cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καποια καπακια εχουν κια κατι σαν προεκταση για την υπαρχουσα βαλβιδα και μπορεις να ελεγχεις την πιεση χωρις να βγαζεις το καπακι . Λινκ? 7 ώρες πριν, tornado είπε ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ στο αυτοκινητο, μια φορα μου τα φαγανε, εβαλα δευτερη φορα και τα εσφιξα ειναι ακομα εκει. Ειναι χρησιμα, γιατι τσεκαρεις ευκολα οπτικα αν εχει πεσει η πιεση του ελαστικου οποτε πας καρφωτος στο βενζιναδικο. Πως ακριβώς ξέρεις από τα καπάκια ότι έχει πέσει η πίεση? 1
papoys1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ έχω πάρει ένα σακουλάκι με καμιά 50αριά πλαστικά φτηνιάρικα από Κίνα και αν χαθεί-χαλάσει κάποιο βάζω άλλο ένα. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.skroutz.gr/c/3218/kapakia_valvidon.html Μεχρι και με ...αντικλεπτικο υπαρχουν. 1
TechnoState Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Λινκ? Πως ακριβώς ξέρεις από τα καπάκια ότι έχει πέσει η πίεση? 1
haris_216 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, toyo73 είπε Ειχα βαλει αρκετες φορες μεταλλικα και μου τα εκλεβαν.Μαλιστα 2-3 πιτσιρικαδες, τους επιασα στα 10-15 μετρα πριν φτασω στο αμαξι.Φωναξα αλλα εγιναν καπνος🏇.Με τις βαλβιδες φυσικα. Βλέποντας σε αμερικάνικες αστυνομικές ταινίες ότι πρώτα φωνάζουν στον κακοποιό ("hey stop") και μετά τον στρώνουν στο κυνήγι, πάντα σκεφτόμουν ότι μάλλον είναι χολυγουντιανή χαζομάρα, αφού ποιος περιμένει να σταματήσει αυτός που κάνει μία παρανομία μόνο επειδή του φώναξες. Τελικά δεν γίνεται μόνο στο σινεμά
stefanos_th Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 μια φορα ειχα ενα μεταλικο σετ και η μια σκουριασε και κολλησε. δεν θα πω ποσο καιρο ειχα να δω πιεση.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ακόμα και από τα σκυλιά που κατουράνε σκουριαζουν
toyo73 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Βλέποντας σε αμερικάνικες αστυνομικές ταινίες ότι πρώτα φωνάζουν στον κακοποιό ("hey stop") και μετά τον στρώνουν στο κυνήγι, πάντα σκεφτόμουν ότι μάλλον είναι χολυγουντιανή χαζομάρα, αφού ποιος περιμένει να σταματήσει αυτός που κάνει μία παρανομία μόνο επειδή του φώναξες. Τελικά δεν γίνεται μόνο στο σινεμά Τουλαχιστων, ελπιζα στο φιλοτιμο να αφηνε την βαλβιδα που μολις ξεβιδωνε.Αλλα που.Δεν ειχα σκοπο να τα κυνηγησω, ουτε να ασχοληθω.Παιδια γυμνασιου.
Fubar.gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, stefanos_th είπε μια φορα ειχα ενα μεταλικο σετ και η μια σκουριασε και κολλησε. δεν θα πω ποσο καιρο ειχα να δω πιεση. Πολύ συχνό φαινόμενο, καθώς τα καπάκια είναι συνήθως αλουμίνιο, ενώ το σπείρωμα της βαλβίδας μπρούτζος, πράγμα που προκαλεί γαλβανική διάβρωση και κόλλημα των δύο μετάλλων. Και αν επιμείνεις στο ξεβίδωμα, πχ χρησιμοποιόντας κάποια πένσα, το πιό πιθανό είναι να κοπεί το λαστιχένιο στέλεχος της βαλβίδας 1
tornado Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με προλαβε ο Technostate, οταν το καπακι ειναι πρασινο εχει ας πουμε πανω απο 30 PSI πιεση, οταν παει στα κοκκινα εχει πεσει κατω απο 25 οποτε πας βενζιναδικο. Εδω ενα κλειστο που εχω για ρεζερβα, αν τυχον τα βουτηξουν Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από tornado 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα