Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Μια χαρά!  Κάτι τέτοια τα χαιρόμουν κι εγώ αλλά δεν είναι για όλους. Το 99.99% του κόσμου δεν ξέρει καν τι είναι η ROM.

Συμφωνώ απόλυτα το ανέφερα κυρίως στο ότι λύσεις υπάρχουν και στο Android αλλά ελάχιστος κόσμος ασχολείτε. Εγώ γουστάρω το modding και ασχολούμαι αρκετά. Και η Huawei είχε κλειδωσει τον bootloader τώρα με το mate 30 τον ξεκλείδωσε ώστε να υπάρξει twrp για να περαστουν gapps. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει χωρίς να περαστεί zip στο root του τηλεφώνου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, G.G2002 είπε

Η Apple ακόμα υποστηρίζει το 6s (πήρε IOS13) από το 2015 και η Samsung δεν δίνει το καινούργιο update ούτε στα Galaxy s8/note8 από το 2017!!

Απλά no comment Samsung.

Καλύτερο security, βελτιωμένο stability, bug fixes, καινούργιο design και interface etc. Τουλάχιστον αυτά σίγουρα θα προσφέρει η Apple με τα update της. Πλύση εγκεφάλου πάντως δεν ξέρω που είδες.

Και το iPhone 6s που πήρε IOS13 του ‘15...

Αντιθέτως με την Apple που συνηθίζετε να κράζετε.

Η πλυση εγκεφαλου ειναι στην απεγνωσμενη και ανουσια κατ' εμε,διψα για την νεα εκδοση του εκαστοτε λογισμικου.Αλλο τα security updates και αλλο η εκδοση λειτουργικου.Να στεναχωριεμαι επειδη δεν θα εχω τα νεα εικονιδια πχ της καινουρια εκδοσης,ποιος ο λογος;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, sakisq_87 είπε

Η πλυση εγκεφαλου ειναι στην απεγνωσμενη και ανουσια κατ' εμε,διψα για την νεα εκδοση του εκαστοτε λογισμικου.Αλλο τα security updates και αλλο η εκδοση λειτουργικου.Να στεναχωριεμαι επειδη δεν θα εχω τα νεα εικονιδια πχ της καινουρια εκδοσης,ποιος ο λογος;

Αυτο που αναφερεις εσυ ειναι τερμα ασχετο με αυτο που λεμε οι υπολοιποι πιο πισω(και πιστεψε με οι αλλαγες στις μεγαλες αναβαθμισεις δεν ειναι μονο νεα εικονιδια....).

Λεμε οτι οταν πληρωνεις ενα smartphone ναυαρχιδα μια περιουσια σε σχεση με τα φθηνοτερα mid range κινητα παντα,πρεπει περαν απο κορυφαιο Hardware(οθονες,καμερες,επεξεργαστες κλπ)να σου παρεχει η εταιρεια και αναλογη κορυφαια software υποστηριξη οπως προσφερει πχ και η Google στα Pixel με δευτερη την Oneplus.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakisq_87 είπε

Αφού το ζήτησες ορίστε ένα παράδειγμα από το καινούργιο IOS 13 και κάποιες από της αλλαγές του.

• iOS 13 will load apps up to 2x faster, thanks to improvements to how apps are architected.
  • A new Dark Mode will make your photos and other content pop with a background that's easier on your eyes.
  • You finally get swipe typing with a Quick Path keyboard option.
  • Reminders are getting smarter, as they can automatically recognize dates and times.
  • A new Sign in With Apple feature lets you sign into apps easily without sacrificing your privacy.
  • The revamped Maps app offers a lot more detail and new features like Collections.
  • The Photos app is getting new browsing options that removes clutter, including Month and Year views that highlight your best photos.
  • Siri is going to sound less like a robot thanks to a big text-to-speech improvement.
  • Memoji are getting more personal and customizable, complete with makeup and accessory options.
  • You finally get the ability to select a Wi-Fi network in Control Center.
  • iOS 13 can automatically silence unkown callers. No more spam calls!
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πιο πολλοί εδώ είναι apple haters, απλά τα πράγματα. Δεν μπορούν να κάνουν μια σύγκριση με ουδετερότητα, είναι πάντα προκατηλειμένοι. Δεν είμαι apple fun, απλά είμαι οπαδός της λογικής και της τελειότητας. Για αυτό έχω Apple.

Η Apple είναι πολύ μπροστά. Ένα μόνο πράγμα σκεφτείτε: είναι η μοναδική εταιρεία η οποία παράγει δικό της λειτουργικό το οποίο το τρέχει σε δικό της hardware και μόνο, και καταφέρνει να βγάζει τρελλά κέρδη. Αυτός ο συνδυασμός δηλ. να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο συνδυασμό hardware με software δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη εταιρεία, με μόνη εξαίρεση την Blackberry η οποία και βγήκε από το παιχνίδι. Οι επεξεργαστές για παράδειγμα είναι σχεδιασμένοι από την Apple και το IOS έχει φτιαχτεί για να εκμεταλεύεται στον έπακρο τις δυνατότητες τους πέρα από το ότι έχουν σχεδόν τη διπλάσια ισχύ από τον ανταγωνισμό.

Για να μη μιλήσω για το επίπεδο ασφάλειας. 

Όσοι έχουν Apple είναι αδύνατον να γυρίσουν σε Android. 

Επεξ/σία από lambrospro
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, lambrospro είπε

Οι πιο πολλοί εδώ είναι apple haters, απλά τα πράγματα. Δεν μπορούν να κάνουν μια σύγκριση με ουδετερότητα, είναι πάντα προκατηλειμένοι. Δεν είμαι apple fun, απλά είμαι οπαδός της λογικής και της τελειότητας. Για αυτό έχω Apple.

Η Apple είναι πολύ μπροστά. Ένα μόνο πράγμα σκεφτείτε: είναι η μοναδική εταιρεία η οποία παράγει δικό της λειτουργικό το οποίο το τρέχει σε δικό της hardware και μόνο, και καταφέρνει να βγάζει τρελλά κέρδη. Αυτός ο συνδυασμός δηλ. να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο συνδυασμό hardware με software δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη εταιρεία, με μόνη εξαίρεση την Blackberry η οποία και βγήκε από το παιχνίδι. Οι επεξεργαστές για παράδειγμα είναι σχεδιασμένοι από την Apple και το IOS έχει φτιαχτεί για να εκμεταλεύεται στον έπακρο τις δυνατότητες τους πέρα από το ότι έχουν σχεδόν τη διπλάσια ισχύ από τον ανταγωνισμό.

Μόνο μια επισήμανση.

Είναι πρακτικά αδύνατο να έχεις το απόλυτο έλεγχο σε hardware και software και είναι πρώτος σε μία αγορά.

Για αυτό και τα Windows έχουν μερίδιο αγοράς 78% έναντι του 13% του MacOS και το Android μερίδιο αγοράς 76% έναντι του 22% του iOS.

https://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide

https://gs.statcounter.com/os-market-share/mobile/worldwide

Όλοι ευχαριστήμενοι είναι γιατί η μεν Apple "ισοφαρίζει" το μικρό μερίδιο αγοράς με τα κέρδη από το hardware και η Microsoft αλλά και η Google "ισοφαρίζουν" τις απώλειες από το hardware από το "σταλίνικο" μερίδιο αγοράς που έχουν στο software.

Επεξ/σία από aypnia
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά δεν περίμενα αυτή την κίνηση της Samsung, πως το αιτιολογεί αυτό;Να αναβαθμίσει συσκευές A+J+M Series και όχι S8 και Note 8.

Πχ ο αποθηκευτικός χώρος του J5 2017 που είναι 16 Gb, μάλλον θα αυξηθεί και άλλο με το Android 9, επίσης θα λειτουργεί σωστά η θα έχει bugs;Καλύτερα μάλλον οι κάτοχοι των A+J+M series να διαβάσουν πρώτα αν υπάρχουν προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχουν και αν λειτουργεί σωστά τότε να αναβαθμίσουν.Αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν κάποιο security patch μήπως διορθωθούν τυχόν bugs.

"Συγχαρητήρια" και στην Sony που έβγαλε το XZ1 στην καταπληκτική επίσημη τιμή των 700€ τον Σεπτέμβριο του 2017 με android 8, έδωσε πολύ νωρίς το android 9, επίσης κάθε μήνα security patches, μα δεν θα δώσει android 10.Δεν το σηκώνει το android 10 ο Snapdragon 835...😎

Πρέπει να πουλήσει και τα επόμενα μοντέλα.Για αυτό αγοράζω συσκευή ναυαρχίδα κάθε 2-3 χρόνια στο 1/3 της τιμής. 😉

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lambrospro είπε

Γίγαντα σε καταλαβαίνω... έχω ταυτόχρονα iPhone και iPad , αλλά και android και windows (laptop).

Η ευκολία του IOS είναι απαράμιλλη ...ακόμα και με το αυτοκίνητο συνδέεται γρηγοροτερα(!) . Και σε αυτό που λες για το κλειστό λογισμικό οφείλεται ακριβώς η επιτυχία...

Αλλα υπάρχουν και σοβαρά «λάθη» ή ελλείψεις στις βασικές εφαρμογές...

Δεν μπορώ να μην προτιμήσω το google maps από αυτό του IOS ... ή το αντίστοιχο mail app... Το safari επίσης έχει τα θεματάκια του... Το google board γράφει ελληνικά σε όλες τις εφαρμογές όταν το υπαγορεύω... Δεν θα μιλήσω για το iTunes... το έχει καταλάβει μόνη της η Apple και θα το αποσύρει πλήρως σιγά σιγά... 

Η συσκευή δεν έχει ραδιόφωνο και το εκπληκτικό airdrop δεν αντισταθμίζει το κλειστό Bluetooth του iphone...

Επίσης, στα windows κάνω παπάδες (το Mac τρέχει κλειστές εφαρμογές)...

Αρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα 

ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τέλειο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Πραγματικά δεν περίμενα αυτή την κίνηση της Samsung, πως το αιτιολογεί αυτό;Να αναβαθμίσει συσκευές A+J+M Series και όχι S8 και Note 8.

Πχ ο αποθηκευτικός χώρος του J5 2017 που είναι 16 Gb, μάλλον θα αυξηθεί και άλλο με το Android 9, επίσης θα λειτουργεί σωστά η θα έχει bugs;Καλύτερα μάλλον οι κάτοχοι των A+J+M series να διαβάσουν πρώτα αν υπάρχουν προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχουν και αν λειτουργεί σωστά τότε να αναβαθμίσουν.Αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν κάποιο security patch μήπως διορθωθούν τυχόν bugs.

"Συγχαρητήρια" και στην Sony που έβγαλε το XZ1 στην καταπληκτική επίσημη τιμή των 700€ τον Σεπτέμβριο του 2017 με android 8, έδωσε πολύ νωρίς το android 9, επίσης κάθε μήνα security patches, μα δεν θα δώσει android 10.Δεν το σηκώνει το android 10 ο Snapdragon 835...😎

Πρέπει να πουλήσει και τα επόμενα μοντέλα.Για αυτό αγοράζω συσκευή ναυαρχίδα κάθε 2-3 χρόνια στο 1/3 της τιμής. 😉

Για το xz premium διάβασες κάτι???? Απ οτι είδα στο forum της Sony μάλλον δεν θα πάρει!!!! Κρίμα. 

Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 8:30 ΜΜ, dimtsef είπε

Κάτοχος S7 edge, δε θα πάρω Android 10 ΚΑΙ????????? ισα ισα δε θα μου φορτώσει η συσκευή με επιπλέον χώρο για το νέο σύστημα. Αν κάποια στιγμή τα φτύσει τελείως το ξανασυζητάμε τι θα πάρω τότε...

Μια από τα ίδια. Ακόμα πετάει το s7 Edge που έχω. Αν θελήσω Android 10 θα κατεβάσω απείραχτη Rom από XDA.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...