Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα τους τελευταιους μηνες εχω ενα αρκετα εκνευριστικό θεμα με την βιβλιοθήκη του λαπτοπ μου ενώ κατα τα αλλα δεν κολλαει καθολου και οι browsers δουλευουν μια χαρά χωρις να κολλάνε.

Παω πχ να κανω αποκοπη επικολλήση σε αρχεία και δεν μπορω. Ή να τους κανω διαγραφη πάλι το ίδιο ή να τους αλλαξω το όνομα.  Βγαζει το εικονιδιο και γυρναει για παντα χωρις να κανει την επικολληση ή την διαγραφη και αναγκαστικά πατάω Χ. Προσπαθω πολλες φορες και ΑΜΑ τα καταφερω να διαγραψω κατι.

Επισης τωρα μου εξαφανίστηκε απο την πλαινή μπαρα ολη η βιβλιοθηκη. Λεει απλα "αγαπημενα" απο κατω "βιβλιοθηκες" αλλα δεν λεει εγγραφα, εικονες, αφαιρουμενος δισκος κλπ.

Και καποιες φορες που μου εβγαλε μηνυμα πως κολλησαν τα windows και κολλησε το παραθυρο και παταγα ελεγχος και επανεκκινηση των windows, μετα οταν γινοταν επανεκκινηση των windows και πηγαινα να ανοιξω τα εγγραφα μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει "η κληση της απομακρυνσμένης διαδικασιας απέτυχε και δεν εκτελέστηκε" και γραφει το παραθυρακι explorer.exe

Τι μπορεί να συμβαινει εχω windows 7 μήπως φταιει αυτο;

Επισης απο οτι ειδα παρόλα αυτά μπορω με ευκολια να ανεβαζω αρχεια σε μειλ κλπ.

Και κολλάνε ΚΑΙ τα αρχεια που εχω στο στικάκι ! Δηλαδη εχω και εκει το ίδιο θεμα.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Με αυτα που γραφεις εγω καταλαβαινω κατα πασα πιθανοτητα καποιο ιο κολλησες, antivirus εχεις? Και αν ναι ποιο. Εγω αν ημουν στη θεση σου με τοσα προβληματα που αναφερεις θα εκανα με την μια πληρες καθαρο φορματ, γιατι δεν νομιζω να διορθωυουν ολα αυτα, εχουν υποστει ζημιες τα windows λογω καποιου ιου που περασε στο συστημα σου

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Με αυτα που γραφεις εγω καταλαβαινω κατα πασα πιθανοτητα καποιο ιο κολλησες, antivirus εχεις? Και αν ναι ποιο. Εγω αν ημουν στη θεση σου με τοσα προβληματα που αναφερεις θα εκανα με την μια πληρες καθαρο φορματ, γιατι δεν νομιζω να διορθωυουν ολα αυτα, εχουν υποστει ζημιες τα windows λογω καποιου ιου που περασε στο συστημα σου

Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Τι να πω γενικά δεν κατεβασω πολλά πραγματα αλλα μπορει να γινε η στραβη ! και εχει γινει μονιμη ζημια αν κατεβασω καποιο antivirus δεν υπαρχει περιπτωση να λυθει το θεμα; Το antivirus που εχω ειναι το ESET NOD32 

Δημοσ.

Φιλε μου, με αυτα τα προβληματα που αναφερεις, δειχνουν οτι εχουν καταστραφει αρχεια των Windows, και το ESET ειναι πολυ καλο Antivirus, προφανως η ζημια εγινε πριν το εγκαταστησεις, τωρα φιλε μου εχουν καταστραφει αρχεια, χρειαζεσαι πληρες καθαρο φορματ απο USB που να εχεις περασει σε αυτο τα Windows 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, makhs5 είπε

Φιλε μου, με αυτα τα προβληματα που αναφερεις, δειχνουν οτι εχουν καταστραφει αρχεια των Windows, και το ESET ειναι πολυ καλο Antivirus, προφανως η ζημια εγινε πριν το εγκαταστησεις, τωρα φιλε μου εχουν καταστραφει αρχεια, χρειαζεσαι πληρες καθαρο φορματ απο USB που να εχεις περασει σε αυτο τα Windows 

Μου το εγκατεστησε αυτος που μου εκανε φορματ και οχι εγω εγκατεστημένο το βρήκα δηλαδη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αν κανεις τραπεζικες συναλλαγες σε αυτον τον υπολογιστη υπαρχει μεγαλο ρισκο στο λεω, γιατι αν ξεφυγε απο το Antivirus καποιος υιος (Ναι συμβαινει και αυτο και στο καλυτερο) μπορει να υποκλεψουν κωδικους τραπεζης, μεγαλο ρισκο αυτο, εγω θα εκανα πληρες φορματ Αμεσα

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Και αν κανεις τραπεζικες συναλλαγες σε αυτον τον υπολογιστη υπαρχει μεγαλο ρισκο στο λεω, γιατι αν ξεφυγε απο το Antivirus (Ναι συμβαινει και αυτο και στο καλυτερο) μπορει να υποκλεψουν κοδικους τραπεζης, μεγαλο ρισκο αυτο, εγω θα εκανα πληρες φορματ Αμεσα

Τι να πω εγω δεν εχω κατεβασει σχεδον κανενα προγραμμα. Μονο το photoshop και ενα αλλο απο pitarebay Δεν μπαινω σε περιεργα site ποτε. Πως να κολλησα ιους; 

Αν κανω σκαν δεν θα μου πει αν εχω ιους; Τωρα κανω και περιμενω να δω.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

pitarebay? Ξερεις ποσοι κολλησαν απο εκει υιους??  Φιλε μου κανε καθαρο φορματ, αν θες ακουσε με, και τα προβληματα σου θα λυθουν "Ολα" και θα εχεις και το κεφαλι σου Ησυχο

Εχουν καταστραφει αρχεια των Windows, αυτο με κανεναν αλλον τροπο δεν διορθωνεται, μονο με καθαρο πληρες format

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, makhs5 είπε

pitarebay? Ξερεις ποσοι κολλησαν απο εκει υιους??  Φιλε μου κανε καθαρο φορματ, αν θες ακουσε με, και τα προβληματα σου θα λυθουν "Ολα" και θα εχεις και το κεφαλι σου Ησυχο

Σε ευχαριστω πολυ αλλα για την ωρα δεν μπορω θελει χρηματα για το φορματ και εγω δεν ξερω να κάνω. Θα το προσπαθησω μελλοντικα. Για την ωρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να λύσω το πρόβλημα μου; Ωστε να χρησιμοποιω την βιβλιοθηκη ανετα;

Δεν εχει γινει εμφανες απο πουθενα αλλου πως εχω ιό εκει ειναι το μόνο πρόβλημα μου. Και ειναι πανω απο ενας χρονος που ειχα κατεβασει απο το piratebay και τοτε δεν ειχα προβλημα τουλαχιστον με το που τα κατεβασα.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι πολυ ευκολο και μπορεις να το κανεις και μονος σου το Format, δες εδω ολοκληρο το Video: 

3 λεπτά πριν, artist1 είπε

Σε ευχαριστω πολυ αλλα για την ωρα δεν μπορω θελει χρηματα για το φορματ και εγω δεν ξερω να κάνω. Θα το προσπαθησω μελλοντικα. Για την ωρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να λύσω το πρόβλημα μου; Ωστε να χρησιμοποιω την βιβλιοθηκη ανετα;

Δεν εχει γινει εμφανες απο πουθενα αλλου πως εχω ιό εκει ειναι το μόνο πρόβλημα μου. Και ειναι πανω απο ενας χρονος που ειχα κατεβασει απο το piratebay και τοτε δεν ειχα προβλημα τουλαχιστον με το που τα κατεβασα.

Φιλε μου δυστηχως εγω αλλον τροπο να σου πω δεν γνωριζω με κατεστραμενα αρχεια, αν ξερει καποιος αλλος περιμενε μηπως βρεθει και σου πει, αλλα εγω σου ειπα την γνωμη μου, αν καταστραφουν αρχεια και υιος περασε παντου, δεν διορθωνεται με αλλον τροπο (Κατα την δικη μου γνωμη)

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ και πάλι. Αλλα γιατι αλλες φορες ΜΠΟΡΩ να κανω διαγραφη και επικολληση και αλλες οχι αμα καταστραφηκαν αρχεια δεν θα επρεπε ΠΑΝΤΑ να μην μπορω να κανω τιποτα;

Επισης τα windows πως θα τα βρω αμα κανω φορματ; Απο το piratebay οχι απο οτι ειπες πως θα τα βρω μετα; :(

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου? Δες το βιντεο, λεει τα παντα, και απο που τα κατεβαζεις? Απο την Microsoft Original Πεντακαθαρα. Δες το Βιντεο "Ολοκληρο" .

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Φιλε μου? Δες το βιντεο, λεει τα παντα, και απο που τα κατεβαζεις? Απο την Microsoft Original Πεντακαθαρα. Δες το Βιντεο "Ολοκληρο" .

Ε καλα δεν προλαβα να το δω ακομη ακομα δεν το ποσταρες. Δεν ηξερα πως τα windows ειναι δωρεαν εγω ηξερα ειναι ακριβα.

Αλλα αμα εχω ιους και κατεστρεψαν τα αρχεια γιατί ομως καποιες φορες μπαινω αψογα στις βιβλιοθηκες και διαγραψω, αντιγραφω αρχεια κανονικα, και αλλες εχω το προβλημα που ειπα πιο πανω; Αν καταστραφηκαν τα αρχεια δεν επρεπε να ναι μονιμο το προβλημα;

Δημοσ.

Κατεστραμενα αρχεια δεν σημαινει οτι δεν θα λειτουργει τιποτα, σημαινει οτι "καποια" στοιχεια δεν θα λειτουργουν σωστα. Επισεις το βιντεο ειναι για Windows 10 , εσυ ειπες εχεις Windows 7 , οποτε Αδεια χρησης δεν θα εχεις, ειναι πλεον μονο για οσους το εχουν αγορασει ηδη με περασμενα τα  Windows 10. Οποτε εσυ αν θες να περασεις Windows 10 χρειαζεσαι να αγορασεις αδεια χρησης, η αλλοιως θα βρεις τα Windows 7 αλλα οχι απο την Microsoft, δεν τα εχει στο Site της 

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα το σκαν δεν βρηκε τιποτα απολυτως ! Και γενικα απο οταν εκανα το τελευταιο φορματ δεν κολλησα ποτε ιο !

Οποτε πως να μου κατεστρεψε ιος τα αρχεια αφου ποτε δεν πηρα χαμπάρι πως κολλησα ιο; 

Το τελευταιο σκαν το εκανε το προγραμμα τον Δεκεμβριο δεν ξερω γιατι ισως ηθελε update. Αλλα εχω να ψαξω το pc μου απο τον Δεκεμβρη και με το σκαν δεν βρεθηκε κανενας ιος.

Ειναι ολα αυτα λογικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...