gia_nnis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, tsipakis είπε δεν εχουμε ολοι χρεπια ομως για να αλαζουμε λαδια με λαδια απο το lidl Τι κομπλεξικα ειναι αυτα..!!! Τα πηγες για αναλυση? Ξερω ατομα που βαζουν τα 3 τελευταια χρονια και ολα μια χαρα..! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Οσοι αλλαζετε λαδια μονοι σας που πετατε τα παλια? τα βάζω στο αλυσοπρίονο,στην αλυσίδα. 1
tigergreg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε τα βάζω στο αλυσοπρίονο,στην αλυσίδα. Κι εγω στις πορτες για να μην τριζουν..... 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε Οσοι τηγανίζουμε στο σπίτι που πετάμε το τηγανισμένο? Το "ζουμί" από το φαγητό που περισσεύει που το πετάμε καθημερινά? Μην νομίζετε ότι τα λάδια από το μαγειρεμένο φαγητό μας είναι ποιο "αθώο". Καμμια σχεση με τα ορυκτελαια η τα συνθετικα. 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κι εγω στις πορτες για να μην τριζουν..... Καμμια σχεση με τα ορυκτελαια η τα συνθετικα. σε πληροφορώ ότι το λάδι που μαγειρεύουμε είναι εξίσου βλαπτικό για το περιβάλλον. (η ίδια περίπου ζημιά γίνεται όταν πετάς λάδι στον νεροχύτη είτε είναι μαγειρέματος είτε μηχανής) 1
meletis_m Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Οσοι αλλαζετε λαδια μονοι σας που πετατε τα παλια? Προσωπικά εγω εχω 1 25kg από λάδι γεωργικού μηχανηματος και οταν γεμιζει το πηγαινω στο συνεργείο ή το χρησιμοποιώ στο αλυσοπρίονο που κόβω ξύλα για το λέβητα. 2 ώρες πριν, whoose είπε έχει ένα ρεματάκι εδώ από κάτω από το σπίτι, το χω πνίξει στο λάδι 😛 Βιάζεσαι να απαντήσεις , δέν είναι όλοι το ίδιο . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από meletis_m 2
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, tsipakis είπε δεν εχουμε ολοι χρεπια ομως για να αλαζουμε λαδια με λαδια απο το lidl Αφού δεν έχεις χρεπι σαν την πλεμπα πήγαινε τότε και δωσε τα στην αντιπροσωπεία να σου τα αλλάξουν.οχι τίποτα άλλο αλλά πάω στοίχημα ότι δεν θα έχεις και ιδέα που είναι και η βίδα του Κάρτερ σου. Όταν μάθεις που είναι η βίδα και μάθεις και τι λάδι πουλάει το lidl τότε ίσως μάθεις ότι και όλα τα παλιά δεν είναι χρεπια και ότι κάποιοι γουστάρουν να τα κανουν και μόνοι τους πέρα από το οικονομικό όφελος.οι ίδιοι άνθρωποι που οδηγούν τα χρεπια που λες και εάν πάρουν χαμπάρι ότι έχει καει μια πίσω λάμπα από στοπ θα την αλλάξουν μόνοι τους και δεν θα πούνε έλα μωρέ έχω και άλλη σαν αυτούς που περιμένουν το σέρβις για να την αλλάξουν. 3
ringboy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω focus 2002 εχω, που καιει λαδια , μισο κιλο στα 1000 km. Αν χειροτερεψει σκεφτομαι να παω για τσιμουχακια, ασχετως αν ο μηχανικος μιλαει χωρις να ψαξει για επισκευη κυλινδρων. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από ringboy
teddy71 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Οσοι τηγανίζουμε στο σπίτι που πετάμε το τηγανισμένο? Το "ζουμί" από το φαγητό που περισσεύει που το πετάμε καθημερινά? Μην νομίζετε ότι τα λάδια από το μαγειρεμένο φαγητό μας είναι ποιο "αθώο". Άλλο το φυτικό λάδι που το τρως κιόλας και άλλο το μηχανικό λάδι και με χημικά πρόσθετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις