Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θεμα. Ξαφνικά ενώ έχω ανοιχτό το WiFi σταμάτησε να δέχεται το κινητό μηνύματα από Viber δεν μπαίνει στο Google Play και σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ. Ενώ με δεδομένα όλα πάνε μια χαρά. ;οι ότι θυμάμαι δεν έχω πειράξει κάτι. Καποια γνώμη; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις πειράξει κάτι και στο κάνει μόνο στο δικό σου WiFi κάνε τα εξής (χαζά..) 

Κάνε reboot το modem. Αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Εάν δεν φτιάξει, σβήσε το εν λόγο WiFi από την λίστα. Ξανά πρόσθεσε το. Ξανά συνδέσου. Κάτι τέτοιο είχε πάθει η αδερφή μου με το redmi note 6 pro. 

Εαν πάλι τίποτα, επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, και στην τελική εάν συνεχίζει κάνε hard reset. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θεμα. Ξαφνικά ενώ έχω ανοιχτό το WiFi σταμάτησε να δέχεται το κινητό μηνύματα από Viber δεν μπαίνει στο Google Play και σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ. Ενώ με δεδομένα όλα πάνε μια χαρά. ;οι ότι θυμάμαι δεν έχω πειράξει κάτι. Καποια γνώμη; Ευχαριστώ

Δές μήπως στήν εφαρμογή Viber έχει ρυθμιση για τη λειτουργία wifi .

Στο Google Play έχει επιλογή για το εάν θές να κάνει ενημέρωση μονο με wifi ή και τα 2 δηλαδή wifi / data

Εχώ το mia2lite

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Payne83 είπε

Εάν δεν έχεις πειράξει κάτι και στο κάνει μόνο στο δικό σου WiFi κάνε τα εξής (χαζά..) 

Κάνε reboot το modem. Αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Εάν δεν φτιάξει, σβήσε το εν λόγο WiFi από την λίστα. Ξανά πρόσθεσε το. Ξανά συνδέσου. Κάτι τέτοιο είχε πάθει η αδερφή μου με το redmi note 6 pro. 

Εαν πάλι τίποτα, επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, και στην τελική εάν συνεχίζει κάνε hard reset. 

1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Στο Google Play έχει επιλογή για το εάν θές να κάνει ενημέρωση μονο με wifi ή και τα 2 δηλαδή wifi / data

Εχώ το mia2lite

Τα τσεκαρα όλα αυτά και είναι κομπλέ. Σε άλλο WiFi. δουλεύουν όλα κομπλέ. Κ;τι παίζει με την σύνδεσή μας μάλλον. 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εχώ το mia2lite

Ποιο ρουτερ εχεις;  Δοκιμασε να κλεισεις το bluetooth του κινητου και το gps εαν τα εχεις ανοιχτα.

Δημοσ.

Αλιευμενο απο ξενο site και μεταφραση google

Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το ζήτημα του Wi-Fi. Το ζήτημα του Wi-Fi στο Mi A3 είναι πραγματικά ενοχλητικό για τους χρήστες, καθώς τους απαγορεύει να συνδεθούν με τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi και επίσης η σύνδεση Wi-Fi συνεχίζει να πέφτει και να αποσυνδέεται. Το πρόβλημα Xiaomi Mi A3 Wi-Fi δεν επιτρέπει στο τηλέφωνο να συνδεθεί σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Επιδιόρθωση για το ζήτημα WiFi έχει εξηγηθεί παρακάτω. Ακολουθήστε τον οδηγό για να διορθώσετε το πρόβλημα WiFi.

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος Xiaomi mi4 Wi-Fi:
Εάν το SSID WiFi Router σας έχει οριστεί σε WPA2-PSK [AES], δεν θα λειτουργήσει για το Mi A3.

1. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ασύρματου δρομολογητή σε WPA-PSK [TKIP] ή WPA-PSK [TKIP] + WPA2-PSK [AES] (Αυτόματη) ή OPEN.

2. Συνδέστε το δίκτυό σας Mi A3 στο WiFi.

Σημείωση: Το WPA2 δεν υποστηρίζεται από το Mi A3 από τώρα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, rataplan14 είπε

Αλιευμενο απο ξενο site και μεταφραση google

Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το ζήτημα του Wi-Fi. Το ζήτημα του Wi-Fi στο Mi A3 είναι πραγματικά ενοχλητικό για τους χρήστες, καθώς τους απαγορεύει να συνδεθούν με τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi και επίσης η σύνδεση Wi-Fi συνεχίζει να πέφτει και να αποσυνδέεται. Το πρόβλημα Xiaomi Mi A3 Wi-Fi δεν επιτρέπει στο τηλέφωνο να συνδεθεί σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Επιδιόρθωση για το ζήτημα WiFi έχει εξηγηθεί παρακάτω. Ακολουθήστε τον οδηγό για να διορθώσετε το πρόβλημα WiFi.

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος Xiaomi mi4 Wi-Fi:
Εάν το SSID WiFi Router σας έχει οριστεί σε WPA2-PSK [AES], δεν θα λειτουργήσει για το Mi A3.

1. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ασύρματου δρομολογητή σε WPA-PSK [TKIP] ή WPA-PSK [TKIP] + WPA2-PSK [AES] (Αυτόματη) ή OPEN.

2. Συνδέστε το δίκτυό σας Mi A3 στο WiFi.

Σημείωση: Το WPA2 δεν υποστηρίζεται από το Mi A3 από τώρα.

Να σου πω την αλήθεια το πρώτο βήμα δεν ξέρω να το κάνω 😅😋!!!

Αλλά μάλλον παιδιά κάποιο θέμα έχει το ρούτερ γιατί και ο υπολογιστής δεν μπορεί να μπει στα ίδια site που μπαίνει και το κινητό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...