ioannispa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, margaritagr είπε Καλα άνθρωπος που δινει 1000+ για κινητό δεν ειναι για λύπηση Πολυ μεγάλο θεμα ρε παιδιά αν μετά απο δυο χρονια δεν έχετε το τελευταίο os. Το θεμα ειναι να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο οσο περισσότερο γινεται. λετε για τα updates της Apple. Η Apple έχει και λειτουργικο και συσκευες δικες της. Αν ποτέ η Samsung βγάλει δικό της λειτουργικο θα μπορούμε να λέμε αν κάνει το ίδιο ή όχι. Προς το παρόν αυτο που μπορούσε να κάνει ηταν να βελτιώσει το ui, και πραγματικά έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο. Και πάλι αν κάποιος δε γουστάρει το αναβάθμιση για 2 χρονια Ε ας βρει αλλη εταιρεία να δινει περισσότερα - end of story Δεν παει έτσι ήταν οι συσκευές της samsung έχουν τις ίδιες τιμές με αυτές της apple
GREG79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν έχουν τα s8 και τα s8+ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!! 2 1
G.G2002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Η Apple ακόμα υποστηρίζει το 6s (πήρε IOS13) από το 2015 και η Samsung δεν δίνει το καινούργιο update ούτε στα Galaxy s8/note8 από το 2017!! Απλά no comment Samsung. 18 ώρες πριν, sakisq_87 είπε Ποια ειναι η αξια της αναβαθμισης του λογισμικου;Τι παραπανω θα κανεις με τη συσκευη σου,με τη νεα εκδοση του λειτουργικου,που δεν κανεις τωρα;Απλα,μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου οι εταιρειες και νομιζουμε πως εχουμε αναγκη την αναβαθμιση καθε φορα και οτι με αυτη,η συσκευη μας θα φτιαχνει κ καφε...! Καλύτερο security, βελτιωμένο stability, bug fixes, καινούργιο design και interface etc. Τουλάχιστον αυτά σίγουρα θα προσφέρει η Apple με τα update της. Πλύση εγκεφάλου πάντως δεν ξέρω που είδες. 15 ώρες πριν, BeWaRe είπε Του 2018.. το Νote 8 είναι 2017 μοντέλο. Και το iPhone 6s που πήρε IOS13 του ‘15... Στις 21/9/2019 στις 6:52 ΜΜ, asdfaster είπε Και το note 8 και το s8 θα έπρεπε να πάρει το android 10 μια χαρά τρέχει 10. Βεβαια ξέρουμε όλοι πως οι εταιρίες παραγωγής τον κινητών βάζουν φρένο και δεν δίνουν για πάνω από 2 χρονια. Για να σε πιέζουν να παρεις άλλο κινητό με την τάχαμου καλύτερη ασφάλεια και καλύτερη προστασία που θα σου εχει. Αντιθέτως με την Apple που συνηθίζετε να κράζετε.
asdfaster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, G.G2002 είπε Η Apple ακόμα υποστηρίζει το 6s (πήρε IOS13) από το 2015 και η Samsung δεν δίνει το καινούργιο update ούτε στα Galaxy s8/note8 από το 2017!! Απλά no comment Samsung. Καλύτερο security, βελτιωμένο stability, bug fixes, καινούργιο design και interface etc. Τουλάχιστον αυτά σίγουρα θα προσφέρει η Apple με τα update της. Πλύση εγκεφάλου πάντως δεν ξέρω που είδες. Και το iPhone 6s που πήρε IOS13 του ‘15... Αντιθέτως με την Apple που συνηθίζετε να κράζετε. Η apple μπορεί να δίνη updates αλλα στα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω σε σχέση με samsung και χαβάη. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε αυτό τώρα. Και μονο που θα παρεις το Iphone 11 pro του 2019 με 1200 euro. Kαι θα αγκομαχά να ξεπεράσει το Note 8 που βγήκε πρόπερσι και κάνει 400 euro. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να δεις ποσο πίσω είναι η apple σε όλους τους τομής. Θα θυσίαζα τα updates και θα έπαιρνα android. Γιατί απλά είναι πολύ καλύτερο και είναι και ελεύθερο λογισμικό. Προσωπικά κάνω πάντα root όλα τα κινητά μου. Tα updates δεν με νοιάζουν καθόλου γιατί είναι άχρηστα. Tα μονα updates που με νοιάζουν είναι τα system updates κάτι που με root παίρνει άπειρα. Tα non root επίσης περνούν system updates. Η apple μονο στην Αμερική πουλάει για τον μονο λόγο ότι μπορείς να βρείς τα apple αντικείμενα πολύ πιο φθηνά ακόμα και day one. Και να μην θέλει ο Αμερικανος apple θα πάρει γιατί είναι πολύ φθηνό και γιατί έχει πόλους τρόπους να το αγοράσει φθηνό. Αλλα το samsung και χαβαη οχι. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από asdfaster 2
KostasKri Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, asdfaster είπε Η apple μπορεί να δίνη updates αλλα στα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω σε σχέση με samsung και χαβάη. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε αυτό τώρα. Και μονο που θα παρεις τι Iphone 11 pro του 2019 με 1200 euro. Kαι θα αγκομαχά να ξεπεράσει το Note 8 που βγήκε πρόπερσι και κάνει 400 euro. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να δεις ποσο πίσω είναι η apple σε όλους τους τομής. Θα θυσίαζα τα updates και θα έπαιρνα android. Γιατί απλά είναι πολύ καλύτερο και είναι και ελεύθερο λογισμικό. Προσωπικά κάνω πάντα root όλα τα κινητά μου. Tα updates δεν με νοιάζουν καθόλου γιατί είναι άχρηστα. Tα μονα updates που με νοιάζουν είναι τα system updates κάτι που με root παίρνει άπειρα. Tα non root επίσης περνούν system updates. Από περιέργεια, αυτό το αγκομαχά απέναντι στο note 8 πού ακριβώς το διάβασες; Γιατί θα μας βγουν τα μάτια εδώ με αυτά που διαβάζουμε. Δεν υστερεί σε τίποτα από τα φετινά flagships είναι όλα θέμα γούστου και τι θες να κάνεις με το κινητό σου. Ότι άλλο και να λες είσαι απλά hater και δεν έχεις ιδέα. 1
kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) "Αγκομαχάν" τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε... Στο θέμα μας, δεν σηκώνει το S8 το Android 10... ξεφτίλες... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από kirileman 2
asdfaster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, kirileman είπε "Αγκομαχάν" τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε... Στο θέμα μας, δεν σηκώνει το S8 το Android 10... ξεφτίλες... Μην κλαις. Το s8 όχι μονο σηκώνει android 10 αλλα θα σηκώνει άνετα ως το 12. 28 λεπτά πριν, KostasKri είπε Από περιέργεια, αυτό το αγκομαχά απέναντι στο note 8 πού ακριβώς το διάβασες; Γιατί θα μας βγουν τα μάτια εδώ με αυτά που διαβάζουμε. Δεν υστερεί σε τίποτα από τα φετινά flagships είναι όλα θέμα γούστου και τι θες να κάνεις με το κινητό σου. Ότι άλλο και να λες είσαι απλά hater και δεν έχεις ιδέα. Aντικειμενικός είμαι απλά δεν βγάζεις μέρα ούτε στα επίπεδα note 8 είναι. Εγώ φταίω? πάρε ένα note 8 και βάλε διπλα ένα iphone 11 pro. Tα παράπονα σου στην apple.
KostasKri Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, asdfaster είπε Μην κλαις. Το s8 όχι μονο σηκώνει android 10 αλλα θα σηκώνει άνετα ως το 12. Aντικειμενικός είμαι απλά δεν βγάζεις μέρα ούτε στα επίπεδα note 8 είναι. Εγώ φταίω? πάρε ένα note 8 και βάλε διπλα ένα iphone 11 pro. Tα παράπονα σου στην apple. Δεν είσαι αντικειμενικός. Hater είσαι και δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Απλά διαβάζεις τα σχόλια/άρθρα και βλέπεις τα βίντεο άλλων hater, χαίρεστε όλοι μαζί και αλληλοενισχύεται τις βλακώδεις απόψεις σας. Huawei, Samsung, Apple όλα είναι καλά τηλέφωνα αν τους δώσεις χρόνο να μάθεις πώς να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Από κει και πέρα οι διαφορές είναι σε προσωπικές προτιμήσεις και κανένα δεν υστερεί του άλλου. 1 1
asdfaster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν είσαι αντικειμενικός. Hater είσαι και δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Απλά διαβάζεις τα σχόλια/άρθρα και βλέπεις τα βίντεο άλλων hater, χαίρεστε όλοι μαζί και αλληλοενισχύεται τις βλακώδεις απόψεις σας. Huawei, Samsung, Apple όλα είναι καλά τηλέφωνα αν τους δώσεις χρόνο να μάθεις πώς να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Από κει και πέρα οι διαφορές είναι σε προσωπικές προτιμήσεις και κανένα δεν υστερεί του άλλου. Οσα iphone έχω είναι ολα χειρότερα τον note απλά και ωραία. Το μονο που έχω και αξίζει ακόμα και χωρίς να έχει oled είναι το iphone 8 τι πιο απλό. Οχι δεν είναι όλα καλά λυπάμαι. Υπάρχουν καλά κακά και τέλεια κινητά. Και βεβαια υστερεί και το android και το ios. O καθένας διαλέγει τι του αρέσει και παίρνει το αντίστοιχο. O Ελληνας βεβαια ότι επιλογή κάνει την υποστηρίζει μέχρι θανάτου. Οποιος πει αντίθετη είναι hater και θέλει να του φαΐ το καλο του το κινητό που με τρομερή εξυπνάδα διάλεξε. Tο iphone αξίζει μονο στην Aμερική γιατί εκεί το παίρνεις σε αλλη τιμή. Σε ευρώπη είναι τελευταία επιλογή και το βλέπουμε κάθε εξάμηνο αυτό. Για το τόσο που στοιχίζει και για αυτά που κάνει είναι πίσω τις samsung και τις χαβάη. Και είναι πολύ δίκαιο. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από asdfaster
KostasKri Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, asdfaster είπε Οσα iphone έχω είναι ολα χειρότερα τον note απλά και ωραία. Το μονο που έχω και αξίζει ακόμα και χωρίς να έχει oled είναι το iphone 8 τι πιο απλό. Οχι δεν είναι όλα καλά λυπάμαι. Υπάρχουν καλά κακά και τέλεια κινητά. Και βεβαια υστερεί και το android και το ios. O καθένας διαλέγει τι του αρέσει και παίρνει το αντίστοιχο. O Ελληνας βεβαια ότι επιλογή κάνει την υποστηρίζει μέχρι θανάτου. Οποιος πει αντίθετη είναι hater και θέλει να του φαΐ το καλο του το κινητό που με τρομερή εξυπνάδα διάλεξε. Tο iphone αξίζει μονο στην Aμερική γιατί εκεί το παίρνεις σε αλλη τιμή. Σε ευρώπη είναι τελευταία επιλογή και το βλέπουμε κάθε εξάμηνο αυτό. Για το τόσο που στοιχίζει και για αυτά που κάνει είναι πίσω τις samsung και τις χαβάη. Και είναι πολύ δίκαιο. Δεν είναι θέμα αντίθετης γνώμης. Είναι θέμα του ότι όλοι το λένε τελεσίδικα. Το ότι εσύ δεν το προτιμάς δεν σημαίνει ότι είναι κακό και χειρότερο. Εγώ το προτιμώ χίλιες φορές από οποιοδήποτε android αλλά δεν θα πω ποτέ ότι το s10 είναι ότι χειρότερο γιατί για κάποιον είναι ότι καλύτερο και είναι δεκτό! Και να σου θυμίσω ότι είναι η συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις. Εύχονται η Samsung και η Huawei να πουλούσαν τόσο τα flagships τους. Κάτι κάνει σωστά για να πουλάει τόσο δεν νομίζεις;
asdfaster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν είναι θέμα αντίθετης γνώμης. Είναι θέμα του ότι όλοι το λένε τελεσίδικα. Το ότι εσύ δεν το προτιμάς δεν σημαίνει ότι είναι κακό και χειρότερο. Εγώ το προτιμώ χίλιες φορές από οποιοδήποτε android αλλά δεν θα πω ποτέ ότι το s10 είναι ότι χειρότερο γιατί για κάποιον είναι ότι καλύτερο και είναι δεκτό! Και να σου θυμίσω ότι είναι η συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις. Εύχονται η Samsung και η Huawei να πουλούσαν τόσο τα flagships τους. Κάτι κάνει σωστά για να πουλάει τόσο δεν νομίζεις; Νομίζω όταν δεν προτιμάς κάτι δεν το προτιμάς γιατί το θεωρείς χειρότερο. Αρα πας και σε κάτι άλλο που θεωρείς καλύτερο. Η samsung και η χαβάη απευθύνεται σε κίνα και σε ευρώπη και όχι σε αμερική. Η apple απευθύνεται σε αμερική και όχι σε ευρώπη και κίνα. Στην αμερική η apple είναι η top εταιρία αλλα στην ευρώπη είναι η top στο τέλος. Η samsung και η χαβάη είναι η top στην ευρώπη αλλα στην αμερική είναι η top στο τέλος επισης. Το iphone απευθύνεται στην κουλτούρα του αμερικανου και στην τσέπη του. Στην ουσία δεν είναι φτιαγμένο για ευρώπη και κίνα. Και ούτε και την νιαζί την apple. Η apple στοχεύει να πουλάει σε αμερική και αυτό κάνει. Επίσης για τον αμερικανο έχει τρομερές τιμές και τρομερές έκπτωσης σε οτι εχει να κανει με apple. Kαι να μην θες apple θα το αγοράσεις γιατί το παίρνεις πολύ εύκολα. Tον αμερικανο τον προσεχή παρα πολύ και τον σέβεται κάτι που δεν κάνει στον ευρωπαίο. Για αμερική αξίζει με 1000 το iphone για ευρώπη όχι είναι πολύ πίσω και παρα πολύ ακριβό.
Arkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Κινητό του 2013. Σήμερα πήρε Android 10. Η Samsung το παράτησε το 2015. Το iPhone 5s που βγήκε 2013 ίδιο μήνα έμεινε στην έκδοση 12. Στο μεταξύ το note θα πάρει και 11 και 12 σίγουρα 10 χρόνια υποστήριξη δηλαδή.
KostasKri Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, asdfaster είπε Νομίζω όταν δεν προτιμάς κάτι δεν το προτιμάς γιατί το θεωρείς χειρότερο. Αρα πας και σε κάτι άλλο που θεωρείς καλύτερο. Η samsung και η χαβάη απευθύνεται σε κίνα και σε ευρώπη και όχι σε αμερική. Η apple απευθύνεται σε αμερική και όχι σε ευρώπη και κίνα. Στην αμερική η apple είναι η top εταιρία αλλα στην ευρώπη είναι η top στο τέλος. Η samsung και η χαβάη είναι η top στην ευρώπη αλλα στην αμερική είναι η top στο τέλος επισης. Το iphone απευθύνεται στην κουλτούρα του αμερικανου και στην τσέπη του. Στην ουσία δεν είναι φτιαγμένο για ευρώπη και κίνα. Και ούτε και την νιαζί την apple. Η apple στοχεύει να πουλάει σε αμερική και αυτό κάνει. Επίσης για τον αμερικανο έχει τρομερές τιμές και τρομερές έκπτωσης σε οτι εχει να κανει με apple. Kαι να μην θες apple θα το αγοράσεις γιατί το παίρνεις πολύ εύκολα. Tον αμερικανο τον προσεχή παρα πολύ και τον σέβεται κάτι που δεν κάνει στον ευρωπαίο. Για αμερική αξίζει με 1000 το iphone για ευρώπη όχι είναι πολύ πίσω και παρα πολύ ακριβό. Η τιμολογιακή πολιτική είναι διαφορετική από εταιρία σε εταιρία. Το 999$ της Αμερικής είναι αρχικά χωρίς το αντίστοιχο ΦΠΑ. Με καθαρή αντιστοίχιση δολαρίου-ευρώ και προσθήκη 24% ΦΠΑ για την Ελλάδα, η τιμή από 999$ πάει στα 1130€ το οποίο είναι 100€ κάτω από την επίσημη τιμή πώλησης. Στα 100€ αυτά πληρώνεται ο μεταπωλητής καθώς και οι φόροι για να εισαχθεί στην Ευρώπη το προϊών. Γι αυτά δεν φταίει η Apple. Το ότι το κάνουν πιο ακριβό σαν συσκευή είναι αλήθεια αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Επίσης Ευρώπη έχεις και 2 χρόνια εγγύηση, όχι ένα όπως στην Αμερική. Αν εξαιρέσεις πάντως του χάρτες που έχουν κάνει καλύτερη δουλεία για 3D κτλ σε μερικές αμερικάνικες χώρες, το apple pay cash και το apple credit δεν θεωρώ ότι υστερεί στην Ευρώπη σε χαρακτηριστικά δεδομένων των περιορισμών ειδικά στα apple pay related μιας και δεν έχουμε ενοποιημένες τράπεζες και κοινές νομοθεσίες στις χώρες... Anyway, για να μην ξεφύγουμε περαιτέρω, ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύει σε τιμή που θεωρεί fair... Κάνω υπερ-καλά την δουλειά μου και δεν κλαίω σε καμία περίπτωση τα λεφτά που δίνω για να πάρω iPhone και όλα τα γύρω γύρω... Θα μπορούσα να δώσω λιγότερα; Προφανώς, αλλά αυτό το 10% που κάνω έξτρα με το τηλέφωνό μου και δεν μπορώ με άλλο για μένα αξίζει την διαφορά στην τιμή. 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Κινητό του 2013. Σήμερα πήρε Android 10. Η Samsung το παράτησε το 2015. Το iPhone 5s που βγήκε 2013 ίδιο μήνα έμεινε στην έκδοση 12. Στο μεταξύ το note θα πάρει και 11 και 12 σίγουρα 10 χρόνια υποστήριξη δηλαδή. Δεν νομίζω να στην έδωσε η Samsung αυτή. Δεν στο υποστηρίζει πλέον η εταιρία. Άμα περνάς custom ROMs και δεν βαριέσαι να ασχολείσαι good for you. Δεν έχουν όλοι τον χρόνο και την όρεξη να το κάνουν αυτό.
Arkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Η τιμολογιακή πολιτική είναι διαφορετική από εταιρία σε εταιρία. Το 999$ της Αμερικής είναι αρχικά χωρίς το αντίστοιχο ΦΠΑ. Με καθαρή αντιστοίχιση δολαρίου-ευρώ και προσθήκη 24% ΦΠΑ για την Ελλάδα, η τιμή από 999$ πάει στα 1130€ το οποίο είναι 100€ κάτω από την επίσημη τιμή πώλησης. Στα 100€ αυτά πληρώνεται ο μεταπωλητής καθώς και οι φόροι για να εισαχθεί στην Ευρώπη το προϊών. Γι αυτά δεν φταίει η Apple. Το ότι το κάνουν πιο ακριβό σαν συσκευή είναι αλήθεια αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Επίσης Ευρώπη έχεις και 2 χρόνια εγγύηση, όχι ένα όπως στην Αμερική. Αν εξαιρέσεις πάντως του χάρτες που έχουν κάνει καλύτερη δουλεία για 3D κτλ σε μερικές αμερικάνικες χώρες, το apple pay cash και το apple credit δεν θεωρώ ότι υστερεί στην Ευρώπη σε χαρακτηριστικά δεδομένων των περιορισμών ειδικά στα apple pay related μιας και δεν έχουμε ενοποιημένες τράπεζες και κοινές νομοθεσίες στις χώρες... Anyway, για να μην ξεφύγουμε περαιτέρω, ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύει σε τιμή που θεωρεί fair... Κάνω υπερ-καλά την δουλειά μου και δεν κλαίω σε καμία περίπτωση τα λεφτά που δίνω για να πάρω iPhone και όλα τα γύρω γύρω... Θα μπορούσα να δώσω λιγότερα; Προφανώς, αλλά αυτό το 10% που κάνω έξτρα με το τηλέφωνό μου και δεν μπορώ με άλλο για μένα αξίζει την διαφορά στην τιμή. Δεν νομίζω να στην έδωσε η Samsung αυτή. Δεν στο υποστηρίζει πλέον η εταιρία. Άμα περνάς custom ROMs και δεν βαριέσαι να ασχολείσαι good for you. Δεν έχουν όλοι τον χρόνο και την όρεξη να το κάνουν αυτό. Ισχύει η Samsung όπως έγραψα το παράτησε το 2015. Υπόθεση 20 λεπτων είναι το πέρασμα της rom μην πω 5 λεπτών για μένα. Ετοιμάζομαι για Android 10 σιγά σιγά. Και σκέψου ότι οι λειτουργίες που έχει πάνω η rom είναι συνδιασμος από πολλές εταιρίες. Μιλάω για εξαιρετικά gestures aod dark mode και 1002 άλλες λειτουργίες που θα ζήλευε και το πιο πλήρες κινητό. Οι εταιρείες παίζουν το παιχνίδι τους. Και καλά κάνουν για μένα.
KostasKri Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ισχύει η Samsung όπως έγραψα το παράτησε το 2015. Υπόθεση 20 λεπτων είναι το πέρασμα της rom μην πω 5 λεπτών για μένα. Ετοιμάζομαι για Android 10 σιγά σιγά. Και σκέψου ότι οι λειτουργίες που έχει πάνω η rom είναι συνδιασμος από πολλές εταιρίες. Μιλάω για εξαιρετικά gestures aod dark mode και 1002 άλλες λειτουργίες που θα ζήλευε και το πιο πλήρες κινητό. Οι εταιρείες παίζουν το παιχνίδι τους. Και καλά κάνουν για μένα. Μια χαρά! Κάτι τέτοια τα χαιρόμουν κι εγώ αλλά δεν είναι για όλους. Το 99.99% του κόσμου δεν ξέρει καν τι είναι η ROM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα