Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 2 μερες πηρα εναν Kingston και σημερα μου εμφανισε οτι εχει 99% υγεια. υπαρχει περιπτωση αν τον παω στο καταστημα να μου τον αντικαταστησουν η δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Εγω δεν εχω δει kingston να δειχνει κατι αλλο εκτος απο 99......................

την πρωτη μερα ειχε 100%

Δημοσ.

πόσα GB του πέρασες; αν το βλέπεις το HD Sentinel μετράει τους κύκλους εγγραφής σε σχέση με τον πόσο χρόνο είναι ενεργός ο δίσκος. Σε μένα ο 850 εβο στις 386 μερες ειναι στο 98% με 7.4ΤΒ εγγραφών.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

πόσα GB του πέρασες; αν το βλέπεις το HD Sentinel μετράει τους κύκλους εγγραφής σε σχέση με τον πόσο χρόνο είναι ενεργός ο δίσκος. Σε μένα ο 850 εβο στις 386 μερες ειναι στο 98% με 7.4ΤΒ εγγραφών.

περιπου 500 GB αλλα δεν εχει σημασια. ρωταω απλα αν ειναι φυσιολογικο καινουργιος δισκος να εμφανιζει 99% υγεια και αν εχω δικαιωμα αλλαγης.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sensai είπε

περιπου 500 GB αλλα δεν εχει σημασια. ρωταω απλα αν ειναι φυσιολογικο καινουργιος δισκος να εμφανιζει 99% υγεια και αν εχω δικαιωμα αλλαγης.

αναλογως την χωρητικότητά του σε συνδυασμό με τις ημέρες λειτουργίας είναι λογικό να δεις αυτή την πτώση.

Απο την άλλη ασχέτως τι λεει το καθε πρόγραμμα, η Kingston δεν εχει δικό της προγραμματάκι για την διαχείριση του ssd;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...