ServerStationF1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς να μου πει όταν είσαι στην home page και κάνεις αριστερά για να πας σε άλλο page σε κάποια φάση σου πετάει σε ένα page που λέγεται προσαρμογή και έχει συντομεύσεις. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε το page αυτό ;
tasvar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Αν θυμάμαι καλά, στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, έχει κάπου "Αποθήκη εφαρμογών". Το απενεργοποιείς. 1
vairass Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Για να μην ανοίγω θέμα... Αυτή την σελίδα πως την διαγράφω;
ServerStationF1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 9:01 ΜΜ, vairass είπε Για να μην ανοίγω θέμα... Αυτή την σελίδα πως την διαγράφω; Είναι αυτό ακριβώς που έγραψε απο πάνω ο φίλος tasvar.
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ServerStationF1 είπε Είναι αυτό ακριβώς που έγραψε απο πάνω ο φίλος tasvar. Δεν το βρήκα
ServerStationF1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 7:15 ΜΜ, tasvar είπε Αν θυμάμαι καλά, στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, έχει κάπου "Αποθήκη εφαρμογών". Το απενεργοποιείς. Κάτι άλλο οι ειδοποιήσεις γιατί δεν μου εμφανίζονται στην αρχική οθόνη ξέρεις την οθόνη πριν ανοίξω το κινητό αλλά ούτε και στην γραμμή ειδοποιήσεων μόνο όταν κάνω scroll τότε τις βλέπω. 1 λεπτό πριν, vairass είπε Δεν το βρήκα Ρυθμίσεις - Αρχική οθόνη & Πρόσφατα - Αποθήκευση εφαρμογών το απενεργοποιείς 1
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, ServerStationF1 είπε Κάτι άλλο οι ειδοποιήσεις γιατί δεν μου εμφανίζονται στην αρχική οθόνη ξέρεις την οθόνη πριν ανοίξω το κινητό αλλά ούτε και στην γραμμή ειδοποιήσεων μόνο όταν κάνω scroll τότε τις βλέπω. https://news.xiaomi-miui.gr/odigos-gia-to-provlima-me-tis-eidopoihseis/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα