Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά είναι λογικό σε αυτοκίνητο με αεροαναρτησεις όταν το αφήσουμε μερικές μέρες πέφτει λίγο και όταν το εκκινήσουμε ανεβαίνει στο κανονικό πολύ λίγο αλλά έχω πρόβληματιστει λιγάκι γιατί δεν έχω δόση σημασία πιο πριν και έχω ανησυχείσ
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 ναι φυσικό είναι,τι αμάξι έχεις Ευγενία;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Range rover sport Απλώς δεν είχα δόση σημασία πιο πριν και τρόμαξα λιγάκι
JimasGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι. Γινεται μαλιστα για να μην επιβαρυνεται αδικα η αναρτηση χωρις λογο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Έτσι και αλλιώς θα πήγαινα στην αντιπροσωπεία απλώς για να μην το σκέφτομαι μέχρι την Δευτέρα ρώτησα αλλά απ ότι βλέπω δεν έχω στην σωστή κατηγορία τον αυτοκίνητον
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, Eugenia12345 said: Έτσι και αλλιώς θα πήγαινα στην αντιπροσωπεία απλώς για να μην το σκέφτομαι μέχρι την Δευτέρα ρώτησα αλλά απ ότι βλέπω δεν έχω στην σωστή κατηγορία τον αυτοκίνητον μεταφερθηκε
thanasisxask Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ καλό αυτοκίνητο! Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Το L320 είχε θέματα αλλά το γράφει στο ταμπλό.. γίνεται ρεσετ το λάθος. Έλεος εάν έχει 494
lary7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Όλα τα οχήματα με αεροανάρτηση κάποια στιγμή αρχίζουν και χάνουν λίγο. Αυτό φαίνεται όταν μετά από κάποιο διάστημα κάθονται λίγο αλλά δεν είναι πρόβλημα γιατί όταν δουλεύουν το κομπρεσέρ γεμίζει πολύ πιο γρήγορα από την μικρή διαρροή. Αν είναι σε εγγύηση πάνε, κάποια βαλβίδα θα είναι, αν είσαι εκτός και δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα τότε ίσως να μην αξίζει να ασχοληθείς.
JimasGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Κατεβαινει απο παντου το ιδιο ή μονο απο μπροστα πχ; Αν ειναι ελαχιστα ισως να μην ειναι προβλημα. Μπορει να συμβαινει και λογω της μειωσης θερμοκρασιας του αερα. Τωρα αν μιλαμε για 2-3εκ και πανω ισως εχει καποια διαρροη...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Όπως φαίνεται ανεβαίνει το ίδιο Πιο πολύ μπροστά αλλά θα επισκεφθώ και την αντιπροσωπεία αύριο για σίγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα