tollisth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα το ιδιο έπαθα και εγώ φέτος το καλοκαιρι που αλλαξα κουζίνα αυτος που την περνούσε όταν πήγε να κανει τρυπά βρήκε καλώδιο και έπεσε το ρεύμα και ήθελε σήκωμα από την χελώνα,τον είπα αν χρειάζεται να κάνουμε κατι και μου είπε όχι και καλύφθηκε από το ντουλάπι ,τώρα που εφερα ηλεκτρολόγο για να συνδέσουμε φούρνο εστίες και διάφορα του το ανέφερα και μου είπε ότι έπρεπε να γίνει κατευθείαν,αφου τα συνδέσαμε όλα κάναμε ένα έλεγχο και δουλεύαν όλα κανονικά φούρνος εστίες απορροφητήρας κοίταξε και τις μπριζες πάγκου και την γραμμή για το air condition που περναει από εκεί όλα καλα ,το μόνο θέμα που βρήκε ήταν στην μπριζα για το πλυντήριο πιάτων κάτω στον νεροχύτη δεν εχει γείωση μπριζα που δεν με απασχολεί για δεν θα βαλω πλυντήριο πιάτων και την εχω κλειστεί από τον γενικο και μου είπε ότι μάλλον βρήκε αυτό το καλώδιο της γείωσης η δεν πρόλαβε να γίνει ζημιά δεν βρήκε άλλο θέμα,παιζει να είναι έτσι η μήπως υπάρχει πρόβλημα και δεν εντοπιστικέ?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, tollisth είπε Καλησπέρα το ιδιο έπαθα και εγώ φέτος το καλοκαιρι που αλλαξα κουζίνα αυτος που την περνούσε όταν πήγε να κανει τρυπά βρήκε καλώδιο και έπεσε το ρεύμα και ήθελε σήκωμα από την χελώνα,τον είπα αν χρειάζεται να κάνουμε κατι και μου είπε όχι και καλύφθηκε από το ντουλάπι ,τώρα που εφερα ηλεκτρολόγο για να συνδέσουμε φούρνο εστίες και διάφορα του το ανέφερα και μου είπε ότι έπρεπε να γίνει κατευθείαν,αφου τα συνδέσαμε όλα κάναμε ένα έλεγχο και δουλεύαν όλα κανονικά φούρνος εστίες απορροφητήρας κοίταξε και τις μπριζες πάγκου και την γραμμή για το air condition που περναει από εκεί όλα καλα ,το μόνο θέμα που βρήκε ήταν στην μπριζα για το πλυντήριο πιάτων κάτω στον νεροχύτη δεν εχει γείωση μπριζα που δεν με απασχολεί για δεν θα βαλω πλυντήριο πιάτων και την εχω κλειστεί από τον γενικο και μου είπε ότι μάλλον βρήκε αυτό το καλώδιο της γείωσης η δεν πρόλαβε να γίνει ζημιά δεν βρήκε άλλο θέμα,παιζει να είναι έτσι η μήπως υπάρχει πρόβλημα και δεν εντοπιστικέ? Πως ειναι δυνατόν να σου πουμε που δεν εχουμε ιδεα της εγκαταστασης σου ουτε εσυ μπορεις να δεις μεσα στους τοιχους. Νομιζω πως δε μπορεις να κανεις πολλα πλεον. Και να κανεις θα ειναι ασυμφορο. Οποτε ζεις με αυτο.. γινονται πολυ χειροτερα
tollisth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Πως ειναι δυνατόν να σου πουμε που δεν εχουμε ιδεα της εγκαταστασης σου ουτε εσυ μπορεις να δεις μεσα στους τοιχους. Νομιζω πως δε μπορεις να κανεις πολλα πλεον. Και να κανεις θα ειναι ασυμφορο. Οποτε ζεις με αυτο.. γινονται πολυ χειροτερα Σίγουρα χωρίς να δεις δεν μπορείς να πεις,εμπειρικά περίμενα κάποια απάντηση με τα στοιχεία που έδωσα χωρίς να είναι τίποτα απόλυτο,το κατανοώ πλήρως αυτό
EfKal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Οι ανιχνευτες των 1000 ευρω μια χαρα κανουν τη δουλεια τους και βρισκουν που περνανε τα καλωδια,ακομα και υπογεια στο χωμα να ειναι,ποσο μαλλον σε τοιχο!! Επισης υπαρχει οργανο επαγγελματικο γυρω στα 1700 ευρω,που εχει ενας επαγγελματιας με το οποιο μπορει να μετρησει την αντισταση μονωσης ολων των καλωδιοσεων του σπιτιου και να δει που υπαρχει προβλημα αν υπαρχει,οπως και να μετρησει και το ρελε να δει αν πεφτει σε σωστους χρονους και σε συγκεκριμενα μιλιαμπερ που οριζει ο κατασκευαστης! Ολες οι αλλες λυσεις που αναφερετε ειναι για κομπογιαννιτες. Μην περιμενετε ομως να γινει η δουλεια με ενα 20αρικο. Μονο και μονο το κοστος των δυο συγκεκριμενων εργαλειων πρεπει να σας λεει κατι. Οποιος θελει η δουλεια να γινει τσαμπα δηλαδη με εναν οπτικο ελεγχο της πλακας η δεν ξερω τι αλλο ναι θα πληρωσει λιγοτερα αλλα καποια στιγμη θα το βρει μπροστα του. Οποιος θελει να ξερει σε τι κατασταση ειναι η εγκατασταση του απλα φωναζει ενα σωστο επαγγελματια και δεν θα τσιγκουνευτει το παραπανω κοστος γιατι προκειται για την ζωη του.
tollisth Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, EfKal είπε Οι ανιχνευτες των 1000 ευρω μια χαρα κανουν τη δουλεια τους και βρισκουν που περνανε τα καλωδια,ακομα και υπογεια στο χωμα να ειναι,ποσο μαλλον σε τοιχο!! Επισης υπαρχει οργανο επαγγελματικο γυρω στα 1700 ευρω,που εχει ενας επαγγελματιας με το οποιο μπορει να μετρησει την αντισταση μονωσης ολων των καλωδιοσεων του σπιτιου και να δει που υπαρχει προβλημα αν υπαρχει,οπως και να μετρησει και το ρελε να δει αν πεφτει σε σωστους χρονους και σε συγκεκριμενα μιλιαμπερ που οριζει ο κατασκευαστης! Ολες οι αλλες λυσεις που αναφερετε ειναι για κομπογιαννιτες. Μην περιμενετε ομως να γινει η δουλεια με ενα 20αρικο. Μονο και μονο το κοστος των δυο συγκεκριμενων εργαλειων πρεπει να σας λεει κατι. Οποιος θελει η δουλεια να γινει τσαμπα δηλαδη με εναν οπτικο ελεγχο της πλακας η δεν ξερω τι αλλο ναι θα πληρωσει λιγοτερα αλλα καποια στιγμη θα το βρει μπροστα του. Οποιος θελει να ξερει σε τι κατασταση ειναι η εγκατασταση του απλα φωναζει ενα σωστο επαγγελματια και δεν θα τσιγκουνευτει το παραπανω κοστος γιατι προκειται για την ζωη του. Για την ιστορία εφερα τον κουζινα και με κατέβασε το ντουλάπι χάλασα την σωλήνα του απορροφητήρα γιατί περνούσε μέσα από το ντουλάπι και εφερα ηλεκτρολόγο,τελικα το θέμα ήταν μικρο είχε φαγωθεί λίγο η μόνωση του καλωδίου του κλιματιστικού και το έβαλε μονωτική,μικρη η ταλαιπωρία και το κόστος μπροστά στο αγχος που θα ήταν για πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα