NiaUu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Εφαγε μικρη σαβουρα (μισο μετρο υψος) προσγειωθηκε ορθιο και χτυπησε τη γωνια πανω αριστερα. Ξεκινησαν να ευμφανιζονται γραμμες και αποχρωματισμοι στην οθόνη που αλλαζαν αναλογως το που την πίεζα, ανταποκρινοντουσαν όλα κανονικά στην αφη μου, μεχρι που το πιεσα μηπως και εξαφανιστουν οι γραμμές αλλά τελικα μαυρισε σταδιακα ολη η οθόνη και δε φαινεται τιποτα. Το κινητο δουλευει και φορτιζει κανονικα, ανοιγουν τα αντιστοιχα φωτακια ειδοποιήσεων και των κουμπιων κατω.. επισης καλει κανονικα αλλά δεν μπορω να απαντησω, μονο να το κλεισω. Άρα υποθερω δουλευει ενα μερος της οθονης μονο.. η οποια οθόνη να αναφερψ πως δεν ειναι σπασμενη/ραγισμενη. Προσπαθησα να κανω σκριν μιρορινγ αλλα δεν το πετυχαινω, ισως και να μην "νιωθει" η οθονη σ αυτο το σημειο. Εχω 2 ερωτήσεις: 1.Υπάρχει τρόπος εκτος του screen mirroring να δω την οθονη σε καποια άλλη συσκευη (smart tv/laptop/tablet) χωρις να χρειαστει να πατησω κατι απο το κινητο μου? (ίσως ανπ πεταγεται παραθυρακι να πατησω μονο μια φορα κατι να πετυχει.. δεν ξερω) 2. Υπάρχει τρόπος να φτιαξει η οθόνη χωρις να την αλλάξω? Κάνει 140φευγα ευρω..
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η γωνιά είναι το πιο δύσκολο μέρος. 1)Αν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ναι κάτι μπορεί να κάνεις. 2) όχι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από saruman123
NiaUu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, saruman123 είπε Η γωνιά είναι το πιο δύσκολο μέρος. 1)Αν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ναι κάτι μπορεί να κάνεις. 2) όχι. δεν ξερω αν το εχω ενεργοποιησει.. ποια ειναι η διαδικασια?
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, NiaUu είπε δεν ξερω αν το εχω ενεργοποιησει.. ποια ειναι η διαδικασια? 1
NiaUu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/9/2019 στις 9:48 ΜΜ, saruman123 είπε Η γωνιά είναι το πιο δύσκολο μέρος. 1)Αν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ναι κάτι μπορεί να κάνεις. 2) όχι. Νομιζω οτι το εχω ενεργοποιημενο, γινεται να εχεις ρουταρισμενο κινητο χωρις να εχεις ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων usb? προσπαθησα και με τον τροπο που μου εδειξες και με το vysor αλλά κανενα δεν δουλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα