Προς το περιεχόμενο

Diesel VS Petrol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω από κάποιους για την απόσβεση του diesel (πρέπει να κάνεις 15 χιλιάδες χλμ το χρόνο κτλ )

Είναι τόσο μεγάλη η  διάφορα ; Είδε κανείς σας τις τιμές μεταχειρισμένων; Μιλάω μόνο για μεταχειρισμένα ενδεχομένως σε ένα καινούργιο diesel  να πρέπει να κάνεις αρκετά χλμ

Αλλά κ πάλι ποσά χρόνια έχετε να γεμίσετε με 50-60 ευρώ και να ξεχάσετε το πότε βάλατε καύσιμο ;

Λένε κάποιοι άλλοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούνε τόσο χαμηλές καταναλώσεις (4-5-6/100χλμ) ξέρετε πόσα "ακριβά" κ οχι μόνο αλλά κ ίδιας κατηγορίας βενζίνη  προσπερνάω με 130-140 γιατί αυτοί είναι που δεν είδαν πραγματικά ποτέ αυτές τις καταναλώσεις.

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει δυο αυτοκίνητα ένα βενζίνη κ ένα πετρέλαιο.

Τέλος ξεκωληστε λίγο με την  πρωτεύουσα δεν μένουμε όλοι εκεί. 

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, John2123 είπε

προσπερνάω με 130-140 γιατί αυτοί είναι που δεν είδαν πραγματικά ποτέ αυτές τις καταναλώσεις.

Με 130-140 πραγματικά χιλιόμετρα περνάς τουλάχιστον το 95% των αυτοκινήτων (είτε πετρέλαιο είτε βενζίνη). Σε όλα τα άλλα σωστός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, John2123 είπε

Διαβάζω από κάποιους για την απόσβεση του diesel (πρέπει να κάνεις 15 χιλιάδες χλμ το χρόνο κτλ )

Είναι τόσο μεγάλη η  διάφορα ; Είδε κανείς σας τις τιμές μεταχειρισμένων; Μιλάω μόνο για μεταχειρισμένα ενδεχομένως σε ένα καινούργιο diesel  να πρέπει να κάνεις αρκετά χλμ

Αλλά κ πάλι ποσά χρόνια έχετε να γεμίσετε με 50-60 ευρώ και να ξεχάσετε το πότε βάλατε καύσιμο ;

Λένε κάποιοι άλλοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούνε τόσο χαμηλές καταναλώσεις (4-5-6/100χλμ) ξέρετε πόσα "ακριβά" κ οχι μόνο αλλά κ ίδιας κατηγορίας βενζίνη  προσπερνάω με 130-140 γιατί αυτοί είναι που δεν είδαν πραγματικά ποτέ αυτές τις καταναλώσεις.

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει δυο αυτοκίνητα ένα βενζίνη κ ένα πετρέλαιο.

Τέλος ξεκωληστε λίγο με την  πρωτεύουσα δεν μένουμε όλοι εκεί. 

Σωστά όλα αυτά αλλά τα μεταχειρισμένα πετρέλαια ΙΧ που πωλούνται στην Ελλάδα είναι κατα 90% σαπάκια με γυρισμένα χιλιόμετρα και μη προβλεπόμενη ρύθμιση κινητήρα γιατί αλλιώς η προβλεπόμενη από κατασκευαστή συντήρηση στοιχίζει σαν να γεμίζεις το ρεζερβουαρ με χρυσό.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Σωστά όλα αυτά αλλά τα μεταχειρισμένα πετρέλαια ΙΧ στην Ελλάδα είναι κατα 90% σαπάκια με γυρισμένα χιλιόμετρα και μη προβλεπόμενη ρύθμιση κινητήρα γιατί αλλιώς η συντήρηση στοιχίζει σαν να γεμίζεις το ρεζερβουαρ με χρυσό.

Δε θα πω οτι εγώ πήρα ένα μεταχειρισμένο  πετρέλαιο που είναι το καλύτερο κτλ κτλ 

Δε μπορεί όμως αυτό που λες να ισχύει  να ισχύει 100%  δλδ για όλα τα μεταχειρισμένα κ όλη την Ελλάδα.

Γενικά η αγορά μεταχειρισμένου είναι λαχείο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, John2123 είπε

Δε θα πω οτι εγώ πήρα ένα μεταχειρισμένο  πετρέλαιο που είναι το καλύτερο κτλ κτλ 

Δε μπορεί όμως αυτό που λες να ισχύει  να ισχύει 100%  δλδ για όλα τα μεταχειρισμένα κ όλη την Ελλάδα.

Γενικά η αγορά μεταχειρισμένου είναι λαχείο.

Καθόλου λαχείο , όλοι έχουμε φίλους που έχουν πάρει "ευκαιρία" diesel με 6-7Κ και ξέρουμε.

Οπως ξέρουμε στην περιοχή μας ποια συνεργεία επεμβαίνουν στους κινητήρες και τους βγάζουν εκτός προδιαγραφών γιατί ο ταληροφονιάς ανακάλυψε ότι η ευκαιρία των 7Κ ήταν τελικά σαπάκι λουστραρισμένο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, John2123 είπε

Αλλά κ πάλι ποσά χρόνια έχετε να γεμίσετε με 50-60 ευρώ και να ξεχάσετε το πότε βάλατε καύσιμο

Εμένα γεμίζει , με 130€ (shell vp diesel) κι σε 2 βδομάδες το πολύ το έχει πιει όλο 

Δημοσ.

Τα μεταχειρισμενα ντιζελ ειναι ολα σαπακια εισαγωγης με γυρισμενα χιλιομετρα για τον απλουστατο λογο οτι μεχρι το 2010-11 δεν υπηρχαν στην Ελλαδα.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Τα μεταχειρισμενα ντιζελ ειναι ολα σαπακια εισαγωγης με γυρισμενα χιλιομετρα για τον απλουστατο λογο οτι μεχρι το 2010-11 δεν υπηρχαν στην Ελλαδα.

Άποψη σου σεβαστή βεβαίως.

Έχω άλλη άποψη.

1 ώρα πριν, omitziz είπε

Εμένα γεμίζει , με 130€ (shell vp diesel) κι σε 2 βδομάδες το πολύ το έχει πιει όλο 

Προφανώς δεν ανήκει το αυτοκίνητο σου στο μέσο όρο από άποψη κυβικών μάρκας κτλ κτλ

Δημοσ.

Shell vpower πεμπτη που εχει προσφορά καθε δυο βδομαδες απο 40 ευρω την καθε φορά συνολο 80 το μηνα με 1300-1400 χιλιομετρα απο τα οποια τα 1000 αστικά και τα υπολοιπα πηγαινε ελα εξοχικο καθε βδομαδα. Fabia του 2012. Μεση καταναλωση 5.8 -5.9. Σε ταξιδια που βγαινω εθνικη εχω κανει με ενα ντεποζιτο 1200 χιλιομετρα. Δε ξερω τωρα αν θα αγοραζα αλλα οταν οι φιλοι μου σκανε 150+ το μηνα για λιγοτερα χιλιόμετρα αισθανομαι οτι αξιζει. Βεβαια πλεον θα σκεφτομουν με εργοστασιακο αεριο μιας και φιλος που αγορασε προσφατα δινει 20ευρω και πηγαινει και ερχεται Καλαματα για πλακα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα diesel για να κανει τα 480 χλμ (Αθηνα Καλαμάτα με επιστροφή) θέλει 26-27 ευρω με μια μεση ταχύτητα τα 100χλμ.

Με το diesel κανεις το Αθηνα Καλαματα, Καλαματα Αθηνα, Αθηνα Καλαματα, Καλαματα Αθηνα, Αθηνα Καλαματα με ενα ντεπόζιτο 😂

Επεξ/σία από Afterburner
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Afterburner είπε

Ενα diesel για να κανει τα 480 χλμ (Αθηνα Καλαμάτα με επιστροφή) θέλει 26-27 ευρω με μια μεση ταχύτητα τα 100χλμ.

Με το diesel κανεις το Αθηνα Καλαματα, Καλαματα Αθηνα, Αθηνα Καλαματα, Καλαματα Αθηνα, Αθηνα Καλαματα με ενα ντεπόζιτο 😂

Αθήνα - Καλαμάτα με 100χλμ/ώρα? Γιατί να μην πάμε με γαιδούρι (10χλμ/ώρα) που καίει και λιγότερο? Θα μασουλάει ότι βρίσκει στην άκρη του δρόμου , διόδια δεν πληρώνει - κυριολεκτικά τσάμπα θα μας έρθει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Να απαγορευτούν άμεσα οι κινητήρες πετρελαίου! 2020 έχουμε σε λίγο και μιλάμε ακόμα για πετρέλαιο? Απορώ ακόμα πια θύματα αγοράζουν ακόμα πετρέλαιο και μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε! Κάτι φραγκοφονιάδες πρέπει να είναι που μου θέλουν και βόλτες! Μετά από όλα αυτά που εχουν βγεί  από τις ίδιες τις εταιρείες ότι κορόιδευαν τον κόσμο!

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aristotelis83 είπε

Να απαγορευτούν άμεσα οι κινητήρες πετρελαίου! 2020 έχουμε σε λίγο και μιλάμε ακόμα για πετρέλαιο? Απορώ ακόμα πια θύματα αγοράζουν ακόμα πετρέλαιο και μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε! Κάτι φραγκοφονιάδες πρέπει να είναι που μου θέλουν και βόλτες! Μετά από όλα αυτά που εχουν βγεί  από τις ίδιες τις εταιρείες ότι κορόιδευαν τον κόσμο!

Autotriti???

• Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aristotelis83 είπε

2.600.000 diesel σε σύνολο 8.000.000 καινούργιων αυτοκινήτων το H1-2019.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...