Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panathatube είπε

Καλά και το Galaxy S7 που είχα δεν έπαιρνε Android 9 αλλά επειδή το Android είναι ανοιχτό σύστημα είχα κατεβάσει τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του μέσω εφαρμογών. Για obsolete μια χαρά λειτουργούσε! Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε καμιά κινεζιά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς με Android κινητά έχεις μια ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές. Ένα πολύ καλό κινητό κάνει γύρω στα 350 - 400 ευρώ με 128GB χωρητικότητα, 6GB, OLED οθόνη ταχυφορτιστή κλπ. Το φθηνότερο iPhone φέτος (εννοώ πραγματικά καινούργια γενιά ότι το Οχτάρι) το 11 κοστίζει 1000αρικο με LCD οθόνη, φορτιστή 5W και 64GB base storage. Εννοείται ότι η Apple υποχρεούται να δίνει περισσότερα χρόνια ενημερώσεων με τέτοιες τιμές ώστε οι χρήστες της να κομπάζουν επειδή χρησιμοποιούν κινητό 4 ετών με οθόνη λίγο μεγαλύτερη από σπιρτόκουτο εν έτει 2019. Όσον αφορά το iOS, κατά την άποψή μου είναι μια καλογυαλισμένη restrictive βαρεμάρα χωρίς σημαντικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι θέμα γούστου. Για κάποιον που έχει εγκλωβιστεί σε οικοσύστημα Apple βέβαια, η αγορά iPhone είναι μονόδρομος. 

Στο γούστο θα συμφωνήσω και θα κάνω πίσω. Όπως λες κι εσύ όμως, specs μπορείς να πάρεις με 350-400€, όμως δεν είναι εποχή 00s - 10s τώρα πια. Τα specs ικανοποιούν με το παραπάνω τις χιλιάδες υπηρεσίες που τρέχουν στις τσέπες μας κάθε μέρα. Το υπόλοιπο της τιμής νομίζω πια μπορεί εμπειρικά για όλους μας να καθορίσει το πόσο είσαι εσύ ή όχι, το τελικό προϊόν και τι επιπλέον επένδυση έχει κάνει η εταιρεία για τα αντίστοιχα feature sets της συσκευής. Βάσει αυτής της κρίσης, η υψηλή τιμή της Apple μόνο καλά πράγματα μου λέει να σου πω την αλήθεια (αφού με τον καιρό ((βλ. πχ. chip advancements, customer sat, διείσδυση στην κουλτούρα)) αποδείχθηκε ότι δεν είναι τα "κακοπροαίρετα καθίκια" που ο γνωστός καχύποπτος έλληνας συμπεραίνει με την πρώτη ανάσα για το οτιδήποτε ακριβό). Ίσως αν άνοιγαν κανένα επίσημο κατάστημα εδώ να αποκτούσαν μία λίγο πιο προσιτή αντίληψη για τα ελληνικά δεδομένα.

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

To iphone 11 εχει οθονη 4ιντσων και αρχικη τιμη για το 64gb μοντελο τα 1000ευρω ε?

Κανε ενα κοπο και ανοιξε το skroutz και δες αναλυτικα τι παιζει,γιατι συνεχιζεις να γραφεις οτι να ναι :)

Προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ότι απαντούσα σε κάποιον που έχει iPhone SE! Εχεις δικιο στο 11αρι η αρχικη τιμη στα μεγάλα πολυκαταστήματα είναι 930 ευρώ με 128GB. Όχι μεγάλη διαφορά, αλλά είναι κάποια διαφορά. 

Επεξ/σία από panathatube
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, araikos είπε

Στο γούστο θα συμφωνήσω και θα κάνω πίσω. Όπως λες κι εσύ όμως, specs μπορείς να πάρεις με 350-400€, όμως δεν είναι εποχή 00s - 10s τώρα πια. Τα specs ικανοποιούν με το παραπάνω τις χιλιάδες υπηρεσίες που τρέχουν στις τσέπες μας κάθε μέρα. Το υπόλοιπο της τιμής νομίζω πια μπορεί εμπειρικά για όλους μας να καθορίσει το πόσο είσαι εσύ ή όχι, το τελικό προϊόν και τι επιπλέον επένδυση έχει κάνει η εταιρεία για τα αντίστοιχα feature sets της συσκευής. Βάσει αυτής της κρίσης, η υψηλή τιμή της Apple μόνο καλά πράγματα μου λέει να σου πω την αλήθεια (αφού με τον καιρό ((βλ. πχ. chip advancements, customer sat, διείσδυση στην κουλτούρα)) αποδείχθηκε ότι δεν είναι τα "κακοπροαίρετα καθίκια" που ο γνωστός καχύποπτος έλληνας συμπεραίνει με την πρώτη ανάσα για το οτιδήποτε ακριβό). Ίσως αν άνοιγαν κανένα επίσημο κατάστημα εδώ να αποκτούσαν μία λίγο πιο προσιτή αντίληψη για τα ελληνικά δεδομένα.

Αν ανοιγαν κατάστημα εδώ , θα γινοταν γυαλια καρφια. Δεν χρειαζεται να εξηγησω το γιατί...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Η apple έχει άλλη φιλοσοφία, γιατί είναι η apple και όλα τα προϊόντα της έχουν εξαιρετικό support

Ειναι εξαιρετικο το support της apple?

Oκ...

Επεξ/σία από iwnas28
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panathatube είπε

Προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ότι απαντούσα σε κάποιον που έχει iPhone SE!

Λες αυτος ο οποιος προτιμησε το Iphone SE να το πηρε επειδη ηθελε μεγαλη οθονη?Προφανως το διαλεξε γιατι ηθελε μικρες διαστασεις και ευκολη χρηση στο ενα χερι.

Κατα τα αλλα στα της Samsung τους μονους που πραγματικα λυπαμαι ειναι οσοι αγορασαν τα νεα Note που κυκλοφορησαν πριν λιγες εβδομαδες και πρεπει σε ολοκαινουργιες συσκευες να περιμενουν μηνες για να παρουν την εκδοση Android 10.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panathatube είπε

YΓ. Το iOS 13 πιθανότατα δεν θα υποστηρίζει το SE. 

To SE υποστηρίζει την iOS 13 και είναι - αντικειμενικά μιλώντας - πιο γρήγορο από τη 12.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Votritis είπε

Τι είναι πάλι τούτο ?.... έχω το Α3 17 που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το j5 και δεν νομίζω ότι θα πάρει το 9!

Screenshot_20190921-210125_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έπρεπε να είναι και τα 8άρια στην λίστα, δεν υπάρχει πάντως κανένας λόγος να αλλάξει συσκευή κάποιος με s8 κι ας μην παίρνει το τελευταίο android, όπως και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζει κανείς κινητό με ορίζοντα τετραετίας. Άλλες κάμερες, άλλες οθόνες, άλλες τεχνολογίες από το 2015 μέχρι σήμερα, άλλο να λέμε ότι κάποιον τον βολεύει το ios κι άλλο να μας λένε για τις αναβαθμίσεις που θα πάρει η συσκευή που χρησιμοποίησε ο παππούς τους για να δώσει τις θέσεις των γερμανων στην νορμανδία!  Αναβάθμιση προς τα πίσω σε συσκευές άνω των τριών ετών δεν έχουν νόημα με την ταχύτητα που προχωράει η τεχνολογία των φορητών συσκευών. Απο'κει κι έπειτα το τελευταίο που μας απασχολεί με την σάμυ αυτή τη στιγμή είναι οι αναβαθμίσεις. Άμα αρχίσουμε να μιλάμε για μπαταρίες, έξινος και τα κακός κείμενα της εταιρίας το τελευταίο που θα μας απασχολήσει θα είναι οι αναβαθμίσεις.!

Επεξ/σία από JcD
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panathatube είπε

Προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ότι απαντούσα σε κάποιον που έχει iPhone SE! Εχεις δικιο στο 11αρι η αρχικη τιμη στα μεγάλα πολυκαταστήματα είναι 930 ευρώ με 128GB. Όχι μεγάλη διαφορά, αλλά είναι κάποια διαφορά. 

Πίστεψέ με έχω iphone se και έχει άψογη εμπειρία one-hand χρήσης. Και αυτή τη στιγμή αξίζει να το χτυπήσει κανείς από σκρουτζ / μπεστπραις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ισχύει η λίστα τότε η Sammy έχει κάνει φαουλ ολκης... S8 (αλλά και S7! λέω εγώ και τα αντίστοιχα Note) χωρίς αναβάθμιση. Μιλάμε για κινητά 2-3 ετών που είναι ακόμα στην αιχμή της τεχνολογίας και ήταν πολύ ακρίβα (τόσο ακριβά όσο τα iphones) ως αρχική τιμή! 

Αν είχα ένα S8 θα ήμουν πραγματικά εκνευρισμένος. Είναι σαν να λέει μόνη της: "αν θέλετε κινητό ναυαρχίδα ΜΗΝ πάρετε τα δικά μου...καλύτερα Xiaomi με Android One ή iphones" ...εγώ θα αναβαθμίζω τα πάντα(ακόμα και τα low end)  αρκεί να αλλάζετε κινητό ανά έτος...άντε ανα διετία!"

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...

Κατά τα άλλα... εγώ θα πάρω αναβάθμιση σε κινητό 5ετίας iphone 6s(εγώ το πήρα refurbished προ 2ετίας) και κινητό ...6μήνου Samsung galaxy A40...

Ό,τι να ναι ρε Sammy...

Μετά λέει η Apple ότι θα αλλάζετε μπαταρίες μόνο στα δικά μου καταστήματα με 60 ευρώ και κράζουμε... ΕΕΕΕ, καλά κάνει μου φαίνεται!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonproniknidis είπε

Πολλά τα προβλήματα. Πολλά όμως.. μείνε και την μαμά ρομ γιατί θα τραβάς τα τέτοια σου...

Κρίμα!.. Περίεργο μου φαίνεται, όπου έβαλα Lineage, όλα πήγαν περίφημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...