Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας! Είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα, θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω μια λίστα με όλους τους εργοστασιακούς κωδικούς από τα ελληνικά ROUTER ???? Ευχαριστώ !!!
madrivermadonus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Googlareis και το βρισκεις... επισης εδω: https://portforward.com/router-password/
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 @madrivermadonus Ευχαριστώ ! Για τους υπόλοιπους...έχω μια εργασία στο σχολείο με θέμα "Ασφάλεια και Διαδίκτυο" και θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα με το οποίο θέλω να αποδείξω γιατί πρέπει να αλλάζουμε τους εργοστασιακούς κωδικούς στα ROUTER! ευχαριστώ!
M@dB0x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Και αυτο θα το κανεις αφου γνωριζεις τους κωδικους? Το θεμα ειναι να το κανεις χωρις να τους γνωριζεις.
madrivermadonus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, BILOTO567 είπε @madrivermadonus Ευχαριστώ ! Για τους υπόλοιπους...έχω μια εργασία στο σχολείο με θέμα "Ασφάλεια και Διαδίκτυο" και θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα με το οποίο θέλω να αποδείξω γιατί πρέπει να αλλάζουμε τους εργοστασιακούς κωδικούς στα ROUTER! ευχαριστώ! υπαρχουν προγραμματα που σπαζουν τους εργοστασιακους κωδικους και εχουν δημιουργηθει απο hakers. δεν ειμαι και σιγουρος αν μπορουν να σπασουν ολους τους κωδικους 100%. προφανώς θες να επισημανεις στην εργασια σου τη σημαντικοτητα του να αλλαζουμε κωδικους σωστα; Οταν λες θες να φτιαξεις προγραμμα τι εννοεις; Πιο ρεαλιστικό θα μου φαινόταν να εμφάνιζες στην εργασία σου στατιστικά στοιχεία ερευνών στα οποία φάινεται η παραβίαση δικτύων (πχ εταιρειών/οργανισμών) γιατι δεν είχε γίνει αλλαγή κωδικών και έτσι υπήρχαν κενά ασφαλείας.
chios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Σε κάποια ρουτερ με ενεργοποιημένο το wps μπορεις να βρεις τον κωδικό πολύ εύκολα ακόμα και να τον έχεις αλλάξει, το έχω δοκιμάσει με επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα