Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς κάποιο φθηνό και σχετικά ποιοτικό κοσμηματοπωλείο με eshop το οποίο να διαθέτει σύμβολα τύπου pandora?

https://www.pandorashop.gr/family-heart-openable-silver-dangle-with-pink-enamel-and-pink-mist-crystal-797615en130/

Θέλω να κάνω δώρο μερικά σύμβολα αλλά δε μπορώ να δώσω 650-700€!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ciyo είπε

Γιατί όταν το πάει για καθαρισμό ή τσεκαρισμα σε ένα μαγαζί παντορα θα τις πουν ότι είναι μουφα

δε με πιεραζει, μπορει να μου δώσει κάποιος λινκ παρακαλω;

• Confused 1
Δημοσ.

αν ο αλλος κανει συλλογη pandora, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να του πας δωρο "μαιμου", εκτος και αν δε σε νοιαζει να γινεις ρομπα. και btw δεν ειναι αναγκη να παρεις καμποσα για να δωσεις 500-600 ευρω, ενα να παρεις αρκετο ειναι. αν ο αλλος ειναι σωστος θα το εκτιμησει σαφως περισσοτερο απο το να του πας 10 μουφα. αλλα εσυ ξερεις

• Like 2
Δημοσ.

Πωωωω δεν ήξερα οτι υπάρχουν κι εδώ αυτά. Τα είχα δει σ επεισόδιο του the Βold and the Beautiful και θυμάμαι που είπα " Τι σαχλαμάρα αμερικανιά είναι κι αυτή"

Έμαθα κάτι σήμερα, ευχαριστώ. Συνεχίστε.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να είναι και καλητερα από τα αυθεντικά της pantora που μετά από 15 μερες άλλαξε χρώμα και μου είπαν ότι φταίει ο ιδρώτας...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nasos_71 είπε

Μπορεί να είναι και καλητερα από τα αυθεντικά της pantora που μετά από 15 μερες άλλαξε χρώμα και μου είπαν ότι φταίει ο ιδρώτας...

Και νεκρούς ανασταίνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...