Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διπλή χρέωση και σε έμενα 134,00€ ΣΕ φαρμακείο (κάρτα εθνικής και τερματικό POS Πειραιώς)

Η πρώτη η κανονική στις 29/04/2020 και η 2η 30/04/2020 με το ίδιο ποσόν Σήμερα πρωτομαγιά και δεν μπορώ να πάω να εκτονώσω τα νεύρα μου για την αδικία ούτε στο μαγαζί αλλά ούτε και στην τράπεζα το181818 είναι λησταρχείο τώρα μάλιστα που έχει και λίγους υπάλληλους βράσε όριζα ...Είναι να χτυπάς το κεφαλι σου στις φέτες του καλοριφέρ για να κάνεις χωρίστρες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, avakios είπε

Διπλή χρέωση και σε έμενα 134,00€ ΣΕ φαρμακείο (κάρτα εθνικής και τερματικό POS Πειραιώς)

Η πρώτη η κανονική στις 29/04/2020 και η 2η 30/04/2020 με το ίδιο ποσόν Σήμερα πρωτομαγιά και δεν μπορώ να πάω να εκτονώσω τα νεύρα μου για την αδικία ούτε στο μαγαζί αλλά ούτε και στην τράπεζα το181818 είναι λησταρχείο τώρα μάλιστα που έχει και λίγους υπάλληλους βράσε όριζα ...Είναι να χτυπάς το κεφαλι σου στις φέτες του καλοριφέρ για να κάνεις χωρίστρες

Επιπλέον η εθνική έχει και το χειρότερο ebanking. Δεν ξέρεις τι έχεις πληρώσει..που.....

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διάβασα ότι και στην Πειραιώς τα ίδια γίνονται από σήμερα το πρωί σε όσους έχουν πληρώσει λογαριασμούς και έχουν κάνει αγορές με χρεωστικές. Όσοι έχετε Πειραιως τσεκάρετέ το

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επίσης σήμερα στην ALPHA BANK διπλή χρέωση ανανέωση χρόνου σε COSMOTE / WIND

απάντηση της ALPHA BANK (σε τηλεφωνική επικοινωνία μου) μην ανησυχείτε είναι λάθος του συστήματος

πάντως μου αρέσει σε όλες τις τράπεζες το λάθος συμβαίνει με τα δικά μας λεφτά

το να κάνουν λάθος τα δικά τους συστήματα και να μας βάλουν χρήματα δεν παίζει...

πάντα ο πελάτης την πληρώνει και μετά αναρωτιέται τι έγινε και που πήγαν τα χρήματα...

πρώτο λάθος στον μήνα έγινε με την συνδρομή στην ORIGIN (Premier Access) με χρέωσαν δύο φορές 99,99 ευρώ

η ORIGIN/EA λέει ότι σε 7-10 ημέρες θα μου επιστραφούν τα χρήματα

η ALPHA BANK λέει μπορεί να πάρει 25 ημέρες.

πάντως μου έγινε μάθημα από εδώ και πέρα ALPHA BANK (Bleep) προπληρωμένη Mastercard στην οποία θα βάζω ακριβώς τα ποσά αγορών/συναλλαγών.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Η άλφα αυτόν τον μήνα διπλοχρεώνει, προσοχή. Έγινε σε μένα έγινε και σε γνωστό μου. 

Screenshot_20200513_184925.jpg

Βλέπω και εγώ μια διπλοχρέωση που έγινε πριν από 3 μέρες, ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι λάθος του συστήματος ή αν ο περιπτεράς απλά πέρασε την κάρτα δύο φορές (από λάθος ή επίτηδες δεν ξέρω). Το ποσό είναι μικρό βέβαια, 0,8 € οπότε δεν ξέρω πόσο νόημα είχε να προσπάθησε να κλέψει.

Πατώντας πάνω βλέπω ένα πεδίο που λέγεται αριθμός αναφοράς. Άμα ήταν διπλοχρέωση του συστήματος θα εμφανιζόταν ο ίδιος αριθμός και στις δύο χρεώσεις ή δεν παίζει ρόλο?

Δυστυχώς οι συναλλαγές δεν γράφουν ακριβή ώρα ώστε να δούμε αν περάστηκε δύο φορές οι κάρτα. Μιλάω για Alpha

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.

Καλέσαμε στην άλφα είναι λάθος στο σύστημα και συμβαίνει σε πολλούς αυτή την περίοδο. Το περίεργο είναι ότι τα 2 ίδια πόσα που χρεωθηκα έχουν διαφορετικό αριθμό αναφοράς. 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Καλέσαμε στην άλφα είναι λάθος στο σύστημα και συμβαίνει σε πολλούς αυτή την περίοδο. Το περίεργο είναι ότι τα 2 ίδια πόσα που χρεωθηκα έχουν διαφορετικό αριθμό αναφοράς. 

Και εμένα διαφορετικό αριθμό έχουν :-(

Το θέμα είναι πως να καταλάβω άμα έκανε μαλακία η Άλφα ή αν πέρασε την κάρτα δύο φορές ο περιπτεράς

Δημοσ.

Η τράπεζα το έκανε. Απόκομμα δεν σου έδωσε ο περιπτεράς; εκεί φαίνεται η χρέωση. Όπως και η ειδοποίηση στο κινητό. Εχει θέμα η άλφα αυτές τις μέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν σήμερα να και σε μένα διπλοχρεωση για μια μερίδα φαγητό που πήρα τη κυριακη 10/05/2020 με mastercard eurobank

12/05/2020 BOX FOOD WEB -6,90 

12/05/2020 BOX FOOD WEB -6,90

Tι κάνουμε ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Η άλφα αυτόν τον μήνα διπλοχρεώνει, προσοχή. Έγινε σε μένα έγινε και σε γνωστό μου. 

Screenshot_20200513_184925.jpg

Και μένα ακριβώς το ίδιο alpha bank και box food διορθώθηκε εντός ημέρας εν τέλει (ίσως έπιασε τόπο το mail στο box) 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα συμπεράσματα / σχόλια δικά σας.

Η επίσημη απάντηση της ALPHA BANK που μου δόθηκε από την εξυπηρέτηση πελατών καθώς τους κάλεσα στο τηλέφωνο είναι να μην ανησυχούμε για τις διπλές χρεώσεις που κάνανε στις κάρτες μας είτε VISA είτε MASTERCARD οι οποίες αφαίρεσαν χρήματα από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς καθώς είναι λάθος του συστήματος το οποίο θα διορθωθεί και θα μας επιστραφούν τα παραπάνω χρήματα που πήραν

γιατί ρε γμτ κάνουν πάντα λάθος στους δικούς μας λογαριασμούς και όχι στους δικούς τους άραγε...

Δημοσ.

Απαράδεκτη κατάσταση γενικά. Είμαι φουλ υπέρ της χρήσης πλαστικού χρήματος για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά αν πρέπει κάθε φορά να διπλοτσεκάρεις μην σου τράβηξε παραπάνω χρήματα, βραστά Χαράλαμπε.

Κι εγώ βλέπω διπλοχρεώσεις 12 και 13 Μαΐου Πειραιώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...