melodicpunk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα σήμερα. Ξαφνικά χάθηκε η σύνδεση στο ίντερνετ. Κάνω ανοιγοκλείνω το ρούτερ και επανέρχεται. Μετά από δέκα λεπτά ξανά το ίδιο. Το κλείνω ξανά, έρχεται για δέκα λεπτά και ξαναχανεται η σύνδεση. Όχι μόνο του erth et αλλά και του wifi. Τι μπορεί να φταίει; Παρέδωσε πνεύμα το ρούτερ;
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Το κάνει σε όλες τις συσκευές? Όταν το κάνει σε λάπτοπ τι εμφανίζει δηλαδή? Κόκκινο X κάτω δεξιά?
melodicpunk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Στο κινητό που συνδέομαι μέσω wifi δεν μου αναγνωρίζει καν το δίκτυο. Στον υπολογιστή μου βγάζει την κίτρινη την πινακίδα, όχι το κόκκινο Χ. Τώρα το ρούτερ ανάβουν όλα πράσινα εκτός του σήματος του wifi και του internet (@) που είναι κόκκινα. Το τηλέφωνό λειτουργεί κανονικά οπότε δεν νομίζω να το έκοψαν κατά λάθος. Και ετσι ξαφνικα ξαναεπιασε. Να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη τη φορα. Και ξαναχαθηκε η σύνδεση απ' όλες τις συσκευές. Ωστόσο τώρα το λαμπάκι στο ρούτερ είναι πράσινο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα