Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Η apple έχει άλλη φιλοσοφία, γιατί είναι η apple και όλα τα προϊόντα της έχουν εξαιρετικό support και πιθανόν γιατί ο μόνος ανταγωνιστής στην πλατφόρμα της είναι ο ίδιος της ο εαυτός. Γι' αυτό και όλα τα iphone είναι αναβαθμίσιμα.

Συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις και θα προσθέσω ότι και άλλες παλιές εταιρείες τύπου samsung κάνουν ακριβώς το ίδιο δυστυχώς και έχουν ισοπεδωσει την όποια αξία δίνουν στους αγοραστές ανεξαρτήτως budget. (αν και ο μόνος που έχει μείνει είναι η samsung, γιατί η sony μόνο αισθητήρες βγάζει πλεον).

Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο εξάμηνο...και μετά αναβαθμίσεις γιοκ...

Thank God! δεν είμαι μόνος εδώ πέρα😅 επίσης και εγώ δεν προτιμώ apple (Samsung fan) αλλά με βλέπω να κάνω τη μετάβαση στο επόμενο....κυρίως για το θέμα αναβαθμίσεων και όσο μεγαλώνω κτλπ βλέπω πως ότι και κινητό να έχω καταλήγω να κάνω την ίδια ακριβώς χρήση τηλέφωνο ίντερνετ fb Instagram Spotify Shazam κτλβς όλα τα βασικά είναι κοινά εδώ οπότε γιατί αν είναι να πας στο επίπεδο των 600-800+ να μην πας σε apple... 

• Like 5
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Atomic είπε

Thank God! δεν είμαι μόνος εδώ πέρα😅 επίσης και εγώ δεν προτιμώ apple (Samsung fan) αλλά με βλέπω να κάνω τη μετάβαση στο επόμενο....κυρίως για το θέμα αναβαθμίσεων και όσο μεγαλώνω κτλπ βλέπω πως ότι και κινητό να έχω καταλήγω να κάνω την ίδια ακριβώς χρήση τηλέφωνο ίντερνετ fb Instagram Spotify Shazam κτλβς όλα τα βασικά είναι κοινά εδώ οπότε γιατί αν είναι να πας στο επίπεδο των 600-800+ να μην πας σε apple... 

Προσωπικά, αν και χρησιμοποιώ μόνο Sony και Samsung εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν θα με χαλούσε να πάω σε apple αν το ios είχε την γκάμα εφαρμογών του android. Επίσης, αν και tech freak ποτέ δεν θα έδινα 600-800 € ή περισσότερα για κινητό. Για Η/Υ και λαπτοπ είναι πιο πιθανό να το έκανα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, araikos είπε

Σα χρήστης iOS και Android εδώ και χρόνια, μου φαίνεται ακόμα τρελό. Κάνω major iOS updates κάθε Σεπτέμβρη στο iPhone SE - 150€ από αγγελία παρακαλώ - και έχει την ολόιδια εμπειρία κινητού πλην τα headline features του εκάστοτε iPhone flagship.

Αυτό για τον επόμενο samsungά που θα πεταχτεί να μου πει ότι είμαι πρόβατο και τα σκάω για το μήλο ενώ είναι βυθισμένος στις διαφημίσεις και στο tracking σε ένα 2 ετών πρακτικά obsolete τηλέφωνο (και το lifeline που του δίνει η Google μέσω των Play Store updates δε μετράει, αυτό υπάρχει για να ανασάνουν τα Google services σε βάθος χρόνου).

Edit: Συγνώμη για τo βιτριόλι αλλά η υποκρισία και η ωραιοποίηση σε κάποιες πρακτικές αυτής της βιομηχανίας μου γυρνάνε τα λαμπάκια.

Καλά και το Galaxy S7 που είχα δεν έπαιρνε Android 9 αλλά επειδή το Android είναι ανοιχτό σύστημα είχα κατεβάσει τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του μέσω εφαρμογών. Για obsolete μια χαρά λειτουργούσε! Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε καμιά κινεζιά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς με Android κινητά έχεις μια ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές. Ένα πολύ καλό κινητό κάνει γύρω στα 350 - 400 ευρώ με 128GB χωρητικότητα, 6GB, OLED οθόνη ταχυφορτιστή κλπ. Το φθηνότερο iPhone φέτος (εννοώ πραγματικά καινούργια γενιά ότι το Οχτάρι) το 11 κοστίζει 1000αρικο με LCD οθόνη, φορτιστή 5W και 64GB base storage. Εννοείται ότι η Apple υποχρεούται να δίνει περισσότερα χρόνια ενημερώσεων με τέτοιες τιμές ώστε οι χρήστες της να κομπάζουν επειδή χρησιμοποιούν μεταχειρισμένο κινητό 4 ετών με οθόνη λίγο μεγαλύτερη από σπιρτόκουτο εν έτει 2019. Όσον αφορά το iOS, κατά την άποψή μου είναι μια καλογυαλισμένη restrictive βαρεμάρα χωρίς σημαντικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι θέμα γούστου. Για κάποιον που έχει εγκλωβιστεί σε οικοσύστημα Apple βέβαια, η αγορά iPhone είναι μονόδρομος. YΓ. Το iOS 13 πιθανότατα δεν θα υποστηρίζει το SE. 

Επεξ/σία από panathatube
  • Like 3
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Κάτοχος S7 edge, δε θα πάρω Android 10 ΚΑΙ????????? ισα ισα δε θα μου φορτώσει η συσκευή με επιπλέον χώρο για το νέο σύστημα. Αν κάποια στιγμή τα φτύσει τελείως το ξανασυζητάμε τι θα πάρω τότε...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, djdidi είπε

Με ποιο σκεπτικό πετάνε έξω τις 2  χρόνων ναυαρχίδες note8/s8/s8+; Απαράδεκτο. Βγαινει iOs 13 και υποστηρίζεται το iPhone 6s. Συσκευή 5+ χρόνων. Μετά δε θα φταίνε τα apple fanboys που κράζουν.

Δεν νομίζω να κράζουν

https://www.inc.com/jason-aten/ios-13-is-here-but-department-of-defense-is-telling-people-not-to-upgrade-yet-should-you.html

Ούτε αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση προς το παρόν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 χρόνια έδινε πάντα η Samsung και προσωπικά μου αρκούν. Έτσι και αλλιώς έχουμε features που οι άλλοι στο στοκ βλέπετε 2 χρόνια μετά.

Επεξ/σία από nikifot
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, araikos είπε

Σα χρήστης iOS και Android εδώ και χρόνια, μου φαίνεται ακόμα τρελό. Κάνω major iOS updates κάθε Σεπτέμβρη στο iPhone SE - 150€ από αγγελία παρακαλώ - και έχει την ολόιδια εμπειρία κινητού πλην τα headline features του εκάστοτε iPhone flagship.

Αυτό για τον επόμενο samsungά που θα πεταχτεί να μου πει ότι είμαι πρόβατο και τα σκάω για το μήλο ενώ είναι βυθισμένος στις διαφημίσεις και στο tracking σε ένα 2 ετών πρακτικά obsolete τηλέφωνο (και το lifeline που του δίνει η Google μέσω των Play Store updates δε μετράει, αυτό υπάρχει για να ανασάνουν τα Google services σε βάθος χρόνου).

Edit: Συγνώμη για τo βιτριόλι αλλά η υποκρισία και η ωραιοποίηση σε κάποιες πρακτικές αυτής της βιομηχανίας μου γυρνάνε τα λαμπάκια.

Κρατάτε συσκευή πάνω από χρόνο?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα Xiaomi ποσες μεγαλες αναβαθμισεις δινουν που θα βρει την υγεια του?

Τελευταια φορα που κοιταξα και αυτοι 2 μεγαλες αναβαθμισεις δινανε......

Όταν όλα δουλεύουν άψογα οι αναβαθμίσεις δεν χρειάζονται. Αυτό εννοώ θα βρει την υγειά του. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panathatube είπε

Το φθηνότερο iPhone φέτος το 11 κοστίζει 1000αρικο με LCD οθόνη, φορτιστή 5W και 64GB base storage.

Εννοείται ότι η Apple υποχρεούται να δίνει περισσότερα χρόνια ενημερώσεων με τέτοιες τιμές ώστε οι χρήστες της να κομπάζουν επειδή χρησιμοποιούν κινητό 4 ετών με οθόνη λίγο μεγαλύτερη από σπιρτόκουτο εν έτει 2019. 

Πως φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο αυτα που σχολιαζεις.

2 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε

Όταν όλα δουλεύουν άψογα οι αναβαθμίσεις δεν χρειάζονται. Αυτό εννοώ θα βρει την υγειά του. 

Οτι δηλαδη στις αλλες Android εταιρειες τα κινητα ειναι μεσα στα προβληματα και μονο στα Xiaomi δουλευουν ολα τελεια,ετσι?

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Προσωπικά, αν και χρησιμοποιώ μόνο Sony και Samsung εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν θα με χαλούσε να πάω σε apple αν το ios είχε την γκάμα εφαρμογών του android. Επίσης, αν και tech freak ποτέ δεν θα έδινα 600-800 € ή περισσότερα για κινητό. Για Η/Υ και λαπτοπ είναι πιο πιθανό να το έκανα.

συμφωνώ απόλυτα!!! εξαρτάται με το budget πάντα αν βγάζεις 4-5 χιλιάρικα το μήνα δεν θα σε πείραζαν μάλλον 800 το χρονο. αλλά και πάλι έχει να κάνει με έξυπνη επενδυση και πόσο αυτό θα μπορεί να βγάλει τα λεφτά του π.χ. ένα note 10 η iPhone xs max στα 1000 πως να βγάλουν τη χρήση τους δε ξέρω😅 παίρνεις μηχανάκι με τα ίδια😅

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Atomic είπε

π.χ. ένα note 10 η iPhone xs max στα 1000 πως να βγάλουν τη χρήση τους δε ξέρω😅 παίρνεις μηχανάκι με τα ίδια😅

πληρωνεις και την εφορια/λογαριασμους/ενοικιο με τα ιδια χρηματα,που το πας :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πως φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο αυτα που σχολιαζεις.

Οτι δηλαδη στις αλλες Android εταιρειες τα κινητα ειναι μεσα στα προβληματα και μονο στα Xiaomi δουλευουν ολα τελεια,ετσι?

Οθόνη 4 ιντσών. Νταξ λίγο μεγαλύτερη από μεγάλο σπιρτόκουτο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Έχω J5 2017...

Το αγόρασα με android 7...

Έδωσε πέρσι αναβάθμιση το android 8.1...

Και τώρα ξεκίνησε η αναβάθμιση σε android 9....

Μια χαρά η Sumsung...

Τι είναι πάλι τούτο ?.... έχω το Α3 17 που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το j5 και δεν νομίζω ότι θα πάρει το 9!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panathatube είπε

Οθόνη 4 ιντσών. Νταξ λίγο μεγαλύτερη από μεγάλο σπιρτόκουτο. 

To iphone 11 εχει οθονη 4ιντσων και αρχικη τιμη για το 64gb μοντελο τα 1000ευρω ε?

Κανε ενα κοπο και ανοιξε το skroutz και δες αναλυτικα τι παιζει,γιατι συνεχιζεις να γραφεις οτι να ναι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...