sunlight2019 είπε Με νέες απορίες δεν λύνονται οι απορίες μου... Σωστό, πλην όμως δεν έχεις μόνο εσύ απορίες αλλά και αυτοί που σου απαντούν.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Sunlight2019 είπε Είμαι φιλομαθης, θέλω να μάθω πως γίνεται, μπορεί να χρειαστεί να το κάνω κι εγώ...Αν ξέρετε μου λέτε. Με νέες απορίες δεν λύνονται οι απορίες μου... Μπορείς πάντα να ρωτήσεις την επαφή που στο κάνει.
Sunlight2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορούμε να συνεχίσουμε πολύ αυτήν ανούσια συζήτηση αλλά δε νομίζω να ωφελήσει τελικά κανέναν από τους δύο. Αν ξέρεις μου λες. Αν δεν ξέρεις άσε να απαντήσει κάποιος άλλος. Πολλές φορές έχω διαβάσει πολύ περισσότερο περίεργες ή και αδιακριτες ερωτήσεις από τη δική μου, αλλά πραγματικά πρώτη φορά είχα την τιμή να διαβάσω μια τέτοια ερώτηση. Μπορεί και να έχω ρωτήσει. Εσύ πως ξέρεις πως δεν έχω ρωτησει;;;; Μπορεί να έχω ρωτήσει λοιπόν και να θέλω να διασταύρωση το αληθές ή το ορθό της απάντησης...
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Σου έδωσα δύο απαντήσεις.Δοκίμασες και δεν κάνουν;
Sunlight2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σου έδωσα δύο απαντήσεις.Δοκίμασες και δεν κάνουν; 48 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σου έδωσα δύο απαντήσεις.Δοκίμασες και δεν κάνουν; Είδα την απάντηση με την αλλαγή της ημερομηνιας/ωρας. Υπαρχει κι αλλη απαντηση. Συγνώμη, τώρα την είδα. Δεν με επηρεάζει πουθενά. Είναι θέμα αξιοπιστίας του ατόμου. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... Θα το δοκιμάσω να δω τι γίνεται. Σε κάθε περίπτωση Ευχαριστώ πολύ.
Sunlight2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα και πάλι! Δεν γίνεται με την αλλαγή ημετομηνιας/ώρας. Κάτι άλλο παίζει...Αυτό το δοκίμασα και δεν κάνει απολύτως καμία αλλαγή περίεργη.
soteras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 το πιθανοτερο ειναι να ανοιγοκλεινει την επιλογη κοινωποιηση ποτε ειναι συνδεδεμενος που μπορεις καθε 24ωρες να την αλλαζεις
Sunlight2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, soteras είπε το πιθανοτερο ειναι να ανοιγοκλεινει την επιλογη κοινωποιηση ποτε ειναι συνδεδεμενος που μπορεις καθε 24ωρες να την αλλαζεις Αυτό απλά δε δείχνει τίποτα... το Έχω τσεκάρει... Κάτι άλλο συμβαίνει και σίγουρα είναι κατ' επιλογήν...
xaraxara5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Στις 22/9/2019 στις 7:44 ΜΜ, Sunlight2019 είπε Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί μια επαφή μας στο Viber να αλλαζει την "τελευταία προβολη" κάθε συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας και η ενδειξη να ειναι καποιες μερες πισω, μχρι και 10 μερες πισω. Επειδή συμβαίνει αυτό μόνο με μια συγκεκριμένη επαφή, πιστεύω ότι γίνεται από το χρήστη ο οποίος μπορεί να έχει μπει 1 μέρα η 2 μερες πριν ή και μερικές ωρες πριν. Χρησιμοποιεί κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή γίνεται κάτι αλλο; Σημειωτέον δε γνωρίζω τη μάρκα της συσκευής του. Τελικά γνωρίζει κάποιος σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα;; Επειδή συμβαίνει και σε μένα με μία επαφή...
molot12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Γυναικοδουλεια υποψιάζομαι 😄😅 Αντε βρε αφήστε τα chat και μιληστε face 2 face σαν ανθρωποι
MICKTEN7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και Καλη Χρονιά να έχουμε με υγεία σε όλους!!! Βρήκε κάποιος κάτι για αυτό;; η απλά είναι bug της εφαρμογής; Μήπως αν κλείσουμε τα δεδομένα της εφαρμογής σε μια προγενέστερη ημερομηνία κολλάει εκεί;;
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μήπως ο αποστολέας συνδέεται με vpn μέσω άλλης χώρας και δείχνει την τοπική ώρα της χώρας μέσω της οποίας συνδέεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα