gioiliop7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Εδώ και κανά δίμηνο λειτουργώ απροβλημάτιστα ένα σύστημα. RYZEN 5 2400G 16GB CORSAIR AB350 PRO 4 CORSAIR CX550 PSU SSD + HDD Πρόχειρα τα χαρακτηριστικά του. Όταν του έκανα εγκατάσταση τα Windows μου έκανε για πρώτη φορά αυτό που αντιμετωπίζω τώρα. Δεν έδωσα σημασία γιατί σταμάτησε. Τόσο καιρό έκανα Shut Down και το σύστημα έκλεινε κανονικά. Και τα λαμπάκια και τα ανεμιστηράκια και όλα έσβηναν. Απο χτες το βράδυ όταν πάω να κάνω power off κλείνει κανονικά το Monitor αλλά το case λειτουργεί κανονικά. Και όχι σε επίπεδο χρώματος και led αλλά τα fans λειτουργούν κανονικότατα. Το έψαξα στο ίντερνετ να δώ μήπως φταίει το Fast Start Up των 10,το απενεργοποίησα,δεν άλλαξε κάτι. Restart έκανα,τα ίδια,reset τα ίδια. Έβγαλα και το headset μου που είχα συνδεμένο μήπως το μπλοκάρει,τίποτα και αυτό. Απο το BIOS έτσι και αλλιώς έχω disable το wake απο τα usb. Η απορία μου είναι ότι το έκανε τώρα μετά απο σωστά κλεισίματα. Μήπως φταίει το οτι το είχα 2 μέρες ανοικτό ίσως και παραπάνω; Αλλά και άλλα συστήματα τα έχω αφήσει και εβδομάδα ανοικτά και δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα