teovag Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι είναι το thread που οι περισσότεροι συμφωνούμε μεταξύ μας! Χαχαχα! Οπως και να χει και στο τέλος της υπόθεσης, όταν είσαι η εταιρεία Νο1 σε πωλήσεις και θέλεις να λέγεσαι και Νο1 στην αιχμή της τεχνολογίας, πρέπει να σεβεσαι τον "καλό" σου πελάτη. Σε αυτό η Samsung είναι πολύ πίσω σε σχέση με την Apple...βασικά ακόμα και από την Xiaοmi πίσω είναι! Στις ναυαρχίδες τουλάχιστον πρέπει να είσαι προσεκτικός. Οι αναβαθμίσεις πρέπει να είναι άμεσες, σοβαρές και προσεγμένες και να αντιστοιχούν στις δυνατότητες του λογισμικού. Αλλιώς... κανείς δεν θα σε εμπιστεύεται στο μέλλον και όλο θα τρώς στη μάπα το πολύ καλό marketing του IOS... Over and out! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από teovag 1
lambrospro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι κάτοχοι Android συσκευών δεν ενδιαφέρονται και δεν καταλαβαίνουν την αξία της αναβάθμισης λειτουργικού. Για αυτό και πετάνε κάθε χρόνο τα λεφτά τους αναγκαζόμενοι να αγοράσουν νέα συσκευή. Οι γνωστες και οι επαγγελματίες έχουν μόνο Apple. Εγγυημένα updates για τουλάχιστον 6 χρόνια και αξία μεταπώλησης επίσης εγγυημένη. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από lambrospro 1
sakisq_87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lambrospro είπε Οι κάτοχοι Android συσκευών δεν ενδιαφέρονται και δεν καταλαβαίνουν την αξία της αναβάθμισης λειτουργικού. Για αυτό και πετάνε κάθε χρόνο τα λεφτά τους αναγκαζόμενοι να αγοράσουν νέα συσκευή. Οι γνωστες και οι επαγγελματίες έχουν μόνο Apple. Εγγυημένα updates για τουλάχιστον 6 χρόνια και αξία μεταπώλησης επίσης εγγυημένη. Ποια ειναι η αξια της αναβαθμισης του λογισμικου;Τι παραπανω θα κανεις με τη συσκευη σου,με τη νεα εκδοση του λειτουργικου,που δεν κανεις τωρα;Απλα,μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου οι εταιρειες και νομιζουμε πως εχουμε αναγκη την αναβαθμιση καθε φορα και οτι με αυτη,η συσκευη μας θα φτιαχνει κ καφε...! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από sakisq_87
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, sakisq_87 είπε Ποια ειναι η αξια της αναβαθμισης του λογισμικου; Πες μου ότι έχεις XP στο pc σου? Μόνο αυτό...
sakisq_87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Πες μου ότι έχεις XP στο pc σου? Μόνο αυτό... Για κινητα μιλαμε που βγαζουν καθε 6 μηνες νεα εκδοση.Καμια σχεση τα windows που βγαινουν καθε 10 χρονια κ σου προσφερουν οντως μεγαλες αλλαγες.Θα κανεις κατι διαφορετικο στο android 10,που αν δεν το παρεις,θα σου λειψει και θα το ζητας απεγνωσμενα; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από sakisq_87
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, sakisq_87 είπε Για κινητα μιλαμε που βγαζουν καθε 6 μηνες νεα εκδοση.Καμια σχεση τα windows που βγαινουν καθε 10 χρονια κ σου προσφερουν οντως μεγαλες αλλαγες.Θα κανεις κατι διαφορετικο στο android 10,που αν δεν το παρεις,θα σου λειψει και θα το ζητας απεγνωσμενα; Τα τελευταία χρόνια η αναβάθμιση έχει γίνει λόγος να περηφανεύεται κάποιος. Υπάρχουν επίσης πολλά junkies των αναβαθμίσεων, που απλά δεν νοιώθουν καλά, αν δεν έχουν την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το μαναδικό πρόβλημα ίσως είναι τα security updates, αν δεν τα έχεις, η συσκευή σου είναι ευάλωτη. Για κάποιον που δεν πολυνοιάζεται για την ασφάλεια είναι ασήμαντο, για άλλους είναι σημαντικό. Κατά τα άλλα, προσωπικά χρησιμοποιώ Nova Launcher από το 2012 και, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές, δεν έχω νοιαστεί ποτέ για το ποια έκδοση android φοράω, τα κινητά μου είναι πάντα ίδια επιφανειακά. Πάντα από έκδοση σε έκδοση υπάρχουν βελτιώσεις στο παρασκήνιο, πάντα κάτι διορθώνουν, αλλά γενικά δεν με απασχολεί. 2
sakisq_87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Voodooman είπε Τα τελευταία χρόνια η αναβάθμιση έχει γίνει λόγος να περηφανεύεται κάποιος. Υπάρχουν επίσης πολλά junkies των αναβαθμίσεων, που απλά δεν νοιώθουν καλά, αν δεν έχουν την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το μαναδικό πρόβλημα ίσως είναι τα security updates, αν δεν τα έχεις, η συσκευή σου είναι ευάλωτη. Για κάποιον που δεν πολυνοιάζεται για την ασφάλεια είναι ασήμαντο, για άλλους είναι σημαντικό. Κατά τα άλλα, προσωπικά χρησιμοποιώ Nova Launcher από το 2012 και, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές, δεν έχω νοιαστεί ποτέ για το ποια έκδοση android φοράω, τα κινητά μου είναι πάντα ίδια επιφανειακά. Πάντα από έκδοση σε έκδοση υπάρχουν βελτιώσεις στο παρασκήνιο, πάντα κάτι διορθώνουν, αλλά γενικά δεν με απασχολεί. Πες τα!
BeWaRe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, Kleathhs είπε Αναβάθμιση στο j3 και όχι στο note 8 Του 2018.. το Νote 8 είναι 2017 μοντέλο.
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sakisq_87 είπε Για κινητα μιλαμε που βγαζουν καθε 6 μηνες νεα εκδοση.Καμια σχεση τα windows που βγαινουν καθε 10 χρονια κ σου προσφερουν οντως μεγαλες αλλαγες.Θα κανεις κατι διαφορετικο στο android 10,που αν δεν το παρεις,θα σου λειψει και θα το ζητας απεγνωσμενα; Ποια κινητά παίρνουν κάθε έξη μήνες νέα έκδοση λειτουργικού??? Ή για να αποδείξεις τα λεγόμενα σου υπερβάλλεις ή δεν ξέρεις τι παίζει με τις νέες εκδόσεις που δίνει η Google... Και δεν βάζω στην συζήτηση τα security updates, τα νέα χαρακτηριστικά που βάζουν ή τα προβλήματα που διορθώνουν... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από AtiX
oldnew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δε βαρεθηκατε καθε χρόνο τα ιδια? ΟΛΕΣ οι εταιρείες στο Android πανω κατω καθε 2 χρόνια δίνουν update, το ξερουν πλεον και τα νηπια, δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη εταιρεία σε αυτο, μονο φανμποι που ισχυρίζονται το αντίθετο. Το γνωρίζουμε ολοι εξαρχής. Δε σ αρεσει? Παρε ιφον που κοροϊδεύεις ως πρόβατα οποιον το αγορασε.. 1
sakisq_87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, AtiX είπε Ποια κινητά παίρνουν κάθε έξη μήνες νέα έκδοση λειτουργικού??? Ή για να αποδείξεις τα λεγόμενα σου υπερβάλλεις ή δεν ξέρεις τι παίζει με τις νέες εκδόσεις που δίνει η Google... Και δεν βάζω στην συζήτηση τα security updates, τα νέα χαρακτηριστικά που βάζουν ή τα προβλήματα που διορθώνουν... Εστω,καθε χρονο που βγαινει η νεα εκδοση android.Πιστευεις οτι,δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτη,στην καθημερινοτητα σου;Εγω εχω το Note 10+.Αν δεν παρω το android 10,θα στεναχωρηθω νομιζεις;Ποιες θα ειναι οι τεραστιες αλλαγες που θα εχει και θα με κανουν να καιγομαι για το update;
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, sakisq_87 είπε Εστω,καθε χρονο που βγαινει η νεα εκδοση android.Πιστευεις οτι,δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτη,στην καθημερινοτητα σου;Εγω εχω το Note 10+.Αν δεν παρω το android 10,θα στεναχωρηθω νομιζεις;Ποιες θα ειναι οι τεραστιες αλλαγες που θα εχει και θα με κανουν να καιγομαι για το update; Καταλαβαίνεις ότι μιλάς εκ του ασφαλούς, όταν σε δύο χρόνια θα δίνει την 12, όλα τα security updates και τις υπόλοιπες διορθώσεις ακόμα και στα φτηνά μοντέλα των 100 ευρώ... να δω τι θα λες για τα 1000€ που έδωσες φέτος... 2
Kleathhs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, BeWaRe είπε Του 2018.. το Νote 8 είναι 2017 μοντέλο. Και αυτό είναι δικαιολογία?ναυαρχίδα 1000€ και να παίρνει αναβάθμιση μόνο 2 χρόνια?
lambrospro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Τα τελευταία χρόνια η αναβάθμιση έχει γίνει λόγος να περηφανεύεται κάποιος. Υπάρχουν επίσης πολλά junkies των αναβαθμίσεων, που απλά δεν νοιώθουν καλά, αν δεν έχουν την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το μαναδικό πρόβλημα ίσως είναι τα security updates, αν δεν τα έχεις, η συσκευή σου είναι ευάλωτη. Για κάποιον που δεν πολυνοιάζεται για την ασφάλεια είναι ασήμαντο, για άλλους είναι σημαντικό. Κατά τα άλλα, προσωπικά χρησιμοποιώ Nova Launcher από το 2012 και, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές, δεν έχω νοιαστεί ποτέ για το ποια έκδοση android φοράω, τα κινητά μου είναι πάντα ίδια επιφανειακά. Πάντα από έκδοση σε έκδοση υπάρχουν βελτιώσεις στο παρασκήνιο, πάντα κάτι διορθώνουν, αλλά γενικά δεν με απασχολεί. Ακόμα και αν ισχύουν όσα λες, αυτά πιστεύεις ότι μπορεί να τα κάνει οποιοσδήποτε χρήστης Android. Όσοι αγοράζουν συσκευές Android είτε έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο να ξοδεύουν για να πειραματίζονται είτε θέλουν απλά ένα κινητό που κάνει βασικά πράγματα. Αν νομίζεις ότι κάνω λάθος, δες ποσο Πουλιέται ένα κινητό iPhone σαν μεταχειρισμένο μετά από 4 χρόνια και πόσο ένα Samsung ή Huawei. Το iPhone χάνει περίπου 50%, τα Android γύρω στο 80%. Κοινώς, κλες τα λεφτά σου.
sakisq_87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, AtiX είπε Καταλαβαίνεις ότι μιλάς εκ του ασφαλούς, όταν σε δύο χρόνια θα δίνει την 12, όλα τα security updates και τις υπόλοιπες διορθώσεις ακόμα και στα φτηνά μοντέλα των 100 ευρώ... να δω τι θα λες για τα 1000€ που έδωσες φέτος... Το μονο που θα με νοιαζει τοτε,θα ειναι να μην λαγκαρει.Αν λειτουργει απροβληματιστα,δεν θα με απασχολει ουτε το android 12 ουτε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα