DsLmAnIaC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, non-serviam είπε Πάμε ξανά. Μέσα στο κουτί του παιχνιδιού δεν έχει κωδικό για να το κάνεις claim στον λογαριασμό σου. Από τα 80, στην κυριολεξία, παιχνίδια που έχω δεν είχε κανένα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εγώ δουλεύω σε κατάστημα και έχω δει. Πάμε ξανά.
k_dinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mmavro είπε Είσαι σίγουρος γι αυτό? Γτ λογικά κάθε game γίνεται bind στο account σου. Στα pc game έτσι γίνεται. Ναι, όσα παιχνίδια έχω σε physical disk για xbox δεν έχουν κωδικό. Αυτο είναι καλό γιατί μπορείς να το δώσεις σε κάποιο φίλο ή να το πουλήσεις. Κάποια παιχνίδια που έχουν κωδικό μέσα στο κουτί είναι για τπτ extra περιεχόμενο, πχ deluxe edition κτλ. Αυτο το exta περιεχόμενο γίνεται bind στο λογαριασμό σου αλλά θες και το παιχνίδι για να το αξιοποιήσεις Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από k_dinos 3
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Update: το έβαλαν στα 199€ σε Γερμανό και Public ( στο public με επιλογή μαύρου η Λευκού 2ου χειριστηρίου)
non-serviam Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε Εγώ δουλεύω σε κατάστημα και έχω δει. Πάμε ξανά. Πάμε ξανά. Οι κωδικοί που έχεις δει είναι εξτραδάκια για το παιχνίδι, που κάνεις claim και όντως πάνε στον λογαριασμό σου, αλλά όχι το παιχνίδι. Παράδειγμα φώτο από το RDR2. Μάθε μπαλίτσα λέμε. 6 ώρες πριν, k_dinos είπε Ναι, όσα παιχνίδια έχω σε physical disk για xbox δεν έχουν κωδικό. Αυτο είναι καλό γιατί μπορείς να το δώσεις σε κάποιο φίλο ή να το πουλήσεις. Κάποια παιχνίδια που έχουν κωδικό μέσα στο κουτί είναι για τπτ extra περιεχόμενο, πχ deluxe edition κτλ. Αυτο το exta περιεχόμενο γίνεται bind στο λογαριασμό σου αλλά θες και το παιχνίδι για να το αξιοποιήσεις Αυτό ακριβώς! Έλεος πια με τον κάθε άσχετο που έχει και γνώμη επί παντός επιστητού.
DsLmAnIaC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, non-serviam είπε Πάμε ξανά. Οι κωδικοί που έχεις δει είναι εξτραδάκια για το παιχνίδι, που κάνεις claim και όντως πάνε στον λογαριασμό σου, αλλά όχι το παιχνίδι. Παράδειγμα φώτο από το RDR2. Μάθε μπαλίτσα λέμε. Αυτό ακριβώς! Έλεος πια με τον κάθε άσχετο που έχει και γνώμη επί παντός επιστητού. Έλα φίλε τώρα που είναι εξτραδακια δεν ξέρουμε τι βλέπουμε και τι αγοράζουμε. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από DsLmAnIaC
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Έλα φίλε τώρα που είναι εξτραδακια δεν ξέρουμε τι βλέπουμε και τι αγοράζουμε. φίλε μην μπερδεύεις τα Retail PC games που έρχονται με κωδικό μέσα ( steam, origin, uplay κτλ) τα Retail Console games δεν έχουν κωδικό μέσα πάρα μόνο για τίποτα dlc 2
ison Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε Έλα φίλε τώρα που είναι εξτραδακια δεν ξέρουμε τι βλέπουμε και τι αγοράζουμε. Στις κονσολες εκτος πολυ σπανιων περιπτώσεων (πχ αν θυμαμαι καλα το child of light) ...το Licence του παιχνιδιου ειναι το blu ray. Κοινως απο εκει γινεται Install και πρεπει να ειναι μεσα το blu ray για να παιξει...οτιδηποτε αλλος κωδικός ειναι ειτε εξτραδακια ειτε κανα season pass ειτε κανα preorder bonus.... Μην επιμενεις γιατι εχεις αδικο 4
Narayan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Έλα φίλε τώρα που είναι εξτραδακια δεν ξέρουμε τι βλέπουμε και τι αγοράζουμε. Απ' ό,τι φαίνεται δεν ξέρεις ούτε τι βλέπεις ούτε τι αγοράζεις. Όπως σου είπαν και οι άλλοι, είναι έξτρα περιεχόμενο για τα παιχνίδια, το κανονικό παιχνίδι παίζει από το δισκάκι χωρίς εισαγωγή κωδικού. 1
koystado Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 έχει κάνεις καμία ενημέρωση από τον κωτσο;;
Ntinaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 21/9/2019 στις 5:13 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε δεν παιρνει δισκους δηλαδη αγοραζεις μονο ψηφιακα games σου η ακομα καλυτερα παιζεις με το Xbox game pass μπορεις να συνδεσεις εξωτερικο optical drive μεσω usb και να παιξει ετσι?
Antonis3d Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, koystado είπε έχει κάνεις καμία ενημέρωση από τον κωτσο;; Εγω παρελαβα κανονικα 149 ευρο με δυο χειριστηρια. 1 1
Mr_Terror Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Πολυ καλη προσφορα οντως, που θα επιανε το τελειο αν δινανε το κανονικο slim μοντελο.Καλοριζικο σε οσους το πηραν.μην ενεργοποιησετε τον εναν μηνα δωρεν gamepass που σας δινει,γιατι δεν θα μπορειτε να παρετε με τα 2 ευρω 2 μηνες gamepass ultimate. 1 2
d_gkal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, koystado said: έχει κάνεις καμία ενημέρωση από τον κωτσο;; 1 hour ago, Antonis3d said: Εγω παρελαβα κανονικα 149 ευρο με δυο χειριστηρια. Το ίδιο και εγω!!!! Εδώ που τα λέμε ίσως να ήθελα τελικά το κανονικό μοντέλο με το drive.... Αλλά δε πειράζει! Κλοπή σε αυτήν την τιμή!
koystado Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Antonis3d είπε Εγω παρελαβα κανονικα 149 ευρο με δυο χειριστηρια. 28 λεπτά πριν, d_gkal είπε Το ίδιο και εγω!!!! Εδώ που τα λέμε ίσως να ήθελα τελικά το κανονικό μοντέλο με το drive.... Αλλά δε πειράζει! Κλοπή σε αυτήν την τιμή! εγώ ακόμα τπτ καμία ενημέρωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις