oykas2001 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αφού ψάχνεις για 6 άτομα, μήπως fiat multipla? (Άσχημο βέβαια).
bill983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Ψάξε και για 9θέσιο citroen jumpy.99% οι πίσω σειρές θέσεων είναι κουμπωτές.Τις βγάζεις πατώντας ένα διακόπτη και έχεις 6θέσιο με τεράστιο πορτ μπαγκάζ. https://www.car.gr/used-cars/citroen/jumpy.html?make=105&model=79&pg=1&seats-from=>9&sp=1306
AGGANIS13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικα αφου πηγα κ το ειδα απο κοντα και το οδηγησα πηρα το Dacia Lodgy Εντυπωσιάστηκα και απο εμφανιση (το πηρα σε ασπρο και φαινεται πολυ επιβλητικο) και σε χωρους (ειμαι 1,83 και καθομαι σχετικα ανετα στα τελευταια καθισματα αλλα και απο αποδοδη κινητηρα που μου φανηκε μερα με την νυχτα απο το opel meriva που ειχα. Βρηκα του 2015 μοντελο με 124000 χιλιομετρα με book service αναλυτικο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από AGGANIS13 1
Jos3ph Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλή φάση , καλοτάξιδο , καλοδούλευτο Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Jos3ph
SilentVoice Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Ενημερωτικά, για να οδηγήσεις 7θέσιο, δεν θέλεις και διαφορετικό δίπλωμα απο το κλασικό τύπου Β ? νομίζω για μέχρι 5 άτομα δεν είναι το κλασικό;
GeorgeTrzs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Ενημερωτικά, για να οδηγήσεις 7θέσιο, δεν θέλεις και διαφορετικό δίπλωμα απο το κλασικό τύπου Β ? νομίζω για μέχρι 5 άτομα δεν είναι το κλασικό; Μέχρι 9 άτομα μαζί με τον οδηγό δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο από δίπλωμα...
AGGANIS13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Είμαι ενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο. Βασικά δείχνει και απο εξω και οδηγώντας το οτι ειναι καποιο ακριβότερο αυτοκίνητο. Βλεπω οτι ισως δεν θα με φτανει ο χωρος των αποσκευων και αρχισα να ψαχνομαι για μπαγκαζιερα. Ειδα εναν "σακο" οροφης που νομιζω οτι θα με βολεψει περισσοτερο και με την αποθηκευση του οταν δεν χρειαζεται. Βλεπω ομως οτι αυτος δενει με ιμαντες στις μπαρες του αυτοκινητου. Το δικο μου ομως εχεις διαφορετικες μπαρες. δεν εχουν κενο απο κατω για να μπορω να δεσω κατι.. Πως θα το δεσω?
Jos3ph Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 μήπως βάζεις άλλες μπάρες ; ρώτα σε μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα