makhs5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Εκπτωση 3$ Για αγορες Απο 20$ Και Ανω Στο Aliexpress AliExpress Coupon και Ισχυει Για Ολα Τα Προιοντα Μεχρι 01-10-19 https://sale.aliexpress.com/__mobile/AJ5mJY6ITK_m.htm? 6 14
Vasilica89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα εμενα παντός δεν μου εμφανίζει κάτι ,έληξε μήπως ? 19 ώρες πριν, makhs5 είπε Εκπτωση 3$ Για αγορες Απο 20$ Και Ανω Στο Aliexpress AliExpress Coupon και Ισχυει Για Ολα Τα Προιοντα Μεχρι 01-10-19 https://sale.aliexpress.com/__mobile/AJ5mJY6ITK_m.htm?
makhs5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Καλησπέρα εμενα παντός δεν μου εμφανίζει κάτι ,έληξε μήπως ? Πατησες πανω στο: GET NOW που εχει ο συνδεσμος που ανεβασα? Εννοειτε θα πρεπει να εχεις κανει LOGIN στον λογαριασμο σου πρωτα 1
Vasilica89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Sorry,από το ταμπλετ είμαι ,εδώ παντοσ Με πετάει στην εφαρμογή που είμαι In κανονικά αλλά δεν βγάζει το get it(έχω πάρει και πριν με αυτόν τον τρόπο από εδώ κουπόνια)δημιουργοντας 10 λεπτά πριν, makhs5 είπε Πατησες πανω στο: GET NOW που εχει ο συνδεσμος που ανεβασα? Εννοειτε θα πρεπει να εχεις κανει LOGIN στον λογαριασμο σου πρωτα και τρία προφίλ αλί εξπρεσσ Τότε,θα ανοίξω τον υπολογιστή να δω αν μου βγάζει 13 λεπτά πριν, makhs5 είπε Πατησες πανω στο: GET NOW που εχει ο συνδεσμος που ανεβασα? Εννοειτε θα πρεπει να εχεις κανει LOGIN στον λογαριασμο σου πρωτα Κομπλέ ευχαριστω
gtferrari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως μου βγάζει ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο το κουπόνι. Θα το προσπαθήσω και από υπολογιστή να δω. Ούτε σε υπολογιστή το δέχεται. Μήπως το έκοψαν; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από gtferrari
elias.kaz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ισχυει αν κανουμε προσφορα σε κατι και γινει δεκτη μπορει να αφαιρεθει και το κουπονι? Οσοι εχετε προβλημα βαλτε στο καλαθι και προχωρηστε απο εκει την αγορα και περαστε το χειροκινητα..
gtferrari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Ισχυει αν κανουμε προσφορα σε κατι και γινει δεκτη μπορει να αφαιρεθει και το κουπονι? Οσοι εχετε προβλημα βαλτε στο καλαθι και προχωρηστε απο εκει την αγορα και περαστε το χειροκινητα.. Δεν υπάρχει κάποιος κωδικός για να μπορέσουμε να τον βάλουμε ξεχωριστά.
flytz88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Το χρησιμοποίησα πριν λίγο κανονικότατα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα το προϊόν άνω των 18,45 ευρώ. Έμενα το πήρε σε σύνολο καλαθιού. Εαν κάποιος έχει και κουπόνι καταστήματος συνδυάζονται. Τα κουπόνια υπολογίζονται αυτόματα όταν κάνεις check out.
Looter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ το χρησιμοποίησα κανονικά χθες βράδυ. Ευχαριστω πολύ.
papars Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν παίζει. Βγάζει "all coupons have been claimed".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα