stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έγινε και σε εμένα διπλή χρέωση 15 ευρώ για ανανέωση χρόνου ομιλίας σε Wind καρτοκινητο. Παίρνω alpha Bank, ξεκινάω να πω τι έγινε, με σταματάει, μου λέει έγινε διπλή χρέωση; λέω ναι, λέει έχει γίνει αυτό σε πολύ κόσμο, θα σας επιστραφούν άμεσα κτλπ κτλπ και μπλα μπλα. Και της λέω, οκ εμένα ήταν μόνο 15 ευρώ, και ήταν για ανανέωση χρόνου κτλπ, αν ήταν καμιά πχ 200αρια ευρώ και ήταν στο Σούπερμαρκετ οικογένεια να ψωνίσει, η ήταν τα τελευταία τους χρήματα και ήθελαν να αγοράσουν τρόφιμα κ.α παρόμοια ήδη; τι θα γινόταν; θα περίμεναν εσάς σε 1-2-3 μερες να επιστρέψετε τα παράνομα χρήματα που τραβήξατε; πως γίνεται πάντα να γίνεται λάθος και να μας παίρνετε τα χρήματα; (μου το έχουν ξανακάνει πιο παλιά 2 φορές ακόμα με πόσα 30 και 45 ευρώ) Δεν είπε τίποτα η υπάλληλος, έχετε δίκιο πέταξε, λάθος συστήματος, θα επιστραφούν. Λες και μίλαγα με ρομπότ. 😒😑 Τέλος παντων. Γ αυτό ο περισσότερος κόσμος δεν γουστάρει ηλ. Συναλλαγές και κάρτες και τραπεζες. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από stelios18120 1
aggelos87 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Πληρωμή από κάρτα Eurobank προς Cosmote που έγινε στις 09/05 μου χρεώθηκε κι εμένα διπλά 13/05 διορθώθηκε χωρίς να κάνω καμία ενέργεια Αν ήταν καμιά μεγάλη πληρωμή θα μέναμε και άφραγκοι τόσες μέρες δηλαδή. Δεν πειράζει... Επιστροφή στα μετρητά 2
Stam53 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Δεν πειράζει... Επιστροφή στα μετρητά Καλά θα ΄ταν, αλλά είναι δυστυχώς κι αυτό το 30% του εισοδήματος που θα πρέπει να ξοδευτεί με κάρτες.
xxatziva Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 το βιολι με διπλες χρεωσεις συνεχιζεται. τι γινεται οταν σου πηγαινουν τον λογαριασμο στο -χρηματα. ??? απλα αν βαλεις μεσα λεφτα συμψηφισμός και τρεχα γύρευε. 16εργασιμες αν δεν προχωρησει η συναλλαγη γινεται αντιλογισμος και εμφανιζεται το σωστο υπολοιπο. μεχρι να γινει αυτο δεν χρησιμοποιεις την καρτα-λογαριασμο. οταν γινεται λαθος και τραβανε χρηματα αμεσως το εμφανιζει. οταν ειναι να το διορθωσουν τοτε υπομονη. αυτο ειναι κοροϊδία. μπαλακι απο τραπεζα-εταιρια κινιτης-paypal και αναμονη στα τηλεφωνα και στα email.
Diinekis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Κι εμένα έχει μια δέσμευση η Cosmote σε χρεωστική Εθνικής στα 9€. Αρχικά είχαν εμφανιστεί 3 χρεώσεις 9€ , 1€, 10€ για αγορά 10€ κάρτας. Το 1€ αποδεσμεύτηκε άμεσα. Για τα 9€ που είναι δεσμευμένα ρίχνει το μπαλάκι η Εθνική σε Paypal & Cosmote ή να περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου για την αυτόματη αποδέσμευση... Στο Paypal δε φαίνεται 9€ αίτημα..
Tasosp22 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Κι εμένα έχει μια δέσμευση η Cosmote σε χρεωστική Εθνικής στα 9€. Αρχικά είχαν εμφανιστεί 3 χρεώσεις 9€ , 1€, 10€ για αγορά 10€ κάρτας. Το 1€ αποδεσμεύτηκε άμεσα. Για τα 9€ που είναι δεσμευμένα ρίχνει το μπαλάκι η Εθνική σε Paypal & Cosmote ή να περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου για την αυτόματη αποδέσμευση... Στο Paypal δε φαίνεται 9€ αίτημα.. Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ. Έκανα ανανέωση μέσω paypal 10 ευρώ και με χρεωσε 10 , 1 και 9 ευρώ αρχικά και στην συνέχεια φαίνονται μόνο τα 10 ευρω σαν κίνηση στην κάρτα και στον λογαριασμό. Και υπάρχει δέσμευση 9 ευρω. Πήρα τηλ στην εθνική και μου είπε ότι φαίνεται κανονικά και η χρέωση των 9 ευρω σε αυτούς και όχι σαν δέσμευση.. Η ανανέωση έγινε 9 Ιουλίου και ακόμα δεν έχει διορθωθεί
Anthony3091 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου συνέβει και εμένα ακριβώς το ίδιο. Έκανα αγορά το Σάββατο από το eshop του Notos και η χρέωση έγινε κανονικά επιτόπου. Σήμερα μου έρχεται mail ότι έγινε η ίδια χρέωση. Παίρνω την τράπεζα μου λένε έχουν πάει απτο Notos να σε χρεώσουνε 2 φορές. Παίρνω το notos μου λένε είναι πρόβλημα της τράπεζας γίνεται το ίδιο με πολλούς πελάτες. Τί κάνουμε τώρα? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Anthony3091
skar1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ακόμη η ίδια ιστορία με τις διπλοχρεωσεις εν έτη 2021 Και το καλύτερο στην άλφα δεν είναι εκπρόσωπος για να λύσεις το θέμα σου Κυριακή.. εφόσον δουλεύει κόσμος απορώ για κάτι τόσο σημαντικό και λάθος από μέρος της τράπεζας να μην εξυπηρετούν 1
tiganitos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Εμένα πλέον δε μου γύρνανε ούτε τα χρήματα mi band 5 από kaisershop ούτε η εθνική (δικιά μου) ούτε η Πειραιώς(δικιά τους) καμία κίνηση.
>>Morpheus>> Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Επισκεπτομαι χρονια ενα συνεργειο απο το οποιο ψωνιζω, με ξερει καλα, εχουμε καλη σχεση πελατη-επιχειρηματια. Στην 1η αποπειρα, μου αναφερει οτι κατι εγινε με το POS και το κανει επανεκκινηση. Περναω ξανα την καρτα και χρεωνεται κανονικα εν τελει. Φτανω σπιτι σε κανα 10λεπτο και βλεπω στο κινητο μηνυμα απο την εφαρμογη της Εθνικης 2 χρεωσεις του ιδιου ποσου με διαφορα 2 λεπτων. Διαφορετικοι κωδικοι συναλλαγης φυσικα... Τηλεφωνο στο καταστημα, στο οποιο ειμαι πελατης χρονια και με διαβεβαιωνει ο ιδιοκτητης οτι το συγκεντρωτικο που βγαζει δειχνει μια χρέωση. Απο την Εθνικη τραπεζα απλα μου λενε πως οντως φαινονται δυο συναλλαγες και ειναι τρία τα τινα: 1) το κατάστημα δεσμευει και την 1η συναλλαγη εν τελει οποτε στον λογαριασμο μου θα φανει σαν χρεωση. 2) το καταστημα αποδεσμευει την 1η συναλλαγη εντος μερικων ημερων οποτε δεν θα χρεωθω 3) το καταστημα δεν ασχολειται καν με την 1η συναλλαγη αφου δεν την "βλεπει" και το ποσο παραμενει δεσμευμενο αλλα ΘΑ αποδεσμευτει οταν περασει το χρονικο οριο της τραπεζας σε κανα μηνα, οπου απλα αποδεσμευονται αυτοματα οι συναλλαγες που δεν επικυρωθηκαν εν τελει απο το POS του εμπορου. Μιλαμε για μια ΜΑΛΑΚΙΑ ετσι; Εγω πηγα να παρω ενα και μοναδικο αναλωσιμο γιατι ετυχε! Εαν επροκειτο να παρω φιλτρα, λαδα, τετραδα μπουζι, παραφλου και δεν ξερω 'γω τι αλλο για μεγαλο σερβις... τωρα θα ημουν μεσα μια 150€ και αντε βγαλε ακρη! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από >>Morpheus>>
giorgos_76 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Λάθος της τράπεζας να σε χρεώσει παραπάνω, αλλά παρακάτω χρέωση δεν γίνεται ποτέ😋 1
fmarulezkd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Καλησπερα. Επισκεπτομαι χρονια ενα συνεργειο απο το οποιο ψωνιζω, με ξερει καλα, εχουμε καλη σχεση πελατη-επιχειρηματια. Στην 1η αποπειρα, μου αναφερει οτι κατι εγινε με το POS και το κανει επανεκκινηση. Περναω ξανα την καρτα και χρεωνεται κανονικα εν τελει. Φτανω σπιτι σε κανα 10λεπτο και βλεπω στο κινητο μηνυμα απο την εφαρμογη της Εθνικης 2 χρεωσεις του ιδιου ποσου με διαφορα 2 λεπτων. Διαφορετικοι κωδικοι συναλλαγης φυσικα... Τηλεφωνο στο καταστημα, στο οποιο ειμαι πελατης χρονια και με διαβεβαιωνει ο ιδιοκτητης οτι το συγκεντρωτικο που βγαζει δειχνει μια χρέωση. Απο την Εθνικη τραπεζα απλα μου λενε πως οντως φαινονται δυο συναλλαγες και ειναι τρία τα τινα: 1) το κατάστημα δεσμευει και την 1η συναλλαγη εν τελει οποτε στον λογαριασμο μου θα φανει σαν χρεωση. 2) το καταστημα αποδεσμευει την 1η συναλλαγη εντος μερικων ημερων οποτε δεν θα χρεωθω 3) το καταστημα δεν ασχολειται καν με την 1η συναλλαγη αφου δεν την "βλεπει" και το ποσο παραμενει δεσμευμενο αλλα ΘΑ αποδεσμευτει οταν περασει το χρονικο οριο της τραπεζας σε κανα μηνα, οπου απλα αποδεσμευονται αυτοματα οι συναλλαγες που δεν επικυρωθηκαν εν τελει απο το POS του εμπορου. Μιλαμε για μια ΜΑΛΑΚΙΑ ετσι; Εγω πηγα να παρω ενα και μοναδικο αναλωσιμο γιατι ετυχε! Εαν επροκειτο να παρω φιλτρα, λαδα, τετραδα μπουζι, παραφλου και δεν ξερω 'γω τι αλλο για μεγαλο σερβις... τωρα θα ημουν μεσα μια 150€ και αντε βγαλε ακρη! Μου έχει τύχει και μένα κανα δυο φορές και σε μεγαλούτσικο ποσό, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος. Μαλακία μεν, αλλά σε 1-2 βδομάδες θα έχει ακυρωθεί η συναλλαγή.
satfoxy Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Καπου πρεπει να γραψω τον πονο μου. Κανω τα ψωνια στο lidl. Περναω την καρτα για πληρωμη 76 ευρω και μου λεει η υπαλληλος δεν εκριθηκε. Ξαναπερναω την καρτα και ολα καλα. Ερχετε μυνημα στο κινητο οτι χρεωθηκα δυο φορες το ποσο των 76. Γυριζω στο καταστημα και της λεω της κοπελας το και το. Μην ανησυχητε σε κανα μισαωρο θα ειναι πισω. Τεταρτη μερα σημερα και τα λεφτα ουτε για αστειο να μου επιστραφουν. Γραφω μηνηματα και στην payzy και στο lidl και αυτοι ολο χαρα ευχαριστουμε που επικοινωνήσατε μαζι μας. Θα σας απαντησουμε το συντομοτερο δυνατο. Αλλα χρηματα ακομη γιοκ. Μουρχετε να σκασω.
george kesoglu Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 συνήθως ο αντιλογισμός γίνεται σε 14 εργάσιμες. υπομονη
kostasbm Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 γιαυτο καμμία φορά λέμε να έχουμε λογαριασμό αποκλειστικό για τη κάρτα όπου μεταφέρουμε από τον κανονικό λογ/σμο το ποσό που χρειαζόμαστε.... αν δεν είχε η κάρτα χρήματα η αν είχε λιγότερα πως θα έκανε διπλοχρεωση ???/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα