Nickokin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Είμαι σε αναζήτηση tablet το θέλω κυρίως για YouTube, social, browsing ....αξίζει να πάρω το iPad 2018 που το βρίσκω αυτή την στιγμή στα 270+ έναντι κάποιου άλλου Android τάμπλετ?Nα περιμένω να κυκλοφορήσει το iPad 2019 που βλέπω ότι έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη ή δεν αξίζει η διαφορά στην τιμή γιατί από ότι το βλεπω θα αργησει να πέσει η τιμή του σε νορμάλ πλαίσια ειδικά έναντι της τιμής του 2018.
CarbonFibre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 ipad 2018. Δεν το ακουμπάει τίποτα άλλο στην τιμή που είναι τώρα και το 2019 είναι ακριβώς ίδιο. Η πιο value for money συσκευή της Apple αυτή τη στιγμή. Είναι αστείο καν που το έβγαλαν πάλι απλά με μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη.
Crazygear Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με τα ipad 2018 και 2019 είναι ότι έχουν τον Α10 επεξεργαστή που βγήκε το 2016 με το iphone 7. Αυτό θεωρητικά σημαίνει ότι θα πάρουν και το IOS 14, δηλαδή θα έχουν υποστήριξη για 1-2 χρόνια ακόμα. Για τα δεδομένα της Apple θεωρείτε λίγο όταν κάθε νέα συσκευή της παίρνει updates για 4-5 χρόνια και έχει τον νεότερο ή της προηγούμενης χρονιάς επεξεργαστή. Μπορεί το τελευταίο ipad να είναι μοντέλο του 2019 αλλά ο επεξεργαστής του είναι ο παλιότερος που έχει βάλει η Apple σε καινούργια συσκευή της μέχρι τώρα.
atheatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Crazygear είπε Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με τα ipad 2018 και 2019 είναι ότι έχουν τον Α10 επεξεργαστή που βγήκε το 2016 με το iphone 7. Αυτό θεωρητικά σημαίνει ότι θα πάρουν και το IOS 14, δηλαδή θα έχουν υποστήριξη για 1-2 χρόνια ακόμα. Για τα δεδομένα της Apple θεωρείτε λίγο όταν κάθε νέα συσκευή της παίρνει updates για 4-5 χρόνια και έχει τον νεότερο ή της προηγούμενης χρονιάς επεξεργαστή. Μπορεί το τελευταίο ipad να είναι μοντέλο του 2019 αλλά ο επεξεργαστής του είναι ο παλιότερος που έχει βάλει η Apple σε καινούργια συσκευή της μέχρι τώρα. Αυτός που σε προβληματίζει δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος ειδικότερα.... Ξέρεις πολλά tablet android που πήραν αναβαθμίσεις πάνω από 2 χρόνια? Εξάλλου το ipad os που θα πάρει είναι κάτι παραπάνω από μια απλή αναβάθμιση.
Crazygear Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, atheatos είπε Αυτός που σε προβληματίζει δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος ειδικότερα.... Ξέρεις πολλά tablet android που πήραν αναβαθμίσεις πάνω από 2 χρόνια? Εξάλλου το ipad os που θα πάρει είναι κάτι παραπάνω από μια απλή αναβάθμιση. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το ποσό καλή επιλογή είναι το ipad 2018 γενικότερα. Είναι ένα ipad που νομίζω πως δεν θα ακολουθήσει τον συνηθισμένο κύκλο αναβαθμίσεων κάτι που θα πρέπει να λάβει υπόψη του ο υποψήφιος αγοραστής. Android tablet δεν νομίζω να υπάρχει κανένα που να πήρε αναβαθμίσεις πάνω από 2 χρόνια αλλά αυτό το περιμένεις όταν το αγοράζεις. Ακόμα και σήμερα πάντως ο Α10 είναι αρκετά πιο δυνατός από τους περισσότερους επεξεργαστές σε android tablet. Γραφω από iPad mini 2 που αν και είναι αρκετά αργό πλέον πήρε 5 αναβαθμίσεις λειτουργικού. Αν μπορούσα να αναβαθμισω το ipad μου θα πήγαινα μάλλον σε ipad air.
atheatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ γράφω από iPad Pro με τον A9X. Δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο σχετικά με το ποσό θα κρατήσει ο A10. Δεν είναι όμως επι του παρόντος θέματος.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα