daidalus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Γεια χαρά!Στο δίκτυο μου έχω το εξής πρόβλημα:ένας από τους σταθμούς εργασίας, αν και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους του δικτύου (shared folders,εκτυπωτές κτλ), δεν φαίνεται από κάνενα άλλο σταθμό.Είναι ουσιαστικά "αόρατο" από παντού!Και φυσικά δεν θα με ένοιαζε και παρα πολύ (ίσα-ίσα θα χαίρομουν από θέμα ασφαλείας lol) αν δεν ήθελα να το ελέγχω από τον dc.Έλα όμως που δε φαίνεται... Οι TCP/IP ρυθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες σε όλα τα μηχανήματα.Δεν χρησιμοποιώ firewall ούτε καν το built-in των Winblows.Σε port scan που έκανα βρήκα την port 449 κλειστή μόνο σε αυτό τον σταθμό.Πιστεύω ότι φταίει αυτό οπότε οι απορίες μου είναι οι εξής: Ασχετα με το τι ρυθμίσεις έχω ήδη κάνει σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό?Υποθέτω ένας λόγος είναι το firewall.Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι λάθος ρυθμίσεις TCP/IP.Εσείς τι λέτε? Και φυσικά πώς μπορώ να ανοίξω την port 449?Υπάρχει καποια service? Thanks! EDIT:Ξεχασα να αναφέρω ότι τρέχει WinXP Pro με όλα τα patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 up! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.