Mrsmoke95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας , μήπως κάποιος εδώ μέσα ξέρει με σιγουριά άμα οι τριπλοι διακόπτες πλέον έχουν καταργηθεί ; Διότι προκαλούσαν βραχυκύκλωμα ; Πηγα ένα απόγευμα στην τεχνοματ και καθώς ήθελα να πάρω έναν άλλον διακόπτη , για το χωλ μου ο οποίος είναι τριπλός μου ήταν πως δεν βγενουν άλλο διότι προκαλούν βραχυκύκλωμα .
filip123go Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Βλακείες σου είπαν. Προφανώς και δεν εχουν καταργηθεί. Μια απλή αναζήτηση στον Σκρουτζ θα σε πείσει. Εκτός αν εννοούσε ο υπάλληλος ότι οι τριπλοι που έφερναν αυτοί έχουν καταργηθεί. 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει περιπτώσει ομως με τον τριπλό διακόπτη , να υπάρξει κάποιο βραχυκύκλωμα όπως μου είπαν ;
Curtis76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Υπάρχει περιπτώσει ομως με τον τριπλό διακόπτη , να υπάρξει κάποιο βραχυκύκλωμα όπως μου είπαν ; δεν γινονται αυτα. Αν ο ηλεκτρολογος δεν κανει σωστη δουλεια μπορει να κανει λαθος σε οτιδηποτε. 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Και κάτι ακόμα , έχω αγοράσει ένα φορνο μικροκυμάτων 1400 watt , όταν το συνδέω στο σπίτι σε οποίαδηποτε μπριζα πέφτει η ασφάλεια ξέρετε τη μπορεί να φταίει ; Ενώ το φουρνακι δεν έχει θέμα (δοκιμασμένο ) .Και στο σπίτι έχω και άλλες συσκευές τηλεόραση κουζίνα πληντιριο και δεν μου έχουν κάνει κολλήματα πουθενά .
Joshua21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Και κάτι ακόμα , έχω αγοράσει ένα φορνο μικροκυμάτων 1400 watt , όταν το συνδέω στο σπίτι σε οποίαδηποτε μπριζα πέφτει η ασφάλεια ξέρετε τη μπορεί να φταίει ; Ενώ το φουρνακι δεν έχει θέμα (δοκιμασμένο ) .Και στο σπίτι έχω και άλλες συσκευές τηλεόραση κουζίνα πληντιριο και δεν μου έχουν κάνει κολλήματα πουθενά . Το φουρνάκι φταίει.
christakos07 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Και κάτι ακόμα , έχω αγοράσει ένα φορνο μικροκυμάτων 1400 watt , όταν το συνδέω στο σπίτι σε οποίαδηποτε μπριζα πέφτει η ασφάλεια ξέρετε τη μπορεί να φταίει ; Ενώ το φουρνακι δεν έχει θέμα (δοκιμασμένο ) .Και στο σπίτι έχω και άλλες συσκευές τηλεόραση κουζίνα πληντιριο και δεν μου έχουν κάνει κολλήματα πουθενά . Ποιά ασφάλεια πέφτει; Ο αντίηλεκτροπηξιακος(λαϊκιστή ρελε διαφυγής); 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Ποιά ασφάλεια πέφτει; Ο αντίηλεκτροπηξιακος(λαϊκιστή ρελε διαφυγής); Της κουζίνας ο διακόπτης 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το φουρνάκι φταίει. Δεν φταίει με τίποτα αυτό διότι αυτό νόμιζα και εγώ και το πήγα πίσω το δοκίμασαν εκεί και λειτουργούσε κανονικά .
Weiss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορεί να τραβάει πολύ ρεύμα και να σου ρίχνει την ασφάλεια. Πόσα Αmp είναι η ασφάλεια που πέφτει?
christakos07 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Της κουζίνας ο διακόπτης Δεν φταίει με τίποτα αυτό διότι αυτό νόμιζα και εγώ και το πήγα πίσω το δοκίμασαν εκεί και λειτουργούσε κανονικά . Πόσα [A] είναι η ασφάλεια; Τι συσκευές λειτουργούν εκείνη τη στιγμή;
Mrsmoke95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν λειτουργεί τίποτα άλλο μόνο το φουρνακι αλλά Πάρο όλα αυτά πέφτει . Η ασφάλεια της κουζίνας . Και που το πήγα στο σαλονι έπεσε η ασφάλεια του σαλονιού . Δεν ξέρω ποσά αμπερ είναι η ασφάλεια .
bapel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε Δεν λειτουργεί τίποτα άλλο μόνο το φουρνακι αλλά Πάρο όλα αυτά πέφτει . Η ασφάλεια της κουζίνας . Και που το πήγα στο σαλονι έπεσε η ασφάλεια του σαλονιού . Δεν ξέρω ποσά αμπερ είναι η ασφάλεια . Δοκίμασε το στην πρίζα του πλυντηρίου ή στην πρίζα του κλιματιστικού. Αν δεν δουλεύει και εκεί το πιο πιθανό να έχει πρόβλημα το φουρνάκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα