Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Λες αυτος ο οποιος προτιμησε το Iphone SE να το πηρε επειδη ηθελε μεγαλη οθονη?Προφανως το διαλεξε γιατι ηθελε μικρες διαστασεις και ευκολη χρηση στο ενα χερι.

Κατα τα αλλα στα της Samsung τους μονους που πραγματικα λυπαμαι ειναι οσοι αγορασαν τα νεα Note που κυκλοφορησαν πριν λιγες εβδομαδες και πρεπει σε ολοκαινουργιες συσκευες να περιμενουν μηνες για να παρουν την εκδοση Android 10.

Καλα άνθρωπος που δινει 1000+ για κινητό δεν ειναι για λύπηση :D 

Πολυ μεγάλο θεμα ρε παιδιά αν μετά απο δυο χρονια δεν έχετε το τελευταίο os. Το θεμα ειναι να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο οσο περισσότερο γινεται.

λετε για τα updates της Apple. Η Apple έχει και λειτουργικο και συσκευες δικες της. Αν ποτέ η Samsung βγάλει δικό της λειτουργικο θα μπορούμε να λέμε αν κάνει το ίδιο ή όχι. Προς το παρόν αυτο που μπορούσε να κάνει ηταν να βελτιώσει το ui, και πραγματικά έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο.

Και πάλι αν κάποιος δε γουστάρει το αναβάθμιση για 2 χρονια Ε ας βρει αλλη εταιρεία να δινει περισσότερα - end of story 

• Like 2
Δημοσ.

6/10 αναβαθμίσεις μου χαλάνε το τηλέφωνο αντι να το φτιάχνουν. αν εμαθα κατι απο το android 4 και μετά ειναι οτι καλό ειναι να μην εισαι σε αυτες τις λίστες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikifot είπε

2 χρόνια έδινε πάντα η Samsung και προσωπικά μου αρκούν. Έτσι και αλλιώς έχουμε features που οι άλλοι στο στοκ βλέπετε 2 χρόνια μετά.

Μην τους το χαλάς... είπαμε... τα Samsung δίνουν την επόμενη έκδοση μήνες μετά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το Android 7 και μετά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ουσιαστικός λόγος για αναβάθμιση λογισμικού, οι αναβαθμίσεις ασφαλείας να γίνονται είναι το θέμα. Όσο αναβαθμίζονται οι εφαρμογές όλα καλά. Αν κάποιος είναι αρρωστάκι πάω πάσο. Άλλη κ@βλ@ βέβαια να σου έρχεται η κάθε νέα έκδοση αλλά αν είσαι με Nougat και μετά είσαι κομπλέ από λειτουργικό μέχρι και τώρα, μην τρελαίνεστε. 

Το ξέρεις από την αρχή πως θα πάρεις 2 μεγάλες αναβαθμίσεις. Μην καίγεσαι μετά, άσχετα αν η συσκευή σηκώνει άνετα τη νέα έκδοση ή όχι. Αυτή είναι η πολιτική. Ευχαριστήσου τη συσκευή σου απλά. 

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panathatube είπε

Καλά και το Galaxy S7 που είχα δεν έπαιρνε Android 9 αλλά επειδή το Android είναι ανοιχτό σύστημα είχα κατεβάσει τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του μέσω εφαρμογών. Για obsolete μια χαρά λειτουργούσε! Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε καμιά κινεζιά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς με Android κινητά έχεις μια ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές. Ένα πολύ καλό κινητό κάνει γύρω στα 350 - 400 ευρώ με 128GB χωρητικότητα, 6GB, OLED οθόνη ταχυφορτιστή κλπ. Το φθηνότερο iPhone φέτος (εννοώ πραγματικά καινούργια γενιά ότι το Οχτάρι) το 11 κοστίζει 1000αρικο με LCD οθόνη, φορτιστή 5W και 64GB base storage. Εννοείται ότι η Apple υποχρεούται να δίνει περισσότερα χρόνια ενημερώσεων με τέτοιες τιμές ώστε οι χρήστες της να κομπάζουν επειδή χρησιμοποιούν μεταχειρισμένο κινητό 4 ετών με οθόνη λίγο μεγαλύτερη από σπιρτόκουτο εν έτει 2019. Όσον αφορά το iOS, κατά την άποψή μου είναι μια καλογυαλισμένη restrictive βαρεμάρα χωρίς σημαντικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι θέμα γούστου. Για κάποιον που έχει εγκλωβιστεί σε οικοσύστημα Apple βέβαια, η αγορά iPhone είναι μονόδρομος. YΓ. Το iOS 13 πιθανότατα δεν θα υποστηρίζει το SE. 

Έβαλα χθες iOS 13 στο iphone SE

Δημοσ.
12 ώρες πριν, araikos είπε

Σα χρήστης iOS και Android εδώ και χρόνια, μου φαίνεται ακόμα τρελό. Κάνω major iOS updates κάθε Σεπτέμβρη στο iPhone SE - 150€ από αγγελία παρακαλώ - και έχει την ολόιδια εμπειρία κινητού πλην τα headline features του εκάστοτε iPhone flagship.

Αυτό για τον επόμενο samsungά που θα πεταχτεί να μου πει ότι είμαι πρόβατο και τα σκάω για το μήλο ενώ είναι βυθισμένος στις διαφημίσεις και στο tracking σε ένα 2 ετών πρακτικά obsolete τηλέφωνο (και το lifeline που του δίνει η Google μέσω των Play Store updates δε μετράει, αυτό υπάρχει για να ανασάνουν τα Google services σε βάθος χρόνου).

Edit: Συγνώμη για τo βιτριόλι αλλά η υποκρισία και η ωραιοποίηση σε κάποιες πρακτικές αυτής της βιομηχανίας μου γυρνάνε τα λαμπάκια.

αν το επαιρνες καινουργιο ομως θα ειχες και γνησιο αυτοκολλητο για το τζαμι του αυτοκινητου. τωρα ζεις τη μιση εμπειρια.

στα σοβαρα τωρα, αν εχεις μια εφαρμογη στο ιος πχ νιουζμπιστ δεν εχει διαφημισεις γιατι εμενα η οθονη πανω και κατω ειναι τιγκα και μενει λιγο στη μεση για να διαβαζω...

Δημοσ.

η samsung γνωστο οτι δινει 2 αναβαθμισεις στις συσκευες της.
Απο εκει και περα, σταματαει να γινεται καλο το κινητο η σταματαει να λειτουργει αν δεν αναβαθμιστουν καποια στο τελευταιο ανδροιδ;;;

Το note 4 το χαρισα στη μανα μου και μια χαρα μου τα πρηζει μεσω viber ακομα 😂

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Atomic είπε

Έχοντας Android τι να πω όλοι σας χθες πήρατε πρώτη φορά κινητό??? Δηλαδή αγοράζατε s8 και λέτε θα μας δίνουν αναβάθμιση μεχρι τα 4 ραμ και 200.000 σκορ antutu δεν σηκώνουν το λογισμικο?? Ρε παιδιά πάντα τόσα χρόνια ήταν 2 ετών αναβάθμιση έδινε και όχι μόνο η σαμσουνγκ... Δε λέω βλακεία! αλλά μην πέφτουμε από τα σύννεφα πια που έδωσε μόνο 2 αναβαθμίσεις σε σ8 και note 8...... δηλαδή s7 και s6 πήρανε κάτι παραπάνω και τώρα μας κάνει πουστιες? Να σας πω μια πουστια π.χ. note 10 το κυκλοφορούν με Android 9 σε λίγες μέρες παίρνει το 10 και αυτό μετράει για τις 1 από τις 2 αναβάθμισεις που θα πάρει οπότε αντί να είναι ενεργό σε αναβαθμίσεις 2 πραγματικά χρόνια είναι 1 και 2 μηνες.

Σωστός ....

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, asdfaster είπε

Και το note 8 και το s8 θα έπρεπε να πάρει το android 10 μια χαρά τρέχει 10. Βεβαια ξέρουμε όλοι πως οι εταιρίες παραγωγής τον κινητών βάζουν φρένο και δεν δίνουν για πάνω από 2 χρονια. Για να σε πιέζουν να παρεις άλλο κινητό με την τάχαμου καλύτερη ασφάλεια και καλύτερη προστασία που θα σου εχει.

Δεν δίνει μεγάλη αναβάθμιση μετά τα 2 χρόνια . Security updates δίνει και αρκετό καιρό ακόμη απλά οχι τόσο συχνά. Ένα a5 2016 που έχω στο συρτάρι πήρε πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος Ιουλίου 2019 security patch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Δεν δίνει μεγάλη αναβάθμιση μετά τα 2 χρόνια . Security updates δίνει και αρκετό καιρό ακόμη απλά οχι τόσο συχνά. Ένα a5 2016 που έχω στο συρτάρι πήρε πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος Ιουλίου 2019 security patch.

Δίνη τα security για να φέντε και καλά πως νοιάζεται. Στην ουσία τα security είναι ένα τίποτα. Είναι σαν την ram. Βάζουν 15gb γιατί είναι άχρηστη. Απλά να φαίνεται. Αμα κάποιος θέλει updates δεν περιμένει να πάρει update από καμια samsung. Πάει και κάνει root έστω μετά από 2 χρονια που δεν θα έχει εγγύηση. Και τότε θα δει το πραγματικό android και τι θα πει updates. Η samsung δίνη 2-3 καλά updates και μετά βγάζει άχρηστα τα κινητά τις με τα τελευταία updates. Προτού βγάλει νέο μοντέλο. Το κινητό δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και αν είναι 10 χρόνον με 0 security updates. Κάνουν τον κόσμο να νομίζει πως χρειάζεται security updates το linux λες και είναι windows. Για να έχουν κάτι να πουλάνε . Και για να διαφημίζουν τις νέες έκδοσις android. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι πως ακόμα και ένα κινητό του 2011 μπορεί να τρέχει την τελευταία version android του 2019 χωρίς ζόρι. Αλλα αυτό δεν συμφέρει καμια εταιρία να το δόση στον κόσμο. Καλύτερα που δίνουν μονο 2 χρονια γιατί άχρηστα είναι τα updates τους από κάποια φάση και μετά. Και κάνουν τα κινητά να σέρνονται. Hδη αγοράζεις ένα κινητό γεμάτο bloatware που σέρνεται και έχει drain day one. Aκόμα και αν δεν το καταλαβαίνει ο χρηστης. Ακόμα και αν έχει note 10+ που πάει σφαίρα θα μπορούσε να πηγαίνει ακόμα πιο σφαίρα αν ήθελαν.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από την πηγή του gsmarena

[Update] It appears that the image that we received for Samsung Android 10 Update was from an unofficial Facebook page and is not from any official sources. We never claimed that it was an official image or a reliable source. We clearly mentioned that we received the image without any clue of the source. In Spite of that, the list appears to be accurate though you should wait for an official update.

Όχι ότι πρόκειται να υπάρξουν τρελές αλλαγές αλλά εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...