Γιαούρτι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό αρωματικό αυτοκινήτου που να διαρκεί; Τελευταία φορά είχα πάρει από τα jumbo κάτι σακουλάκια-πουγκια με κάτι μπαλάκια μικρά
giorgos4ever Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλύτερα σπρέι πάρε που το ρίχνεις στα πατάκια. Τα μπουκαλάκια που πολλοί παίρνουν και τα κρεμάνε στον καθρέφτη, μπορεί να αρχίσουν να στάζουν πάνω στον λεβιέ λόγο ζέστης. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos4ever 1
jackess Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, giorgos4ever είπε Καλύτερα σπρέι πάρε που το ρίχνεις στα πατάκια. Τα μπουκαλάκια που πολλοί παίρνουν και τα κρεμάνε στον καθρέφτη, μπορεί να αρχίσουν να στάζουν πάνω στον λεβιέ λόγο ζέστης. στα πατακια τα ριχνεις;;;;;;;; εγω τα εριχνα οπου νανε και μετα απο 5 λεπτα η μυρουδια εξαφανιζοταν
sarakinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Για να ποτίσει όσο περισσότερο γίνεται αλλά να μην γίνει και καμιά στάμπα σε ταπετσαρία πλαστικά. Είχα πάρει κρεμαστό μπουκαλάκι στον καθρέφτη και μου "έλιωσε" μέρος πίσω από τον καθρέφτη :ο 1
giorgos4ever Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jackess είπε στα πατακια τα ριχνεις;;;;;;;; Yeap Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos4ever
gia_nnis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό αρωματικό αυτοκινήτου που να διαρκεί; Τελευταία φορά είχα πάρει από τα jumbo κάτι σακουλάκια-πουγκια με κάτι μπαλάκια μικρά Απο τον Σκλαβενιτη το δεντρακι νομιζω Formula λεγεται κοστος 1.6ευρω
papoys1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από lidl παίρνω καμιά φορά που βάζει σε προσφορά είδη αυτοκινήτου σε στυλ δεντράκι. Έχει τρία μέσα το κάθε πακέτο και νομίζω κάνουν κοντά στο ευρώ.Παίρνω 3-4 πακέτα και τα ρίχνω στο ντουλαπάκι.΄Εχουν αρκετά καλή διάρκεια. Δεν μυρίζουν από εκεί.Τα κρεμάω ένα ένα στον καθρέπτη. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από papoys1
haris_216 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μου άρεσαν τα ambi pur που μπαίνουν στον αεραγωγό αλλά δεν τα βρίσκω πια (με εξαίρεση κάτι eshop). Ξέρει κανείς αν υπάρχουν σε κάποιο φυσικό κατάστημα (supermarket, κλπ);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα