Προς το περιεχόμενο

Mate 20 pro ή κάτι άλλο; :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα!Εδώ και 3+ χρόνια έχω ένα redmi note 3 pro το οποίο βαρέθηκα και λέω να κάνω ένα upgrade!Το xiaomάκι πλέον χρειάζεται φόρτιση minimum 2 φορές/ημέρα + κάποια άλλα θεματάκια που έχει(π.χ.ασθενές σήμα wifi)...αν αντέξω αυτό το συνεχές βάλε-βγάλε στη φόρτιση, σκέφτομαι να περιμένω το Νοέμβριο και την black Friday period για να πάρω καινούριο...διαφορετικά, η αγορά θα γίνει πιο σύντομα.

1) Ποσό που διαθέτω: μέχρι 400-420€...αν μπορώ να φτάσω κοντά στα 300-350€ ακόμα καλύτερα

2) Χρήση του κινητού : browsing, social media, outlook, photo, πλοήγηση.Δεν παίζω παιχνίδια.

3) Μέγεθος οθόνης: Πάνω από 5,8''

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα ήθελα να έχει: Υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά(δυστυχώς τα 2 Huawei δε διαθέτουν αλλά το παραβλέπω!)

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιάφορο

7) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αndroid 

😎 Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Σίγουρα ναι, να βγάζει τουλάχιστον τη μέρα με βαριά χρήση.

9) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο από Ελλάδα και κατά προτίμηση από μεγάλη αλυσίδα.Δεν απορρίπτουμε όμως τα αξιόπιστα και δοκιμασμένα καταστήματα των best price και skroutz .

10) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Ψάχνω ένα smoothy κινητό που να λειτουργεί απροβλημάτιστα και να μην κολλάει σε βαριά χρήση multitasking-social-mail, να μη χρειάζεται φλασαρίσματα, ρουταρίσματα, πειράγματα κτλ από εμένα και να μη χρειάζεται φόρτιση παρά μόνο το βράδυ.

Το μεγάλο φαβορί είναι το mate 20 pro(για την προβληματική οθόνη διαβάζω παντού ότι δεν υπάρχει θέμα για τις συσκευές του 2019)....ακολουθεί το p20 pro και έπεται το Honor View 20. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι όλη αυτή η ιστορία με τo ban της Huawei.

Outsider στις προτιμήσεις μου το Samsung A70...αν είχε καλύτερη κάμερα, ίσως να είχα ήδη κινηθεί δεδομένου ότι η τιμή είναι δελεαστική και η μπαταρία αρκετά καλή.

Έχοντας θέσει ως minimum τα 6/128GB, βρίσκω και άλλες ενδιαφέρουσες συσκευές(π.χ. s10e) αλλά δε βρίσκω λόγο να ανέβω πάνω από τα 415€ του mate 20 pro.

Όλα αυτά βέβαια με μια σχετική επιφύλαξη διότι αν προκύψει κάποια δυνατή προσφορά ξεστοκαρίσματος σε μεγάλη αλυσίδα για μια αξιόλογη συσκευή (π.χ. s9, note 9, iphone 8), είναι πιθανό να κινηθώ προς τα εκεί!

Παρακαλώ μην προτείνετε Xiaomi, θέλω κάτι διαφορετικό :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε και εγώ ψαχνόμουν σε αυτό το μήκος κύματος. 

Τελικά έδωσα παραγγελία προχτες από skroutz  το mate 20 pro. 

Νομίζω σ αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι άλλο 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης επειδη εγραψες οτι σε προβληματιζει το ban της Ηuawei, οι οποιες επιπτωσεις αφορουν τις μελλοντικες συσκευες, δηλ αυτες απο mate30-30pro και μετα.

Το mate 20 pro ουτε ειχε ουτε θα εχει καποιο προβλημα στο μελλον, το ψωνιζεις αφοβα.

Τελος, απ αυτες που αναφερεις πιο κατω ως ενδιαφερουσες συσκευες, μονο το note 9 μπορει να σταθει απεναντι στο mate 20 pro αλλά δεν υπαρχει περιπτωση η τιμη του να φτασει στο ευρος τιμης που επιθυμεις στο αμεσο μελλον.

Επεξ/σία από paris_chav
Δημοσ.

Καλημέρα!

Ναι, το mate 20 pro φαίνεται κυρίαρχο σ'αυτα τα χρήματα... απλά αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα +100 από το view 20...

Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο να το διαπιστώσει κανείς θεωρητικά αλλά με την εμπειρία χρήσης.

Το άλλο σημαντικό ζήτημα που σκέφτομαι είναι τα αξιόπιστα καταστήματα στα οποία θα κοιτάξω... αυτά που έχω μέχρι στιγμής στο πλάνο είναι kiniti.net, netmobile.gr, drele.com,  gfelectronics.gr επειδή έχουν καλές αξιολογήσεις, καλές τιμές και επειδή υπάρχει κατάστημα εδώ στην Αττική όπου μπορώ να πάω ο ίδιος να παραλάβω.

Για όσους έχετε ψωνίσει από κάποιο εξ αυτών, θεωρείτε περιττό να περιμένω να βγει αντίστοιχη τιμή από μεγάλη αλυσίδα;

Δημοσ.

Από kiniti. net έχουμε πάρει 3 mate 20 pro χωρίς κάνενα πρόβλημα. Δευτέρα έγινε η παραγγελία Πέμπτη Παρασκευή παραλάβαμε. Το drele νομίζω σου ζητάει να προκαταβαλεις το ποσό που δεν το βρίσκω και πολύ ωραίο.. Τα άλλα δεν τα ξέρω. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω σκοπό να διαφημίσω κανένα μαγαζί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το παρήγγειλα από drele

Μου είπαν παράδοση από 3 έως 15 μέρες. 

Και περιμένω 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες!

Όχι, γιατί να προκαταβάλλω το ποσό;Δε βρίσκω το λόγο.

@alan boy εσένα σου ζήτησαν να προπληρώσεις το ποσό;

@mpeliaris πήγες από Ελευσίνα και παρέλαβες ή ταχυδρομικά;Οι συσκευασίες των συσκευών φαντάζομαι άριστες;

Δημοσ.

Για πέστε μου και εμένα σας παρακαλώ μια που ενδιαφέρομαι.

Με εγγύηση τι γίνεται με αυτές τις συσκευές από τα συγκεκριμένα καταστήματα καλύπτονται εδώ ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gmouzo είπε

Για πέστε μου και εμένα σας παρακαλώ μια που ενδιαφέρομαι.

Με εγγύηση τι γίνεται με αυτές τις συσκευές από τα συγκεκριμένα καταστήματα καλύπτονται εδώ ?

Κανονικά διετή εγγύηση αντιπροσωπείας.

• Like 1
Δημοσ.

To drele δεν έχει αντικαταβολή οπότε για να κάνεις παραγγελία πρέπει να γίνει πρώτα η πληρωμή. Προσωπικά δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alan boy είπε

To drele δεν έχει αντικαταβολή οπότε για να κάνεις παραγγελία πρέπει να γίνει πρώτα η πληρωμή. Προσωπικά δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό 

Ναι, βλέπω ότι ζεις στην Άνδρο οπότε για εσένα είναι λογικό αφού θα παραλάβεις με courier και δεν παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής.

Εγώ, αν τελικά παραγγείλω μέσω best price/skroutz, θα πάω να παραλάβω o ίδιος από το κατάστημα οπότε θα ήθελα να πληρώσω με την παραλαβή και όχι να προπληρώσω :)

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, efkola είπε

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες!

Όχι, γιατί να προκαταβάλλω το ποσό;Δε βρίσκω το λόγο.

@alan boy εσένα σου ζήτησαν να προπληρώσεις το ποσό;

@mpeliaris πήγες από Ελευσίνα και παρέλαβες ή ταχυδρομικά;Οι συσκευασίες των συσκευών φαντάζομαι άριστες;

Πήγα Ελευσίνα και παρέλαβα εγώ. Τους ζήτησα να μου στείλουν αριθμό emei πριν παραλάβω για να τσεκάρω έτος κατασκευής. Ναι η συσκευασία και το τηλέφωνο μια χαρά καινούργια σε ζελατίνα. Ούτε εγώ βρίσκω λόγο να προκαταβάλλω το ποσό και να τους περιμένω πότε θα το φέρουν για να το πάρω. Όταν το φέρουν θα το πληρώσω. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Περίμενα για τις προσφορές της Black/Βλακ Friday αλλά απογοήτευση μέχρι τώρα...ανακυκλώνονται σε όλα τα καταστήματα τα ίδια μοντέλα και οι ίδιες αδιάφορες τιμές...με μόνη εξαίρεση ίσως το ΧΖ3 στον Κωτσόβολο το οποίο εξαντλήθηκε .

Μου φαίνεται πως αδίκως περίμενα και αν μέχρι τη cyber Monday δε βρω κάτι αξιόλογο, σκέφτομαι να βάλω στη λίστα και τα δύο vfm κινητά της Xiaomi,  miA3 και mi9 Lite.

• Like 1
Δημοσ.

Έπεσα κατά τύχη πάνω σ' αυτό το smartphone, το Samsung M30s .

Μου έκανε εντύπωση η μπαταρία του, 6000mAh!

Στην Ελλάδα το βρίσκω μόνο σε ένα κατάστημα στο bestprice.

Κοιτάζοντας και τα υπόλοιπα specs (οθόνη 6,4" Super amoled full hd, 4/64, Exynos 9611) θεωρείτε ότι σε μια τιμή κοντά στα 230€ θα ήταν μια τίμια αγορά από Amazon;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...