Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 34 minutes ago, Razor333 said: Νεα εποχη στο trolling. Το είχε εισάγει από το προηγούμενο account του. 2 1
leonproniknidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Razor333 είπε Νεα εποχη στο trolling. Αν εννοείς την πραγματικότητα και την έκφραση σε αυτή τρολινγκ πάσο. Όταν παίξεις και δεις rtx σε δράση πιστεύω θα λες τα ίδια.
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Αν εννοείς την πραγματικότητα και την έκφραση σε αυτή τρολινγκ πάσο. Όταν παίξεις και δεις rtx σε δράση πιστεύω θα λες τα ίδια. Έχω αμδ δεν σηκώνει τέτοια μεγαλεία.
leonproniknidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Razor333 είπε Έχω αμδ δεν σηκώνει τέτοια μεγαλεία. το ξέρω.. αν και δεν είναι μεγαλεία αλλά δυνατότητες που προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει η αμδ. 8 ώρες πριν, ThReSh είπε Το είχε εισάγει από το προηγούμενο account του. Δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ θεωρείται ότι είναι τρόλινγκ το να χαιρόμαστε για το RTX. Γιατί αμφιβάλλεται ότι είναι εκπληκτικό. Αφού το λέει ΟΛΟΣ ο κόσμος. Μόνο εσείς δεν συμφωνείται. Μήπως λοιπόν ΕΣΕΙΣ κάνετε τρόλινγκ και δημιουργείται ένταση δίχως λόγο? Και για ποιο προηγούμενο account λες πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Άλλος ένας είχε γράψει κάτι παρόμοιο για εμένα. 9 ώρες πριν, Razor333 είπε Νεα εποχη στο trolling. Όχι. Εσύ τρολάρεις μάγκα. Και μάλιστα σε πολύ έντονο βαθμό. Χαλάρωσε και άσε το θέμα να τσουλήσει όπως πρέπει. Γιατί κάθε φορά πρέπει να μαυρίσετε τα πάντα δεν σας καταλαβαίνω.
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε το ξέρω.. αν και δεν είναι μεγαλεία αλλά δυνατότητες που προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει η αμδ. Δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ θεωρείται ότι είναι τρόλινγκ το να χαιρόμαστε για το RTX. Γιατί αμφιβάλλεται ότι είναι εκπληκτικό. Αφού το λέει ΟΛΟΣ ο κόσμος. Μόνο εσείς δεν συμφωνείται. Μήπως λοιπόν ΕΣΕΙΣ κάνετε τρόλινγκ και δημιουργείται ένταση δίχως λόγο? Και για ποιο προηγούμενο account λες πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Άλλος ένας είχε γράψει κάτι παρόμοιο για εμένα. Νvidia καρτα εχω, δεν σηκωνει ουτε 30 fps με rtx, το βαζω οφ και παει 150fps μετα, μαλλον φταιει που ειναι αμδ το cpu.
NT1G Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, ThReSh είπε Το είχε εισάγει από το προηγούμενο account του. Ποιος ήταν; 🤔
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 13 minutes ago, NT1G said: Ποιος ήταν; 🤔 On 17/09/2019 at 10:38, billdanos said: Nero(62) να πιάνεις, χρυσάφι να γίνεται! Fixed παρένθεση για να το πάρει το ποτάμι. 1
NT1G Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, ThReSh είπε Fixed παρένθεση για να το πάρει το ποτάμι. Και αναρωτιόμουνα που χάθηκε αυτός και το spamming του. 1
Ouranium Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικά συγκρίνει με 9900κ Γιατί η τιμ η του όταν βγήκε ήταν κοντά στα 900$ αν θυμάμαι καλά.
leonproniknidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Razor333 είπε Νvidia καρτα εχω, δεν σηκωνει ουτε 30 fps με rtx, το βαζω οφ και παει 150fps μετα, μαλλον φταιει που ειναι αμδ το cpu. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Εν τω μεταξύ πολλές ταινίες βλέπεται. Ποιος είναι ο nero(62) που με συγχέεται συνέχεια? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από leonproniknidis
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 15 hours ago, leonproniknidis said: Ποιος είναι ο nero(62) που με συγχέεται συνέχεια? Ο Ανέστης!
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 2:34 ΜΜ, Ouranium είπε Λογικά συγκρίνει με 9900κ Γιατί η τιμ η του όταν βγήκε ήταν κοντά στα 900$ αν θυμάμαι καλά. Καλά δεν θυμάσαι .. μια ματιά στην πορεία τιμής του Skroutz δεν μπορείς να ρίξεις να μην γράφεις κοτσάνες ?
Ouranium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Καλά δεν θυμάσαι .. μια ματιά στην πορεία τιμής του Skroutz δεν μπορείς να ρίξεις να μην γράφεις κοτσάνες Εσύ αφού έχεις παραπάνω γνώσεις δν μπορείς απλά να διορθώσεις από το να κάνεις τον έξυπνο πουλώντας ειρωνεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα