lary7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ήθελα να ρωτήσω το έχει κανένας αυτό το περίεργο όχημα της Opel; Δεν έψαχνα αμάξι αλλά μου το πρότεινε ένας γνωστός για μεταχειρισμένο από φίλο του στην Γερμανία. 1400 κυβικά, 140 άλογα, μοντέλο 2010 με 42.000χλμ. Το δίνει 4.500€ λόγω του φίλου μου και αν και δεν ήθελα να αλλάξω αμάξι, με έβαλε σε σκέψεις. Άσχημο αμάξι αλλά καλή τιμή και αρκετά άλογα. Απλά δεν ξέρω τι παίζει σε θέμα ποιότητας, αξιοπιστίας κτλ.
meletis_m Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, lary7 είπε Ήθελα να ρωτήσω το έχει κανένας αυτό το περίεργο όχημα της Opel; Δεν έψαχνα αμάξι αλλά μου το πρότεινε ένας γνωστός για μεταχειρισμένο από φίλο του στην Γερμανία. 1400 κυβικά, 140 άλογα, μοντέλο 2010 με 42.000χλμ. Το δίνει 4.500€ λόγω του φίλου μου και αν και δεν ήθελα να αλλάξω αμάξι, με έβαλε σε σκέψεις. Άσχημο αμάξι αλλά καλή τιμή και αρκετά άλογα. Απλά δεν ξέρω τι παίζει σε θέμα ποιότητας, αξιοπιστίας κτλ. Είναι πετρέλαιο ; 1400 κ.εκ μου φαίνονται λίγα για τη καρότσα του (βάρος ) Αξιοπιστία γενικά δεν βγάζουν θέματα τα opel. Είχα corsa c ,πολλαπλασιαστές ή maf ή βαλβίδα πίεσης λαδιου Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από meletis_m
lary7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Είναι πετρέλαιο ; 1400 κ.εκ μου φαίνονται λίγα για τη καρότσα του (βάρος ) Βενζίνη τούρμπο.
CarlitoGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλό αυτοκίνητο,δεν πονάει κάπου συγκεκριμένα.
jgeorgiou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, lary7 είπε Ήθελα να ρωτήσω το έχει κανένας αυτό το περίεργο όχημα της Opel; Δεν έψαχνα αμάξι αλλά μου το πρότεινε ένας γνωστός για μεταχειρισμένο από φίλο του στην Γερμανία. 1400 κυβικά, 140 άλογα, μοντέλο 2010 με 42.000χλμ. Το δίνει 4.500€ λόγω του φίλου μου και αν και δεν ήθελα να αλλάξω αμάξι, με έβαλε σε σκέψεις. Άσχημο αμάξι αλλά καλή τιμή και αρκετά άλογα. Απλά δεν ξέρω τι παίζει σε θέμα ποιότητας, αξιοπιστίας κτλ. Αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και αν δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο ελάττωμα φαίνεται καλή περίπτωση. Το θέμα είναι αν μπορείς να τα ελέγξεις αυτά τα 2 θέματα πριν δώσεις τα λεφτά γιατί μετά "χαιρέτα μας τον πλάτανο".
lele322 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Και γω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο σε diesel,αλλα σε φουλ εξτρα εκδοση μονο. Αν μπορεις παρτο σε καλη εκδοση με το καλο σαλονι και navigation. Ομορφαινει πολυ εσωτερικα. Απο αξιοπιστια οσο το εχω ψαξει ,δεν εχω βρει κατι κακο.
zeys13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, lele322 είπε Και γω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο σε diesel,αλλα σε φουλ εξτρα εκδοση μονο. Αν μπορεις παρτο σε καλη εκδοση με το καλο σαλονι και navigation. Ομορφαινει πολυ εσωτερικα. Απο αξιοπιστια οσο το εχω ψαξει ,δεν εχω βρει κατι κακο. Και εγώ ενδιαφέρομαι, θέλω κάτι ψηλό και επειδή έχω μείνει ικανοποιημένος απο το αστρα, ξανακοιτάω για οπελ (η άλλη εναλλακτική είναι ford c-max, αλλά ανεβαίνεις σε κατηγορία τιμής). Τι διαφορές έχει το σαλόνι; Η οθόνη όντως κάνει τη διαφορά, αλλά δεν έχει σε όλα navigation, ούτε κάμερα.
lele322 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Και εγώ ενδιαφέρομαι, θέλω κάτι ψηλό και επειδή έχω μείνει ικανοποιημένος απο το αστρα, ξανακοιτάω για οπελ (η άλλη εναλλακτική είναι ford c-max, αλλά ανεβαίνεις σε κατηγορία τιμής). Τι διαφορές έχει το σαλόνι; Η οθόνη όντως κάνει τη διαφορά, αλλά δεν έχει σε όλα navigation, ούτε κάμερα. Καμια σχεση το απλο σαλονι με του φουλ εξτρα . Ψαξτο στο google να δεις . Το φουλ εξτρα τα εχει ολα . ,θερμαινομενο τιμονι,καθισματα, ηλιοροφη ,φωτα που στριβουν , παρκτρονικ μπροστα πισω 17αρες ζαντεςς κτλ . Απαξ και εχει οθονη,εχει και navi. Καμερα απο του 14 και μετα μοντελα βαλανε. Νομιζω σταματησε να βγαινει το 16. Εγω θα το παρω μαζευω λεφτα
zeys13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, lele322 είπε Καμια σχεση το απλο σαλονι με του φουλ εξτρα . Ψαξτο στο google να δεις . Το φουλ εξτρα τα εχει ολα . ,θερμαινομενο τιμονι,καθισματα, ηλιοροφη ,φωτα που στριβουν , παρκτρονικ μπροστα πισω 17αρες ζαντεςς κτλ . Απαξ και εχει οθονη,εχει και navi. Καμερα απο του 14 και μετα μοντελα βαλανε. Νομιζω σταματησε να βγαινει το 16. Εγω θα το παρω μαζευω λεφτα Θερμαίνομενο τιμονι;;; Πρώτη φορά το ακούω.καθίσματα εχω ακούσει. Ενα μεταχειρισμένο πάντως που είδα είχε οθόνη αλλά δεν είχε navi. Ο μαντρας μου είπε ότι μπαίνει πληρώνεις κάνα 50αρι στην οπελ, δεν το πιστευω Γιατί θα θέλει και κεραία για το gps. Για τη κάμερά οκ να δώσεις λεφτά. Για να πάρεις 17 αρες ζάντες θα τα σκας στα λάστιχα. Δεν είμαι για υπερβολές πλέον. Να μου πεις ότι δεν έχει 4 ηλεκτρικά παράθυρα οκ μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα