Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, έφτιαξα ένα word σαν σημειωματάριο και τελικά πήρε μεγάλη έκταση και για αυτό πήγα και έβαλα συντομεύσεις σελίδων, δηλαδή έβαλα στην αρχή κάποιους τίτλους σαν ευρετήριο και τα ρύθμισα ώστε να τα πατώ και να με πάνε ακριβώς εκεί που θέλω. Το θέμα μου είναι πως παρόλο που το έκανα για τους πρώτους 6 τίτλους, στους άλλους δεν μου βγάζει τις παραγράφους που θέλω. Για να το πω πιο αναλυτικά, τικάρω την λέξη που θέλω από το ευρετήριο που έφτιαξα και κάνω δεξί κλικ> υπερ-σύνδεση> θέση μέσα στο έγγραφο και μετά επιλέγω μέσα στο παράθυρο "Επιλέξτε μια θέση μέσα στο έγγραφο" τη λέξη που θέλω να με πάει όταν κάνω κλικ στην λέξη από το ευρετήριο. Δεν μπορώ να βρω ακριβώς τις λέξεις που θέλω (αυτό έγινε μετά τους 6 τίτλους που εισήγαγα χωρίς πρόβλημα) αλλά κάποιες κοντινές λέξεις που μπορεί να είναι τουλάχιστον μια σελίδα πιο κάτω από το σημείο που θέλω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τις λέξεις που χρειάζομαι μέσα στο έγγραφο ώστε να γίνεται η διακλάδωση με το ευρετήριο (ή αν μπορώ να τις εισάγω χειροκίνητα)?

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Δες αν σε βολεύει η χρήση σελιδοδεικτών. Πήγαινε τον δρομέα στη θέση όπου θέλεις να έχεις σελιδοδείκτη, πάτα Control+Shift+F5, γράψε το όνομα του σελιδοδεἰκτη και πάτα Προσθήκη. Επανάλαβε όσες φορές θέλεις σε διαφορετικές θέσεις του εγγράφου. Για να μετακινηθείς σε συγκεκριμένο σελιδοδείκτη, πάτα πάλι Control+Shift+F5 και κάνε διπλό κλικ στο όνομά του (ή μετακινήσου πάνω του με το βελάκι και πάτα Enter).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, accipio είπε

Δες αν σε βολεύει η χρήση σελιδοδεικτών. Πήγαινε τον δρομέα στη θέση όπου θέλεις να έχεις σελιδοδείκτη, πάτα Control+Shift+F5, γράψε το όνομα του σελιδοδεἰκτη και πάτα Προσθήκη. Επανάλαβε όσες φορές θέλεις σε διαφορετικές θέσεις του εγγράφου. Για να μετακινηθείς σε συγκεκριμένο σελιδοδείκτη, πάτα πάλι Control+Shift+F5 και κάνε διπλό κλικ στο όνομά του (ή μετακινήσου πάνω του με το βελάκι και πάτα Enter).

Βολικό και αυτό, και ίσως είναι πιο βολικό από αυτό που έχω, σε ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε μια χαρά, παρόλα αυτά αν κάποιος έχει λύση στο παραπάνω πρόβλημα είμαι ανοιχτός στο να το ακούσω πιο πολύ για την περίπτωση που μου χρειαστεί στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...