daredevil1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδή σκέφτομαι να πουλήσω το λαπτοπ μου, για να μην κάνω φορματ υπάρχει Εφαρμογή για σβήσιμο προσωπικών δεδομένων; Να σβήσει κωδικούς κλπ από Firefox, steam και δεν συμμαζεύεται; Η αρκεί ένα Uninstall των εφαρμογών.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Tι win εχεις ;Αν είναι 10 τότε μπορείς να κάνεις reset.
daredevil1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλιστα πως γίνεται αυτό; Δεν έχω κάποιο cd με restore κλπ.
daredevil1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Θα το δω sorry έχω κλείσει εικόνες κλπ γιατί είμαι με κιν data.
Axelq Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) DBAN (Darik's Boot and Nuke) δεν αφήνει τίποτα πίσω. Έχει πολλά βίντεο στο YouTube για το πως να το χρησιμοποιήσεις. Είναι ο μόνος τρόπος να διαγράψεις αρχεία που να μην μπορέσει κανένα Recovery Tool να τα βρει. ΠΡΟΣΟΧΗ* Διαγράφει όλα τα αρχεία και κάνει αρκετή ώρα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Axelq 1
daredevil1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό το darik σβήνει τα πάντα η μόνο ότι έξτρα έχω περάσει εγώ
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Διάβασες τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα; Αναφορά σε κείμενο Darik's Boot and Nuke ("DBAN") is a self-contained boot image that securely wipes the hard disks of most computers. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει "wipes the hard disks"; Σημαίνει ότι θα διαγράψει τελείως τον δίσκο σε σημείο που να μην μπορεί να ανακτηθεί τίποτα. Αυτό το κάνει γράφοντας μηδενικά σε όλη την επιφάνεια του δίσκου, οπότε η διαδικασία θα πάρει πολλεεές ώρες. Επίσης έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επισήμανες στην αρχή... Στις 21/9/2019 στις 11:56 ΠΜ, daredevil1 είπε [...]για να μην κάνω φορματ[...] Μετά θα χρειαστεί επανεγκατάσταση των windows. Αν θέλεις να διαγράψεις με ασφάλεια τα αρχεία σου (όχι τους κωδικούς) μπορείς να το κάνεις και με το ccleaner ή το file shredder. Οι κωδικοί θα χαθούν αν κάνεις factory defaults όπως δείχνει στο βίντεο που παρέθεσα πριν.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μηπως να αγοράσεις ενα φτηνό δίσκο ssd και να περάσεις τα win για να είσαι ήσυχος αφού έχεις τόσο μεγάλη ανησυχία;
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Ή να τον δώσεις χωρίς τον δίσκο (κόψε και 15€ από την τιμή)
daredevil1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Άμα είναι έτσι μάγκες πάμε για φορματ
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, daredevil1 είπε Άμα είναι έτσι μάγκες πάμε για φορματ Κάμποσες προτάσεις σου έγιναν.Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, daredevil1 είπε Άμα είναι έτσι μάγκες πάμε για φορματ Δε φτάνει μόνο το φορματ. Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος ότι δε θα μπορέσει ο αγοραστής να ανακτήσει τα αρχεία σου θα πρέπει πρώτα να τα κάνει shred και μετά να κάνεις φορματ, αν και μετά δεν υπάρχει λόγος, απλά θα κάνεις factory restore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα